Защо той не иска брак

• 19 704
  • 583
  •   1
Отговори
# 540
Каква връзка имат корабите, плаването и с болестите конкретно и само с брака, че изписаните глупости да откажат някого от съпружеския живот? Със същата сила същите неща може да важат за всяка връзка, независимо от законовата рамка.
Поставяне на колене. Ха-ха. Попадам на някои господа из форума последните седмици, които ми звучат като 16-годишни, според които всички момичета са ку*ви, понеже не им пускат на тях.

# 541
  • Пловдив
Скрит текст:
Каква връзка имат корабите, плаването и с болестите конкретно и само с брака, че изписаните глупости да откажат някого от съпружеския живот? Със същата сила същите неща може да важат за всяка връзка, независимо от законовата рамка.
Поставяне на колене. Ха-ха. Попадам на някои господа из форума последните седмици, които ми звучат като 16-годишни, според които всички момичета са ку*ви, понеже не им пускат на тях.
Когато в обозримо бъдеще започнеш да правиш разлика между "някои" (обикновено броящи се на пръстите на 1-2 ръце) и "всички" (3,5 милиарда жени, без изключение), тогава ще започнеш и да разбираш какво съм написал в действителност. Smiley

# 542
  • France
Welt, и аз това се питам Joy добре, че този форум не е представителна извадка на връзките и взаимоотношенията. Около мен всичко е нормално.

# 543
  • Sofia
Форумът е своеобразна епитафия на мъжките девиации.

# 544
В името на справедливостта - и на женските. Ама мъжките бият много на очи Simple Smile

# 545
Кой са най-фрапантните мъжки девиации във форума?
Питам, защото съм отскоро тук.

# 546
  • Sofia
В името на справедливостта - и на женските.
Не закачайте женските лудости! Ние, жените, сме си сладки и симпатични всякак. Laughing

Кой са най-фрапантните мъжки девиации във форума?
Питам, защото съм отскоро тук.
Защо да ти разваляме удоволствието от това, да ги опознаеш сама? Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 15 юни 2020, 11:57 от Blаck Cat

# 547
Ами за мен най-странното присъствие във форума е bratan.

# 548
  • Sofia
Там положението е сериозно. Няма смисъл от обсъждане.

# 549
Моята класация за мъжете тук е:
1.Злобният е bratan.
2.Смешният е Жребче.
3.Перчещият е FragranceFanatic.

Последна редакция: пн, 15 юни 2020, 12:13 от Дракарис

# 550
  • Варна
Темата е друга. Квалификации за непознати са излишни. Авторката да коментира съветите на форумните консултанти.

# 551
  • France
Аз се надявам, че авторката поне се е замислила след нашите коментари, защото виждам много червени лампи.
За Жребий има друга категория.

# 552
а ти защо искаш заради любов или сигурност - според мен не е любов . Ще кажа аз защо не искам защото не съм сигурен в човекът насреща - показва интерес само към себе си / а не съм видял жена да иска и да дава а не само да получава / знам че ще ' ревнете насреща / това е мое мнение

# 553
а ти защо искаш заради любов или сигурност - според мен не е любов . Ще кажа аз защо не искам защото не съм сигурен в човекът насреща - показва интерес само към себе си / а не съм видял жена да иска и да дава а не само да получава / знам че ще ' ревнете насреща / това е мое мнение
Въпроса е ти какво искаш жената да ти даде? И защо не попадаш на жени, които искат да ти го дадат?

# 554
Моята класация за мъжете тук е:
1.Злобният е bratan.
2.Смешният е Жребче.
3.Перчещият е FragranceFanatic.

Теб не те знам и не ми влизаш в никаква класация, но съм поласкан за първото място. Bowtie Каква ми е наградата?
По принцип тук имам славата на интригант, да си знаеш Wink Не спами с глупави класации от трети клас, моля.
Кажи по темата сега.

Общи условия

Активация на акаунт