PANDORA - Тема 5

• 55 971
  • 754
  •   1
Отговори
# 420
И според мен ще дере много.

# 421
  • Варна
Благодаря за мненията. Поръчах я, ще споделя, когато дойде. Мисля да я нося самостоятелно, без талисмани и лятно време. Тази година много бедно беше намалението в ЮК и ДЕ Пандора. Най-оксидиралото ми Пандора изделие е сребърната меш гривна. С такова желание я купих, откъм закопчалката се счупи и изобщо не я нося повече след проблемите с БГ сервиза по поправката.

# 422
  • Пловдив
Започна намалението в Бг. За сега само на silvercourt.bg. Няма изненади,  като в UK u De. Въпросната гривна също е намалена.

# 423
  • София
Привет от мен! Включвам се в темата с моя скъп коледен подарък от майка ми (гривната + бухалчето), който побързах да обогатя с ей тази синеока лисичка:
Скрит текст:

Ще дебна намаления, най-вече за да се сдобия с клипсове. Много се чудя за осигурителна верижка, защото от ден-два почвам да имам лошото чувство, че гривната бая почна да хлопа. Надявам се при вас да намеря още вдъхновение, макар че за момента имам някаква представа какво още искам да добавя...

# 424
Здравейте, наскоро поръчах талисман от uk pandora на намалението, всичко е супер само не можах да разбера защо на пликчето в което беше пишеше че е произведен в Тайланд, всички ли са така или това трябва да ме притеснява

# 425
  • BG-DE
Всички бижута Пандора се изработват в Тайланд.

# 426
На 15.01 ще пуснат нова колекция. Нещо не съм впечатлена. 🤔

https://theartofpandora.com/pandora-valentines-day-chinese-new-y … -2021-collection/

# 427
От години новите колекции са инфантилни,с кичозни  и малко с красиви талисмани.Все пак си харесах гривна.Идва точно навреме.След като дядо Коледа ме изненада много приятно,реших,че ще купувам нова гривна,за да я направя със син акцент.И сега видях тази.Blue Heart
https://uk.pandora.net/en/jewellery/bracelets/chains/pandora-mom … JYttRGby.HZxTFfig
Вече си бях набелязала и талисмани от по-стари колекции,които ще си паснат с новите ми.

# 428
Очаква ли се някакво намаление на Пандора на сайта, че Силвъркорт така забиваше, че докато успях да вляза като потръгна, вече нямаше нищо, което да ме интересува... Сега съм набеляала някой неща, обаче се чудя дали ще пуснат намаление и на пандора.нет

# 429
  • Пловдив
Сайтът пандора.нет не е за продажби, може би само в Бг.
Намалените артикули са до изчерпване и са валидни за (почти)всички държави.
Може да опиташ да звъннеш в най-близкия ти магазин, за да питаш къде и дали има наличности на набелязаните ти неща, като посочиш референтен номер на бижуто.

# 430
Сайтът пандора.нет не е за продажби, може би само в Бг.
Намалените артикули са до изчерпване и са валидни за (почти)всички държави.
Може да опиташ да звъннеш в най-близкия ти магазин, за да питаш къде и дали има наличности на набелязаните ти неща, като посочиш референтен номер на бижуто.

Благодаря за информацията, личи си кой е киснал само в мола "на живо", въобще не подозирах Grin

# 431
  • София
Аз съм поръчвала само веднъж от Silver Court (лисичката със сините очи), засега съм доволна. Изкушавам се от два от най-евтините клипсове, които обаче са и най-изчистени и се чудя сега ли да се прежаля, или февруари...
Silverstone, бухалчето е жестоко!

# 432
Момичета, за гривна Моментс, размер 17, какъв размер осигурителна верижка ми трябва?
Тази тема съм я изчела, сега чета предишните и реших, че спешно трябва да се сдобия с осигурителна верижка. То, хубаво, ама откъде в пандемията. .. Само онлайн от Силвъркорт... Там пък виждам само един модел, който по принцип ми харесва, но е само един размер...Ей такива терзания имам на този етап 😁
Иначе от намалението им поръчах един клипс. Дойде за 2 дни и е хубав. Аз доволен 😉

# 433
Аз съм си купувала на живо от Силвъркорт, доволна съм.

# 434
  • София
За Моментс осигурителната верижка е само една. Размерът е за дължината на гривничката спрямо китката. Пишете в чата на Пандора - момичетат са любезни и връщат обаждане до часове. Аз така поръчвах вепижка и талисманчета за Коледа за мжята девойка.

Общи условия

Активация на акаунт