Изпитани сайтове за парфюми - 27

• 55 209
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Аз постоянно си купувам разни продукти от Парфимо за мен те са номер 1 никога не са ме разочаровали.Страхотна комуникация имам с тях и на чата също ми отговарят като съм им писала.Сега гледам, че има промоция на loreal professionnel мисля да си поръчам шампоани и маски.Парфюми, козметика за коса, кремове за лице/последно си поръчах от тях крем на Шисейдо и на Биотерм, всичко е в срок/ от всичко съм доволна и ще продължа да поръчвам от тях.Джемма, нямам представа дали Поемата идва с капачка, но 100мл за този парфюм и в тази жега за мен са вечни.Bowtie

# 586
Поничка с крем, този от линка е Lancome La vie est Belle L`eau de Parfum Intense и е реформулираната версия на Lancome La vie est Belle Intense edp, за панделките не мога да взема отношение, никога не съм им обръщала внимание в магазина, като видя добавката L`eau и подминавам. Grinning
И аз многократно съм споделяла, че съм доволна от Парфимо и ги предпочитам за пазаруване, тъй като имат голямо разнообразие от всякаква козметика и мога да пусна голяма обща поръчка, а не няколко по-малки от различни сайтове. Simple Smile

Сега един глуповат въпрос, ако ми позволите- притежателките на комплект на Доброто момиче на К.Херера, може ли да споделите и при вас ли толкова трудно се вадя парфюмите от плюшената "поставка"?
 В крайна сметка поръчах подаръчен комплект 80 мл. парфюм с боди лосион от парфюм.бг, тъй като другият който бях набелязала беше свършил. Днес дойде, идеално опакован, красива кутия, но реших да го отворя (не е запечатан), за да се уверя, че всичко е ок, тъй като момичето, за което е предназначен, дори и да има някакъв проблем, не би си позволила да ми сподели. Та, исках да го извадя, за да се уверя, че всичко с бутилката е ок, обаче имам чувството, че са я инкрустирали в тази кутия. Grinning Излишно е да казвам, че благополучно я затворих и силно се надявам да няма проблеми.

# 587
Сега един глуповат въпрос, ако ми позволите- притежателките на комплект на Доброто момиче на К.Херера, може ли да споделите и при вас ли толкова трудно се вадя парфюмите от плюшената "поставка"?
 В крайна сметка поръчах подаръчен комплект 80 мл. парфюм с боди лосион от парфюм.бг, тъй като другият който бях набелязала беше свършил. Днес дойде, идеално опакован, красива кутия, но реших да го отворя (не е запечатан), за да се уверя, че всичко е ок, тъй като момичето, за което е предназначен, дори и да има някакъв проблем, не би си позволила да ми сподели. Та, исках да го извадя, за да се уверя, че всичко с бутилката е ок, обаче имам чувството, че са я инкрустирали в тази кутия. Grinning Излишно е да казвам, че благополучно я затворих и силно се надявам да няма проблеми.

Да, трудно се вади, първият път ме беше страх да не я счупя или да не би да ми изхвърчи от ръката от силата, с която дърпам.

# 588
Точно същото усещане имах и аз, добре, успокоих се, че не е в мен проблемът. Благодаря за включването! Flowers Hibiscus

# 589
Не знам за Момичето, т.к. го нямам, но имам същия проблем с La Belle -трудно го вадя от плюшената поставка. Хем е добре, че така стои сигурно на място, хем доста ме изнервя като тръгна да го вадя (сега лятото не го нося много и стои в тенркията)

# 590
Има, и дори тестерната кутия е жълто-синя. 😉

# 591
  • Тополовград
Може ли да го купя на дъщеря си на сляпо.

# 592
# 593
Според мен е за по-улегнали жени, да не говорим, че много дами го намират и леко ретро. Освен това е изключително плътен, бих казала дори тежък и присъствен. В никакъв случай не е за лято, за някого от околните може да има летален изход. Smiling Imp

# 594
Обожавам Поемата, но никога никога никога на съвсем млад човек, ще стои като да се е напръскала с парфюма на мама, баба, леля...За есен-зима обаче е чудесен.

# 595
Абсурд! Аз от 10-15 години се каня да си го купя. Нероятно м беше впечатлил носен от позната,която изцяо изпълни с него спортната зала. Сън не спах и на другия ден чаках прек магазина да отвори,за да го пробвам . Напръсках леко на китка ... и след 10 минути щях да припадна(писаала съм преди години и в парфюмната тема). Отидох на чешмичката в градинката,мих,трих,все си беше там,няма отърване! Но не мирясах .Периодично ходя да го душна,имам и виали,...,ама още не съм се осмемила да го купя. Ще го направя някой ден...
Познатата тогава беше младо момиче...Simple Smile

# 596
И аз имам проблем с профила и влизането в Дъглас , от 1 месец и уж ми пращат парола и нищо..А сега и няма намаление май вече?

# 597
  • София
Няма, 20%-ното намаление на всички парфюми беше само онзи ден и вчера.

# 598
Някой пазарувал ли е от bg-parfum.com?
Имат ли кодове за отстъпка?

# 599
Някой обърнал ли е внимание каква беше цената на тестера на La vie En rose в  parfimo днес

Общи условия

Активация на акаунт