Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки

• 67 705
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
Лучи, благодаря за инфото!
Звучи сериозно нашият режисьор. Simple Smile
От всички сериали съм гледала само ЧБЛ,  но аз не разбирам много от режисьрски майсторлък.
Там се подвизаваше Ибо, та затова.  Simple Smile

Пипилотка, този Феникс става ли- Алп е симпатяга, но главната нещо ....
"Въпрос на чест" един страхотен мафиотско-криминално-психологически сериал. Не знам защо не е толкова популярен у нас, но го препоръчвам. Аз от него "намразих" Бурджу Бириджик (без да ми е направила нищо специално, момичето). Толкова реалистично изигра ролята си, но и всички бяха страхотни.

Според изброените сериали на режисьора Алтан Дьонмез, той е снимал Керем Бюрсин в главните роли на два предходни проекта - "В очакване на слънцето" и "Въпрос на чест".
Т.е режисьор и актьор са вече стиковани по отношение на съвместната работа.

Тръгването на първия режисьор на новия сериал "Почукай на вратата ми" - Ендер Михлар, беше доста оплаквано от рускините. Твърдят, че има нестандартен поглед и страхотни близки планове.
За който иска да провери - препоръчвам сцената с целувката пред лагерния огън в "Навсякъде ти" (края на еп.10)
Не съм виждала по-символно, романтично, горещо и прекрасно представяне на първа целувка от това.

# 151
Тука ще е интересно : ))))) Планирали да пускат многократно първа серия - като начало 5 пъти, за да наберат зрители.
Мистър Грешка с Джан Яман и Йозге Гюрел по ФОКС.

Боби, ела да ми обясниш това - пренесох поста ти от темата за новостите, за да не ни изтрият пак. В пет последователни седмици ли ще излъчват първия епизод?

За "Ех, младост" Сина Колоолу писал "Сценарий, ах, сценарий" Laughing

https://www.milliyet.com.tr/cadde/sina-kologlu/bu-dizide-parladi-6240246

Тази вечер е еп. 2, има онлайн превод, но аз няма да гледам.

Пепелче, за продължението на сериалите ще чакаме три месеца. Освен летните, друго няма.

Последна редакция: пн, 22 юни 2020, 21:02 от LU4IQ

# 152
Има трети трейлър на Bay Yanlis. Интересно ми изглежда и сякаш са успели да избегнат турските лелки и баби - направили са го по-модерен/западен, но ще видим.

# 153
  • Варна
Лучи - май така планират в 5 поредни дни да го дават.
Пуснали са и трети фраг. Харесват ми : ) Фокс правят по съвременни неща. Май ще се посмеем с Джан и Йозге т.е. Озгюр и Езги.

Емили - и аз така мисля. Дано не ни подлъжат.

И май ще наблегнат на комедията.

# 154
  • София
Bay Yanlis засега предизвиква някакъв интерес у мен. Отдавна не съм гледала проект на комшиите. Нещо ме загубиха като зрител. Дано да е интересен летен сериал.

# 155
Bay Yanlis засега предизвиква някакъв интерес у мен. Отдавна не съм гледала проект на комшиите. Нещо ме загубиха като зрител. Дано да е интересен летен сериал.
По същия начин съм и аз. Макар интереса да е наистина малък Trollface Девойката ми се струва леко невзрачна спрямо Джан Яман. Предишният им сериал не съм го гледала и може да не я преценявам добре.

# 156
Здравейте, от скоро следа постовете тук и исках да споделя че и аз съм голям любител на турската телевизия и си търся нов сериал който да ме завладее, видях че говорите за Мистър Грешен и го проучих. Играят двамата ми най-любими актьора Джан Яман и Йозге Гюрел. Въпросът ми е къде мога да гледам сериала, не е проблем и със субтитри да е, до колкото разбирам е нов.

# 157
Още не е започнал. На 26 е премиерата му.

# 158
  • София
По същия начин съм и аз. Макар интереса да е наистина малък Trollface Девойката ми се струва леко невзрачна спрямо Джан Яман. Предишният им сериал не съм го гледала и може да не я преценявам добре.
Добър беше проектът. Паснаха си на екран. Дано и сега да е така.

# 159
Изгледах Yarına tek bilet. Не беше кой знае какво, но става.
Дилян пак много ми приличаше на Данла Билич преди операциите.
Скрит текст:
Секс сцената беше много добра, като се има предвид, че в сериалите се целуват само по челото 50 епизода и след това по устата. Нетфликс си е Нетфликс. Smile

# 160
Изгледах Yarına tek bilet. Не беше кой знае какво, но става.
Дилян пак много ми приличаше на Данла Билич преди операциите.
Скрит текст:
Секс сцената беше много добра, като се има предвид, че в сериалите се целуват само по челото 50 епизода и след това по устата. Нетфликс си е Нетфликс. Smile
За по-интимните сцени в сериали и филми на платформи - ами , браво , това е част от живота , колкото и да се отрича от псевдо моралистите .Харесвам секс сцени във филмите  , направени красиво .
А много мразя лицемерието - последните години ''бащицата '' и неговата хунта се намесиха много в дизи и филмовата индустрия .Сякаш в Турция , не се прави секс , не се правят деца , няма изневери и проституция Rage
Да не говорим за много по-гнусните женитби на млади момичета насила , в много от случаите за дъртаци . Пфу ! Scream

# 161
  • Варна
Пуснали са много сладък клип зад кадър на Мистър грешка.

Някак си си отиват тия двамата, щото и двамата са някак цапнати Joy - много бойни и непукисти.

Направо падам под масата какви погледи си хвърлят Joy
Охооо, то не останало те след 2 дена почват - на 26.6 е първа серия.

Последна редакция: ср, 24 юни 2020, 15:20 от BVAR

# 162
Любов на яхтата - без превод Yum

За тези, които очакват "Почукай на вратата ми" - ще започне на 8 юли.

# 163
Sen çal kapımı се отлага за 8-ми юли.

# 164
Липсата на секс сцени в турските сериали има за мен един голям плюс - мога спокойно да пусна телевизора, без да  се притеснявам, че децата ми ще видят нещо неподходящо. Вярвайте ми, другите филми ги гледам буквално с ръката на дистанционното, защото най-неочаквано почват някакви сцени или реплики, които не са за гледане и слушане от малки деца, независимо за каква възраст е обявен филмът. Сега, със свободата, която им дават от Нетфликс, ми се струва малко обратен ефектът - включват еротични сцени, които са доста самоцелни и не се налагат много от сюжета.

Гледам ги тези клипове с Мистър Грешен и ми се струва, че Йозге изглежда някак си по-зряла /да не кажа по-възрастна/ до Джан Яман. Тя действително си е по-голяма от него с 2 години, но в Пълнолуние разликата не личеше толкова, защото ролята на Джан беше на сериозен и улегнал бизнесмен. Сега обаче визията му е доста тийнейджърска и изглежда направо по-млад от предишните си роли. В Птичката косата и брадата много му отиваха, но го правеха и по-възрастен. Обаче на мъжете времето дава само чар, а при жените годините не прощават. Йозге, колкото и да я харесвам,  е вече на 33 и ми се струва малко попрезряла за ролята на щура шантава красавица. Ще видим де, може и да не съм права.

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 20:34 от GG_BG

Общи условия

Активация на акаунт