Защо той не иска брак

• 19 755
  • 583
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
Рози и Бодли...Моят приятел е стар ерген.На 51 е,аз на 38.Беше любов от пръв поглед и за двамата.Обаче,въпреки голямата любов,която все още имаме,не беше много лесно.Той пиеше много.Обаче спря.Но не е имал приятелка/жена/деца...Само една ученическа любов,от която се е разочаровал и затворил в себе си.Чак ми беше странно,че се хваща с мен,но милият имаше такова желание,аз също.И все пак на много неща имахме да се учим заедно и още имаме да напасваме някои неща.Цялата любов,която е таил в себе си толкова години,я даде на мен,аз му отговарям със същото.Странна история,луд късмет някакъв.
Може би и теб някъде те чака голяма любов,това човек никога не го знае.
Бях чела,че особено след 35,човек може да се изненада само от голяма любов,другите циркове вече ги е гледал.Когато се запознахме,да съм била на 33,той на 46 някъде.

# 511
Когато насреща си имаш емоционална интелигентност, това те стимулира към честност и откритост, тоест към взаимност.
Когато е кифлеене, интриганство, изнудване, човек може да се изкуши да стане огледален образ. Макар, че ако е над тия неща по-естествено е да се оттегли.
После Господ бил събирач. Ми не е, в дъното на всичко хората си се събират според акъла, какво да е друго.
Ако не са си равни по емоционална осъзнатост, като Хю Хефнер и плеймейтка, и да се съберат няма да има с какво да направят спойка и ще е временно.

# 512
  • Бургас
Когато насреща си имаш емоционална интелигентност, това те стимулира към честност и откритост, тоест към взаимност.
Когато е кифлеене, интриганство, изнудване, човек може да се изкуши да стане огледален образ. Макар, че ако е над тия неща по-естествено е да се оттегли.
После Господ бил събирач. Ми не е, в дъното на всичко хората си се събират според акъла, какво да е друго.
Ако не са си равни по емоционална осъзнатост, като Хю Хефнер и плеймейтка, и да се съберат няма да има с какво да направят спойка и ще е временно.
Тук съм съгласна с всяка една дума.Господ среща хората,после си зависи от тях самите.

# 513
  • Варна
Мария, може би е пиел от депресия и заради изгубената любов. Дано не пие отново, няма да ти е лесно.

# 514
  • Бургас
Мария, може би е пиел от депресия и заради изгубената любов. Дано не пие отново, няма да ти е лесно.
Да,той е много чувствителен.Мен също ме е страх да не пропие пак,хване ли чашката,няма пускане.За щастие са единични случаи,на някакъв празник.За сега държим фронта,но не казвам,че ни е лесно.

# 515
Да,той е много чувствителен.Мен също ме е страх да не пропие пак,хване ли чашката,няма пускане.За щастие са единични случаи,на някакъв празник.За сега държим фронта,но не казвам,че ни е лесно.
Има много сполучливи терапии и групи относно зависимите и съзависимите (хора, които живеят със зависимите). Чудесна подкрепа оказват. Особено когато човек е несигурен в кой момент може се подхлъзне и да започне отново...

# 516
  • Бургас
Има много сполучливи терапии и групи относно зависимите и съзависимите (хора, които живеят със зависимите). Чудесна подкрепа оказват. Особено когато човек е несигурен в кой момент може се подхлъзне и да започне отново...
Не съм сигурна дали би се открил пред непознати хора,много е затворен.Аз съм навита.
За едно от заболяванията ми има група за взаимопомощ,той е навит да участва,но става въпрос за мен.
Моля се от сърце да не залита.Няма лошо пиянство,не е агресивен,но аз не искам да пие.Водила съм го на лекар,по чудо не е успял да си увреди черния дроб.

# 517
Мария, стискам ти палци да не започне да пие пак. Много те харесвам и ти желая всичко най-добро.

# 518
  • Бургас
Мария, стискам ти палци да не започне да пие пак. Много те харесвам и ти желая всичко най-добро.
Много,много ти благодаря.Пожелавам и на теб,а и на всички изобщо,много късмет,усмивки и да ви се случват само хубави неща.
Мисля,че докато е щастлив и спокоен,че няма пак да посегне.И силно се надявам.Други мъже изобщо не ме интересуват,искам да съм си с него.
Не е ревнив,нито обвсебващ,като мен е леко темерут и всеки има нужда понякога да е сам.Уважаваме това право на другия,а заедно все още ни е вълшебно,много от интересите ни съвпадат.И различия имаме,и без тях не може.
И на дамите,които се питат защо не иска брак-не сме женени,той не вярва на хартийки,но ми е казал,че искам ли брак,още другата седмица го сключваме.Ако някой те приема за неговия човек,за точния човек-на всичко е съгласен.

# 519
  • София
Бог срещал хората. Аха.....
Тук наредените страдалки по чие провидение са далеч от щастието?

# 520
  • Бургас
Бог срещал хората. Аха.....
Тук наредените страдалки по чие провидение са далеч от щастието?
Малко е трудно да срещнеш човек,когото наистина харесваш.Не се случва всеки ден.Ако Господ е рекъл...
Иначе пък ако седим с неправилния човек,усещаме,че не е той,страдаме...май наистина сами си го правим.

# 521
  • София
Ей, там е разликата. Аз няма да седна да се уповавам, ако Някой е рекъл.
Смешно е.

# 522
Тук се вижда само едно поле, осеяно с БМ трупове, някои още мърдащи и стенещи доубий ме.
Какви страдалки?

едит: нали това беше съкращението за бивши мъже по бегемамешки?

# 523
  • Пловдив
Познавам няколко двойки, в които или жената не може повече да има деца, или мъжът. Мъжете във всичките от тях са повече от доволни и не им пука, че не могат да имат деца, защото редовно се празнят в жените си без проблеми и си гледат удоволствието. Та, и тези физиологични проблеми си имат своето предимство (за мъжа).

# 524
  • Бургас
Познавам няколко двойки, в които или жената не може повече да има деца, или мъжът. Мъжете във всичките от тях са повече от доволни и не им пука, че не могат да имат деца, защото редовно се празнят в жените си без проблеми и си гледат удоволствието. Та, и тези физиологични проблеми си имат своето предимство (за мъжа).
Да,предимство е,но важи само и единствено за секса.
В другите отношения си е както при всички останали двойки-общи интереси,обич,дали виждат двамата заедно бъдещето си...

Общи условия

Активация на акаунт