Защо той не иска брак

• 19 786
  • 583
  •   1
Отговори
# 75
Антигона, обаче на 20 влюбена и загубена девойка не ги вижда така нещата. Вижда ги като във филмче на Дисни, в което сутрин се буди с целувка, а принца и поднася кафенце и розичка в леглото. Двайсетгодишните имат способността да изкривяват всичко през собствена призма. Има си грешки на младостта, които според мен всеки трябва да допусне, брак с доста по-възрастен обаче не е сред тях.

# 76
Още ли има 20 годишни,които вместо забавления и луд купон искат брак?Даже не отварям дума за учение,кариера и реализация.
Сега сериозно.
1Разликата в годините е огромна и от там неразбирателството и различните приоритети.
2.Ако 34 годишен мъж е успял да докопа 20 год момиче и е с всичкия си,той трябва да се натиска за брак.

# 77
Как да не е важен брака?! Та основите на всяко общество се крепи на брака, семейните отношения и т.н. Ако се обичат се женят, няма не искам, не мога и т.н. Гражданският брак е безплатен ако присъстват само кумовете! А, такива мъже където казват аз не ЩЪ да се женя не са Мъже, а мъже. Това е моето мнение.

# 78
Николета, никой не те разбира. Като пораснеш малко и ти ще си се чудиш на акъла.

# 79
Малей 😂 Верно ли тъй?! Значи аз не обичам ММ понеже не искам никакъв брак 😂 Няма не искам, няма недей 😂

# 80
  • София
Може човекът да не е педофил. Но жените след 25 са силно заинтересовани от брак, деца, усложнения.
Според мен се е надявал в едно 17-20 годишно хлапе да не се породят подобни чувства и да си поживее 5-7-10 години спокойно.
Обаче, и тук греда...

Внимавай да не забремееш, защото мъж с дете не се задържа! И ще си стъжниш живота съвсем.

# 81
Не се разбра авторката учи ли, работи ли или домакинства.
Защото ако нищо такова не прави, и ако на 20 не си е завършила средното образование, защото се е събрала с 30 годишен мъж на 16...
И ако този 30 годишен мъж не я наставлява да се учи и развива...
Авторке, а какво ще правиш, ако се разделите? Ето, сега му досаждаш с въпроса за сватба, ноо не смееш да докараш разговора до край. Ами ако се разделите след 5 години, ей така се разлюбите? Ще търсиш чичко Паричко пак?
Миличко, грамотно пишеш, помисли за себе си, имай план Б все пак, завърши си средното, хвани някой занаят, не стой за секс играчка и слугиня.

# 82
  • Варна
Казах ви аз, че този услуга й прави като не ще да подпише ама тя още не може да вдене.

# 83
  • София
Стига сте я навивали, че не е нищо особено и може да си кютат без брак.
Просто не се вижда дългосрочно с нея. "Не вярвам в брака" е изнудване да стоиш в неудовлетворяващи те отношения.
Всичките примери, които давате, са за жени, които също не искат брак, а не такива, които искат и живеят по 15 години с мъже, които не искат.

# 84
При тази разлика в годините е по-добре за теб. Дано скоро се осъзнаеш! Младо момиче си намери си момче на твойте години. Сега не виждаш разлика, но повярвай, ако останете заедно доста ще ти набива в очите и ще съжаляваш. Прави ти услуга, че не иска брак - не бях видяла, че имате такава огромна разлика в годините.

# 85
  • София
14 г разлика не е проблем по принцип.
Но!
Ако ти си на 36, той на 50
Или ти на 30, той на 44
Или дори ти на 24-25, той на 38-39
Но при запознанство ти на 16, той на 30+  за мен си е неадекватно и си е педофилия. 
П.С.

# 86

Това, което аз никога няма да мога да възприема е как може да има жени, които доброволно даряват утробата си, за да родят дете на даден мъж, но си затварят очите,че на него му се свиди да ти даде името си? Имам позната, която има две деца от различни мъже, без брак и всички у тях са с различни фамилии... Може и аз да съм от старомодните, но не желая с детето ми да сме с различни имена.

Това с фамилията пък какво общо има?!
Детето ми и аз не сме с еднаква фамилия (за съжаление законът не позволява да носи моята фамилия).
Иначе съм омъжена по всички правила - граждански брак и венчание две години преди раждането му.

На 20 години да родя от някого без брак просто няма как.

# 87
Вашето сметкаджийство ми идва в повече. Бал не прави, сватба не прави, кръщене не прави, рожден ден не прави, ми то остана само само погребението бе.

И то защото за погребението обикновено някой друг плаща... Simple Smile

Скрит текст:
Преди време попаднах на следната мисъл: „Когато един мъж се влюби, веднага се жени. Защото с вас, жените, по друг начин не може/не бива/не трябва (въпрос на превод)...“.
Като се позамисля, ами има нещо вярно...
Ако си много влюбен, ще се боиш да не загубиш любимата си, да не ти я отмъкне някой под носа. И съвсем естествено те влече да я „вържеш“по някакъв начин – с брак, с дете...
Обратното ми звучи като: „Все ми е тая за теб – ако не си ти, ще е друга. Засега ти си ми сгодна...“

# 88
Какво общо има темате с имената?Аз съм женена от доста години,но не съм си сменяла името и със сина ми сме с различни фамилии.
И до сега имам щастлив брак.Името е най-малкия проблем.

# 89
  • София
Мъж/жена с брак/дете не се "връзват".
Умните хора това го знаят.
Стига сте я навивали, че не е нищо особено и може да си кютат без брак.
Просто не се вижда дългосрочно с нея. "Не вярвам в брака" е изнудване да стоиш в неудовлетворяващи те отношения.
Всичките примери, които давате, са за жени, които също не искат брак, а не такива, които искат и живеят по 15 години с мъже, които не искат.
10 години стоях. И не си тръгнах, защото не ми предложи брак. Тръгнах си, защото ми изневеряваше.
И да имахме брак, пак щях да се разведа.

Общи условия

Активация на акаунт