Къде в София - тема 3

• 57 301
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
Моите впечатления от Теодор са доста положителни - на сватба на моя приятелка младоженецът беше с техен костюм - много ми хареса! ММ за официални поводи си е взимал панталон и ризи от тях - хубави материи, стоят добре.

# 226
  • Бургас
Благодаря, синът ми не иска класически костюм, а нещо по-модерно, харесал е костюм на миналогодишен абитуриент от МОННИ / за мой ужас е някакво цветно сако на големи цветя.../така че ще ходим скоро до София, но ми се искаше да имаме и резервни варианти, че да не бием толкова път напразно, иначе в мол Парадайз ли им е най-големият магазин на МОННИ

# 227
  • София
Благодаря, синът ми не иска класически костюм, а нещо по-модерно, харесал е костюм на миналогодишен абитуриент от МОННИ / за мой ужас е някакво цветно сако на големи цветя.../така че ще ходим скоро до София, но ми се искаше да имаме и резервни варианти, че да не бием толкова път напразно, иначе в мол Парадайз ли им е най-големият магазин на МОННИ

Да, дори два са там - Монни и Десизо Монни, различни брандове на един и същи производител
Представителен магазин MONNI
Paradise Center
София, бул. Черни връх 100, Ниво +1
Работно време: 10.00 – 22.00
Тел: 0879 233 470

# 228
Carducci препоръчвам силно, много стил има в тях + НОВА ТВ обличат водещите с тях.

# 229
  • Пловдив
Откъде в София може да се купи престилка за рисуване за възрастен?

# 230
  • София
Откъде в София може да се купи престилка за рисуване за възрастен?
Гледам, че в Ермитаж и Слънчоглед няма наличност. В магазините за художествени материали около Шипка 6 освен да проверите.

# 231
  • София
Вижте и тук:
https://matzalo.com/

# 232
  • София
Привет, къде в София мога да намеря физически магазин  за бански костюми, тип танкини, или поне горнище с боксерки - всичко дамско, разбира се. Благодаря.

# 233
В магазина на Фр. Нансен, зад бившата спирка на 94

# 234
Търся си обици... Претенции много имам...
Метал или сребро, със здраво закопчаване. Да не са на винт, да са дискретни.
Къде има голям избор?

# 235
  • София
В магазина на Фр. Нансен, зад бившата спирка на 94
Благодаря - как се казва магазина, или в коя посока е на рейса ?

# 236
Не мога да кажа как се казва, но на ъгъла на Нансен и Карнеги е този магазин и на витрината има манекени с бански, няма как да не го забележите!

# 237
Най-вероятно става въпрос за магазин Делфина/Флирт - http://flirt.delfina.bg/index.php 
Има магазин както на Фритьоф Нансен 41, така и на Солунска 52, а в този на Нансен продават и чорапите на Пирин Хил.

# 238
  • София
И на Солунска ги има чорапите, аз посещавам този магазин, не знаех, че имат и на Фр. Нансен.

# 239
Да, Делфина е магазинът. А чорапи Пирин хил се продават и в едно ново магазинче на Хр. Белчев

Общи условия

Активация на акаунт