Ямбол - 9

• 13 433
  • 274
  •   1
Отговори
# 180
Аз ако боледува много  ще я спра. WinkНие сме в 3 група. Grinning

# 181
Айде аз отивам да ударя един сън! WinkДо после! Stop

# 182
  • Ямбол
Привет, Диана К!
Аз съм Лиляна и имам две деца. Маги и Данчо съответно на 1г.2м. и почти 8години, аз съм на 30г. Живея в кв Христо Ботев.
За детето не се шашкай, не зная дали скоро си се регистрирала, но порови се тук и ще откриеш много полезна информация. Няма ли кой да ти помага да си почиваш? Аз съм с две, но такова спане му удрям, че чак ме е срам вече. Спокойствие и железни нерви му е чалъма.

# 183
Добре дошла на Диана  bouquet

# 184
Добре дошла на Диана   bouquet
Дано ти хареса при нас.Аз се казвам Ивелина на 22 години( без някой друг ден,бе на 21 съм  Laughing ) Омъжена с едно дете - Деница на 1г и 4м.Общо взето съм нахална в темата за Ямбол - много пиша  Whistling
Както казва Лиляна,във форума има много материал за характер и възпитание.Дано намериш правилния подход.И мен ме е страх в какво ще се превърне дъщеря ми ,честно да си кажа.Да не ме прави на луда  Crazy Охх  ooooh!
Хайде ,аз пак изчезвам от компа.Отивам да направя нещо,че имам едно мляко - ще се развали
Ауу на детето му трябва море.Изсипа си водата и ударила коленете и пие от локвата,гащите й мокри ....само където не започна и да плува.Живот и здраве,ще я заведем догодина.
  grinning039

# 185
Пак съм аз Simple Smile
Да си кажем издънката.Правя аз мляко с ориз,Дени си изтърсва памперса на земята -  и тръгва по голо дупе към коридора........ А то - памперса пълен с ако,а детето (когато тръгнах след него)отиде в банята.Ще се мие нашата  Mr. Green Така ми,аз като не се сещам да я подуша.Оправя се само детето ве4е.  #Crazy

# 186
Браво! Mr. Green

# 187
Ей,днес никой не е писал! NaughtyКъде се губите бе ,хора? Mr. Green

# 188
Ами аз тъпея.Ровя се из нет-а,мисля даже и 4е ми се спи.
Иначе съм тук

# 189
  • Монреал
Абе, хора, кажете какво е "бем-бееее"? Боби цял ден го търси и повтаря... Mr. Green Joy
А иначе от яслата си лепнахме конюнктивит и сме вкъщи... ooooh!

# 190
Абе, хора, кажете какво е "бем-бееее"? Боби цял ден го търси и повтаря... Mr. Green Joy
А иначе от яслата си лепнахме конюнктивит и сме вкъщи... ooooh!
да оздравявате скоро! Wink

# 191
Здравейте милички как сте днес?Аз изчезвам ще ходя на гости .Утре повече.Мерси ви за топлото посрещане.До утре ама ми пишете кога сте тук че иначе скучая. Целувки.

# 192
Здравейте милички как сте днес?Аз изчезвам ще ходя на гости .Утре повече.Мерси ви за топлото посрещане.До утре ама ми пишете кога сте тук че иначе скучая. Целувки.
приятно гости! Wink

# 193
dima това ще е няква нова дума е.Не знаеш ли  Mr. Green
И ние като новородени имахме конюнктивит  ooooh!
Диана К Приятно гости,и аз май ще сляза в комшиите по някое време,мъжо  е там.

# 194
Тук съм .Ние също се родихме с конюктивит и беше така един месец.За мен и Нини гостито свърши:( останаха да гледат меч и мъжът ми ни прибра:(.Няма как никой няма кой да ни я гледа сам сама винаги.

Общи условия

Активация на акаунт