Къде в София - тема 3

• 57 322
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
co co sweet and more
Не са евтини. Умерени са цените. Но не правят компромис с качеството.

# 256
  • София
"Марти" имат сладкарница и в Дружба, евтини са доста, но трябва да се пробват различни торти, че при белите наблягат доста на разбитата сметана и не се ядат направо.
Други по-евтини - на Фантастико(имат цех), Чочко, Скайнлайн, Романтика, Пчела.

# 257
Моля някой да пише, ако знае, къде в София правят поправка на чадър. Чадърът е хубав и доста скъп. Не ми се ще да го изхвърля.

# 258
  • София
Къде се продава смляна на прах сушена коприва ( листа и по-скоро връхчета)? Не държа да е био.

# 259
Аз съм си поръчвала от ebag, ако сте ок с онлайн Simple Smile иначе в добре заредените плод-зеленчук-ови магазини би трябвало да има. Понякога срещам в кварталния брашно от коприва на drKeskin.

# 260
Здравейте, как се стига от централна гара до вма с градски транспорт? Няма значение какъв.

# 261
  • над кукувичето гнездо
С метрото. От ЦГ през Обеля и Люлин до СУ и оттам смяна на влака по новия лъч за няколко станции до станция МУ. Оттам са 5-10 минути пеша

Или през Сердика до НДК и там смяна на влака по новия лъч до МУ. Даже това ще е по-пряко май.

# 262
  • София
Директно с трамвай 7 или автобус 74. И двата спират близо до ВМА, но и не точно пред нея.

# 263
  • София
Директно с трамвай 7 или автобус 74. И двата спират близо до ВМА, но и не точно пред нея.
Точно. Автобус 74 спира на две крачки от ВМА. Спирката е "Център по хигиена".

# 264
  • София
Автобус 74 спира на "Център по хигиена" . От там може пеш за една спирка до ВМА, а може и някой тролей за една спирка ( и трите тролея спират на ВМА).
Но трамвай 7 не е толкова близо до ВМА и не е удобен за човек, който не познава района. Да, може да се мине между сградите според това, което съм чувала ( не съм ползвала този маршрут лично), но пак са си около две спирки ходене пеш.

Бих избрала или варианта с автобус 74, или някой от дадените маршрути с метрото.

# 265
  • There I was on a July morning
Не сте упоменали кога ще ходите до ВМА, затова за всеки случай отбелязвам, че тази събота и неделя третият метролъч няма да работи. Но ще има заместващ транспорт.

# 266
Дали в София вече са пуснали пролетно-летните обувки по магазините?

# 267
  • София
да, пролетни и летни има

# 268
  • София
Да, има, харесвам магазини Punto, можете и онлайн първо да погледнете.

# 269
  • Sofia
Здравейте, мами! Интересувам се дали може да ми предложите място, от което мога да поръчам хубава и евтина торта за рожден ден на малко дете. Видях, че има доста теми, но са доста стари, а мен ме интересува в момента какво се случва на пазара, тъй като дълго време не ми се беше налагало да правя подобни покупки. Благодаря предварително!

Проверете в MyChoice на Фантастико - имат добри торти по принцип, доколкото си спомням и по поръка с картинка/снимка правеха, но най-добре проверете.

Общи условия

Активация на акаунт