PANDORA - Тема 5

• 55 985
  • 754
  •   1
Отговори
# 390
  • HH
И аз мисля, че китайски реплики.
Пандора имат по няколко пъти в годината sale. Не се хващайте на такива уникални разпродажби и промоции в съмнителни страници и профили из фейсбук.

# 391
От утре налазвайте момичета!

Може да се комбинират бижута на всички марки в силвър корт.

# 392
Здравейте!
Не успявам да се регистрирам в silvercourt ,постоянно ми изписва ,че кода не е точен.

Искам да купя за Коледа за /първи път ще купувам нещо на Пандора/ на дъщеря ми 14 г първата гривна и талисман.
Двоумя се между текстилна и кожена гривна ..
https://silvercourt.bg/Pandora?product_id=1982&sort=p.price& … ge=3&limit=50

или
https://silvercourt.bg/Pandora?product_id=5337&sort=p.price& … ge=4&limit=50
и талисман и искам да се възползвам от промоцията 14-15 декември
Имам нужда от помощ и съвет !Благодаря !

# 393
  • София
mimozata, първо добре дошла в "клуба" Hug

Започвам с уговорката, че това е мое мнение и всеки сам прави най-добрия избор за себе си.
Аз имам и от двата вида показани от теб гривни, като кожената обаче е от двойните.
Текстилната беше първата, която си купих и никога не сложих. Още като ми я доставиха съжалих, но беше късно. Закопчаването според мен не е стабилно, не съм намерила начин да се сложи стопер или разделител също.
Кожената си купих от последните големи намаления в немската пандора, но и тя за момента отлежава.
Лично аз като първа гривна и то на дете бих купила възможно най-изчистения вариант. Ако е мъничка ръката бих взела от серията Pandora me или Essence, която за жалост спряха от производство.
Имам няколко модела меки Moments гривни, но този си ми остава любим: https://silvercourt.bg/Pandora?product_id=707&sort=p.price&a … e=8&limit=100
Имам и стандартен Reflection и също ми харесва с един талисман е за момента.
Аз не обичам да ми се движат талисманите и имам купени много стопери за да огранича движенията.

Каквото и да купиш, ще е избрано с много майчина любов. Успешни покупки Hug

# 394
Благодаря !
Благодаря за предложението .Мислех ,че първата ще е кожена ,но може и такава мека да е,имам лимит ,защото една част от подаръците са купени..

# 395
  • Някъде там
На дъщеря ми 12 г. взех твърда гривна.
Аз също съм с твърда гривна и ги предпочитам пред меките.
https://silvercourt.bg/index.php?route=product/product&produ … D0%B2%D0%BD%D0%B0
Моята е същата, но закопчалката е под формата на сърце.
Аз съм с тънка китка около 14 см и размера и за мен и за дъщеря ми е 17 см.
Стои супер нежно.

Тук е с едно талисманче.
Не обичам да я претрупвам, нося най много до 5 талисмана на нея.

# 396
  • София
Моята 13 годишна дъщеря е с Pandora me. Нейната китака е тънка и гривничката седи много добре на ръчичката. За сега е с 2 талисманчета, а за Коледа ще получи още 2 и осигурителна верижка.

# 397
  • гр.Пловдив
Flowers BlossomFlowers HibiscusЗдравейте! Animal Beetle

Да се присъединя към фен групата и като за начало да ви попитам дали намирате разлика в качеството на бижутата Пандора закупени от фактически магазин на марката в БГ,поръчани от сайт на Пандора или закупени от м-н на марката в чужбина?

Моя приятелка споделя ,че гривна закупена от Берлин и такава от Мол Пловдив носени едновременно след известно време тукашната променя цвят и натрупва отлагания като котлен камък и др .,а берлинската не е мръднала!

Дали има двоен стандарт и при бижутата? За страните от Източния блок да внасят с по-кофти второ качество и ето го резултата нагледено..

# 398
Едва ли, просто продавачките ги сменят с фалшификати.

# 399
  • Down south
Едва ли, просто продавачките ги сменят с фалшификати.
Ако имаш доказателства, би могла да заведеш дело.

# 400
Зарадвах се за ''3 за 2'',това ми е любимата и най-изгодна според мен промоция.После се сетих,че е само онлайн и се отказвам.Държа да видя талисманите на живо.Два пъти вече съм се отказвала след разочарование в магазина.На снимка всички са хубави.

# 401
  • Пловдив
Котлен камък?! 🙄 Колко време трябва да е стояла във вода? 🤔
Среброто се оксидира, което е съвсем естествено. Имам бижута от тук, от Германия и от Англия. Не намирам разлика.

# 402
Зарадвах се за ''3 за 2'',това ми е любимата и най-изгодна според мен промоция.После се сетих,че е само онлайн и се отказвам.Държа да видя талисманите на живо.Два пъти вече съм се отказвала след разочарование в магазина.На снимка всички са хубави.

Затова аз ще заложа само на талисмани, които съм виждала. Също е вариант. А и така ще направя и коледен подарък. 😊

# 403
В качеството на бижутата не съм виждала разлика. Имам от България, Англия и Германия.
В качеството на обслужване има разлика. Отношение, промоции...

# 404
  • HH
Дами,

вчера пазарих обеци и пръстен за една млада девойка, на мен си взех един стопер, че ми липсваше за едната гривна и получих гривна подарък.

Топчето се сваля и могат да се редят талисмани на гривната, но на мен така си ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт