Къде в София - тема 3

• 57 331
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Идеи за офис на А1 с по-разбрани служители - за преподписване съм.

# 271
Здравейте, моля да ми препоръчате пекарна или сладкарница за сладки и соленки. Необходими ми са ми, за да поръчам като благодарност към лекари след изписване. Затова търся мнение за проверени като вкус. И поради мерките сега мислите ли, че насипно да се вземе е добър вариант или направо кутия, макар че от пекарна няма как да е кутия, защото си ги опаковат там.
Ще съм благодарна на препоръки. И може би най-важното - да правят доставки до адрес.

# 272
  • София
Здравейте, моля да ми препоръчате пекарна или сладкарница за сладки и соленки. Необходими ми са ми, за да поръчам като благодарност към лекари след изписване. Затова търся мнение за проверени като вкус. И поради мерките сега мислите ли, че насипно да се вземе е добър вариант или направо кутия, макар че от пекарна няма как да е кутия, защото си ги опаковат там.
Ще съм благодарна на препоръки. И може би най-важното - да правят доставки до адрес.

"Искам още" се казват. Работил съм с тях  3 години, доставят.
На всичко ще видите състава предварително на сайта, не използват химия. Имат и биосертифицирана серия. Звъннете по телефона, най-вероятно собственичката ( Елица ) ще ви вдигне и ще ви насочи към точните продукти според изискванията ви.

# 273
  • София
Идеи за вилица, лъжица с удобни дръжки?

# 274
  • Sofia

Какво имате предвид?

# 275
  • София

Какво имате предвид?
с дебела дръжка от дърво или пластмасова.

# 276
  • София
Последно поръчах от тук с логото на болницата и надпис "Благодаря!"/"Благодаря Ви, д-р...". Изключително приятна изненада се получи, поднесох медените бисквитки в кошничка, по отделно опаковани и всеки лекар си взе неговата с името му, а останалите дадох в отделението. Комуникацията е бърза и лесна, качеството е без забележки, единствено не знам, дали правят доставка, може да питате. Дават и сертификат, ако ви трябва.
https://www.facebook.com/designideasandart/
А иначе може да поръчате и в 100 грама сладки, магазини Аги, много има.

# 277
  • Пловдив
Да сте виждали някъде подобни раници в София, освен Декатлон и Икея , в Икея нямат наличност/:

Благодаря!

# 278
  • София
Втпрата съм я виждала само в декатлон. Защо ги изключвате като магазини?

# 279
  • Пловдив
Не го изключвам. Нямаха налични, а само онлайн поръчка. А искахме да я видим. Поръчах я вече от Декатлон.

# 280
Здравейте, дали някой знае къде в София се продават от тези "диамантени гоблени"? Трябва ми физически магазин, че нямам време за поръчване. Благодаря

# 281
Търся магазин за електрически магазини- да работи поне до обяд в събота

# 282
  • София
Къде в центъра мога да поръчам тениска с надпис?

# 283
Къде в центъра мога да поръчам тениска с надпис?
В подлеза на НДК, точно преди изхода посока Хемус, има ателие

# 284
Къде в София има магазини/щанд с богат избор на хубави сини сирена?

Общи условия

Активация на акаунт