PANDORA - Тема 5

• 56 017
  • 754
  •   1
Отговори
# 315
Следващата седмица - -20% в онлайн магазина на Силвъркорт.
За всичко, което предлагат ли ще важи?
Без Star Wars и Harry Potter мисля.

# 316
Здравейте!
Нова съм в темата😀
Днес си поръчах essence rose гривна от silver court
Интересува ме - качествени ли са гривните от тази серия?

# 317
  • Пловдив
Покритието трябва да пазиш, изтърква се.

# 318
sunflower, Благодаря!

# 319
  • Лайпциг / Перник / София
Здравейте!
Нова съм в темата😀
Днес си поръчах essence rose гривна от silver court
Интересува ме - качествени ли са гривните от тази серия?
Essence серията е много нежна и гривните са приятни за носене. Не бих казала, че Rose gold бижутата трябва да се третират по по-различен начин от останалите. Аз лично в действителност имам един charm, с леко изтъркано покритие на едно място, но пък имам и други, които не са мръднали. За пример ще дам сребърен друг charm (сребърен), които още седмица след полупката единствен от всички, започна да се окислява на едно местенце и така постоянно, а останалите ми са в добро състояние. По-скоро бих определила някои бижута, като такива с “дефект” , въпреки че полагам еднаква грижа за всички.
Носи си гривната с кеф! Честита да ти е! Simple Smile

# 320
Да ви се похваля с какво се сдобих и аз днес 😍 от дълго време не бях си купувала нищо, но тази гривна ми хареса и се възползвах.
Скрит текст:

# 321
  • BG-DE
Много е красива, със здраве да си я носиш 😊 А, на мен нещо ми се иска да си взема твърда отворена гривна но не мога да се ориентирам за размера, а наблизо нямам магазин на Пандора и трябва онлайн да поръчвам. Китката ми е 16.5см и се чудя дали 17 см няма да ми е малка, а 19 см голяма 😊

# 322
Много е красива, със здраве да си я носиш 😊 А, на мен нещо ми се иска да си взема твърда отворена гривна но не мога да се ориентирам за размера, а наблизо нямам магазин на Пандора и трябва онлайн да поръчвам. Китката ми е 16.5см и се чудя дали 17 см няма да ми е малка, а 19 см голяма 😊
Благодаря! Simple Smile
Според мен си вземи 19см.
17 няма да ти е хич удобна.

# 323
  • BG-DE
Благодаря, и аз на към 19-ка клоня 😊

# 324
  • Пловдив
Помисли с колко талисмани ще я носиш. Имам отворена гривна с цирконии по топчетата. Сама по себе си е много красива, нося я само с 2 талисмана точно до топчетата. Китката ми е 17см,  отворената ми гривна е 2ри размер и ми е супер удобна,  заради овалната форма.
Ако ще я пълниш с повече талисмани,  вземи по-големия размер,  но ако ще я носиш с малко - заложи на по-малката.

# 325
  • BG-DE
Благодаря, пак ме хвърли в размисъл 😂 то това как ще я нося зависи от настроението 😂 тези гривни всякак ми харесват.

# 326
Аз затова препоръчах 19см, щом китката ти е 16,5. Според мен 17см ще можеш да я носиш или празна или само с 1-2 талисмана максимум. Аз лично днес ще ходя да си взема по-големия размер на вчерашната ми покупка, защото като сложих вкъщи повече талисмани и ми стана неудобна за носене. А сребърната ми мека гривна е 18см (пак бях взела 17см и я сменях), защото я нося с повече талисмани.
Ама в магазина от еуфория, кой да се усети?! 🤷🏻♀😃

# 327

# 328
Здравейте!
В официалния сайт на Pandora България къде е отразена цената на продуктите “до изчерпване”?

# 329
  • София
Здравейте!
В официалния сайт на Pandora България къде е отразена цената на продуктите “до изчерпване”?
Никъде.

Общи условия

Активация на акаунт