Къде в София - тема 3

• 57 151
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Издирвам за подарък бутилка и кутия за храна с Ваяна/Моана. В интернет удрям на камък. Някъде да сте виждали?

# 691
  • София
В Джъмбо пробвахте ли?

# 692
Привет! Търся фирма или ателие в София за претапециране на мебели. По-точно на диван. Ще съм благодарна, ако някой ми препоръча нещо.

# 693
  • в 1001-та нощ
Има такава тема (може би в Наш дом) - ако тук не получиш достатъчно насоки - потърси я.

# 694
Къде има най-евтино противоплъзгаща подложка около 10х10 /15х15 примерно/ неярък цвят.
И около 50мл спрей шише, но да е на дози/порции - не тип парфюм (за дезинфектант)

# 695
  • софия
Не знам това "10х10 /15х15" в какви единици е. Проучване на пазара не съм правила. В Юск има противоплъзгащи подложки за килим.
В Джъмбо е пълно с шишенца за пълнене. Всякакви размери. В Юск също мисля, че съм виждала.

# 696
  • София
Къде има най-евтино противоплъзгаща подложка около 10х10 /15х15 примерно/ неярък цвят.
И около 50мл спрей шише, но да е на дози/порции - не тип парфюм (за дезинфектант)

И около 50мл спрей шише, но да е на дози/порции - не тип парфюм (за дезинфектант) - В ДМ съм виждала такива шишета.

# 697
Не знам това "10х10 /15х15" в какви единици е. Проучване на пазара не съм правила. В Юск има противоплъзгащи подложки за килим.
В Джъмбо е пълно с шишенца за пълнене. Всякакви размери. В Юск също мисля, че съм виждала.
в см, да си поставиш под съда като бъркаш нещо.

# 698
  • софия
В такъв случай, вероятно в левчетата ще е най-евтино. Там съм виждала  и шишенца за пълнене.
На ъгъла на Веслец и Екзарх Йосиф има добре заредено левче с нелоши неща.
Скрит текст:

# 699
в магазинчета за домашни потреби по Ломско шосе, в подлеза на метростанция Вардар има такива шишенца

# 700
Привет! Търся фирма или ателие в София за претапециране на мебели. По-точно на диван. Ще съм благодарна, ако някой ми препоръча нещо.

Претапицирала съм дивана при ЛМТ мебели - двуместен ъглов диван с лежанка и една табуретка излязоха към 900лв. плат, труд, транспорт (взимане и връщане) и сваляне и качване до етаж. Беше най-добрата цена от няколко фирми в София, които проучих тогава (преди 2 години). Доволна съм. Имат и избор на дамаски, като цените са им по-евтини от цените на дамаските в специализираните магазини за дамаски. Направиха го за няма и 10 дни.

# 701
Диван и табуретка 900 лв?! От Икеа нови щяхте да вземете за тези пари

# 702
Еее, зависи от дивана Simple Smile

На мен ми трябва фирма за пране на диван - може ли препоръки? Да чистят добре и после да не смърди на мокро куче, ако може, не държа непременно да
е евтино Simple Smile

# 703
Еее, зависи от дивана Simple Smile

На мен ми трябва фирма за пране на диван - може ли препоръки? Да чистят добре и после да не смърди на мокро куче, ако може, не държа непременно да
е евтино Simple Smile
Мога да препоръчам, но не съм напълно сигурна, че това е номера .
0888908447, тази година не съм го викала, но цената му миналата година беше 10 лева на седящо място. Мебелите след почистване ухаят много приятно, качеството е перфектно.

# 704
  • София
Скъпи дами,
имате ли идея откъде мога да си закупя резервно шишенце за вграден диспенсер за препарат за миене на съдове? На моето се счупи винта и нямам представа изобщо продават ли се такива неща. Слагам снимка в скрит текст.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт