PANDORA - Тема 5

• 55 970
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
В Русе съм аз. Един МОЛ имаме тук и той съответно не работи. Остава вариант онлайн(не че там има избор) , но размер не знам.
Лонита, кой е този чат? Може ли линк? Повече верижки гледах аз из нета. Но в Силвъркорт видях само една налична и то само един размер.

# 436
  • София
ℹНапомняме ви, че всички начини, по които може да пазарувате от нас, продължават да функционират: https://www.pandora.net/bg-bg/campaigns/bg/homedelivery.
Изберете най-удобния за Вас!

Ето това е от страницата на Пансора във фейса. Аз лично попълних формичката и си оставих телефон за връзка и момичета ми се обасиха. Доставиха ми артикулите от Бургас в София, щото само тях бяха налични. Бяха бързи с доставката.

# 437
  • Пловдив
Размерът на осигурителната верижка зависи от ширината на китката, не толкова от размера на гривната. Би трябвало при разкапчана гривна да успее да се спре при китката, не да падне свободно. Най-популярни размери са 4 и 5 см, но е индивидуално.  Никой освен теб не може да определи кой размер ще ти отговоря.

# 438
Благодаря. Мислех, че има връзка с размера на гривната. 16 см е обиколката на китката ми.
Няма къде да пробвам в момента, а рязко реших, че ми е спешно 😁

# 439
  • Някъде там
Аз съм поръчвала само веднъж от Silver Court (лисичката със сините очи), засега съм доволна. Изкушавам се от два от най-евтините клипсове, които обаче са и най-изчистени и се чудя сега ли да се прежаля, или февруари...
Silverstone, бухалчето е жестоко!
Може ли да покажете как стои лисичката на гривна?

# 440
  • София
Разбира се, ето я самостоятелно:

Скрит текст:

# 441
Някой има ли тези обеци?
Може ли мнение и евентуално снимка как стоят на ухо?

# 442
Аз продължавам да се лутам в избора на осигурителна верижка... В тази връзка да попитам - тези, които нямат опция за избор на размер, на какъв отговарят? Не че знам какъв размер ми трябва, но съм се спряла на 5. Колебая се между 3 модела и не мога да реша...
И още един тъп въпрос - меката гривна Любов (със сърцето) е от серията Moments, нали?

# 443
  • BG-DE
Да, гривната със сърцето е от Моментс серията.

# 444
  • Варна
За мен най-удачните осигурителни верижки са тези с клипс.

Имам и без, разликата е голяма. Повече не бих взела с “навиване”.

# 445
  • Лайпциг / Перник / София
За мен най-удачните осигурителни верижки са тези с клипс.

Имам и без, разликата е голяма. Повече не бих взела с “навиване”.
Аз също ползвам осигурителна верижка с клипс и съм доволна. Simple Smile
Такава с навиване не съм имала.

# 446
Момичета, за ето тази гривната става дума, че е от серията Moments, нали?

В моя град имат магазин само в мола, а той очевидно е затворен и имам терзания с верижката. Искам да мога да я пробвам наживо, а пък...

# 447
  • Варна
Дължината на верижката не е чак толкова проблемни да бъде по-голяма, 40, 50, зависи какъв размер в посочен на избрания от Вас модел. По-добре по-дълга да е, 40 например, отколкото 30 и да не Ви е удобна при поставяне на гривната. На гривната ми с верижка, която се навива, за да не се развива сама, съм сложила клипс след нея. Така е при мен, вероятно има дами, на които тези модели са удобни.

# 448
  • София
Blue Turquoise, очите ми останаха в първата верижка, много е красива. Страшно им се чудя и аз на тези верижки, защото моята гривна едвам я слагам и махам, закопчалката е ужасно стегната. От друга страна тепърва почвам да трупам талисмани и не искам да стане фал...

# 449
Имам и от двата вида. Не виждам разлика, освен при поставяне - тази, която е без клипс понякога се развива леко накрая и трябва да завъртя един оборот, за да се покаже палчето и да закопчая гривната при поставяне. Има много красиви модели, тази с клипса ми е много хубава - изчистена с едно роузголд О̀, жалко, че ми я пратиха от Бургас надрана, не съм се разправяла, беше покрай празниците. Сега съм на вълна обеци. Като се замисля, само пръстени нямам и трябва да наваксам.

Общи условия

Активация на акаунт