PANDORA - Тема 5

• 56 045
  • 754
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, хайде да не разваляме хубавата тема. Нормално е всеки да има различни предпочитания, но нали все пак тук всички харесваме Пандора и се радваме на красотите й? ❤️

# 241
Какви промоции пускат за ЧП Пандора?
Пак 3 за 2 или правят намаление ?

# 242
  • Пловдив
Обикновено 3 за 2, но е имало и купи за определена стойност  - подарък гривна или кутия.

# 243
Здравейте, знам че е обсъждана доста пъти темата за почистване на гривните и най-разпространения начин е със сапун и вода. Въпросът ми е дали някоя от вас е оставяла гривната за почистване в магазина и колко струва, аз малко се страхувам да я почистя сама за да не я повредя.

# 244
Бих ти препоръчала да си вземеш препарат за почистване на сребро. Със сапун и вода не се получава кой знае какъв ефект, така че можеш да пробваш, нищо няма да й направиш, само трябва сапуна да е бебешки.

# 245
  • Down south
Здравейте, знам че е обсъждана доста пъти темата за почистване на гривните и най-разпространения начин е със сапун и вода. Въпросът ми е дали някоя от вас е оставяла гривната за почистване в магазина и колко струва, аз малко се страхувам да я почистя сама за да не я повредя.
Сапун, вода и мека четка.
Оставяла съм гривни да се почистват. Безплатно е, но отнема час/ове, взависимост от това, колко са натоварени.
В домашни условия най-добре почистват кърпичките на Пандора, напоени са с почистващ препарат и почистват много добре.

# 246
  • Лайпциг / Перник / София
Утре пускат официално новата колекция на Пандора “Star Wars”. Аз лично съм доста изненадана от тази колаборация...

https://de.pandora.net/de/schmuck/star-wars-collection/

# 247
Общо взето е  много зле тази нова колекция!

# 248
  • Down south
@ Angelaaaa,
Тъкмо вчера видях, че съм получила съобщение за по-ранен преглед на колекцията.
И аз, и дъщеря ми сме почитателки на Междузвездни войни, но не бих се заинтересувала. За мен "колекцията" е безумна.

# 249
  • BG-DE
Много странни ми се виждат тези колекции вдъхновени от поредици като Хари Потър и Междузвездни войни, може би марката се ориентира вече главно към тийнейджърската аудитория 😊

# 250
  • Sofia
Много странни ми се виждат тези колекции вдъхновени от поредици като Хари Потър и Междузвездни войни, може би марката се ориентира вече главно към тийнейджърската аудитория 😊
Дори и да са за тинейджъри, едва ли момчета носят гривни, а и двете колекции хич не ми се връзват с момичешка, нежна гривна .

# 251
  • BG-DE
Да, права си 😊 да не би пък "джендърите" да са новия таргет, не знам те какво носят 😂

# 252
Напоследък само глупави колекции изкарват от Пандора... Разочарована съм за пореден път. То не беше мини маус, стар уърс, хари потър... Sad

# 253
Колекцият на Хари Потър е китка в сравнение с някои други инфантилни поредици.Както и да е.От време на време изскача и по нещо приятно.Както би казал оптимиста:може да е още по-лошо .Stuck Out Tongue

# 254
  • HH
+1 че последната колекция е нелепа.

И тук нищо не ме грабна. Роуз висулките не са лоши, но не мисля да си взимам още висулки, другото е пълнеж.

https://theartofpandora.com/pandora-pre-winter-2020-collection/

Общи условия

Активация на акаунт