Къде в София - тема 3

• 57 308
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Постоянно ми излиза реклама на тези чорапи Пирин Хил. Хубави ли са?

# 241
  • София
Честно да ви кажа - не съм възхитена чак. Имат интересни мотиви, разнообразни серии и материи, ама чак wow не са за мен. Бързо се протриха и моите, и на сина ми.

# 242
Къде в София мога да намеря такива плюшени октоподи с 2 лица? https://www.olx.bg/d/ad/plyushen-oktopod-s-dve-litsa-oktopodi-fi … 85b08170;promoted Предпочитам физически магазин, тъй като ми трябва за подарък и не мога да чакам доставка.

# 243
В книжарници, в магазини тип Левче. Има в подлеза на НДК, като слизаш от Нансен, първото магазинче в дясно на стълбите.

# 244
  • София
Къде в София мога да намеря нокторезачка с дълго рамо - искам да я видя на живо тъй като повечето им се разминават челюстите.

Честно да ви кажа - не съм възхитена чак. Имат интересни мотиви, разнообразни серии и материи, ама чак wow не са за мен. Бързо се протриха и моите, и на сина ми.
Аз взех пак след 3г и то вече големия им размер (а не съм с дебел крак) и пак ме стягат в прасците... не знам защо така ги правят? Иначе други с 98% памук не съм виждал на пазара.

# 245
  • There I was on a July morning
Къде мога да намеря ножчета за стъргалка за стъклокерамичен плот?
Такива https://eltech96.com/admin/uploads/img_1385927514_big.jpg или подобни.

# 246
Нова стъргалка от някое левче дали няма да е по-лесно?
Моята оригиналната ръждяса след доста миене и така не намерих как да я оправя, та...

# 247
Ами, ще купя нова стъргалка, не е незаменима.Satisfied Просто ми е удобна и не ръждясва /освен ножчетата, де/.

# 248
  • София
Купих си нова стъргалка в събота от Кауфланд, на Факелман, за 5.99лв. После видях стъргалки в немския център магазини за 3.50 лв с две ножчета. Та се минах, ама здраве да е.

# 249
Имам наблизо и Кауфланд и "немски" магазин. Ще потърся там, напоследък много-много не обикалям по магазините и съм загубила ориентация къде какво има.

# 250
  • София
Някой може ли да ме ориентира при пътуване с метрото и крайна цел магазин Метро на Цариградско шосе на  станция Цариградско шосе ли се слиза? Виждам, че и някакви автобуси ходят до там. Спирката за Интер Експо Център ли е правилната? И после пеша 5-10 минути. Изобщо все едно ли е дали ще взема автобус, или метро?

# 251
За Метро се слиза на Интерекспо център. Много е близо. Около 5 мин. С метро е най-удобно.

# 252
  • София
За Метро се слиза на Интерекспо център. Много е близо. Около 5 мин. С метро е най-удобно.

Благодаря! Flowers Bouquet

# 253
Здравейте, мами! Интересувам се дали може да ми предложите място, от което мога да поръчам хубава и евтина торта за рожден ден на малко дете. Видях, че има доста теми, но са доста стари, а мен ме интересува в момента какво се случва на пазара, тъй като дълго време не ми се беше налагало да правя подобни покупки. Благодаря предварително!

# 254
Сладкарница "Марти" в квартал Левски

Общи условия

Активация на акаунт