Ямбол - 9

• 13 431
  • 274
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте,момичета,аз вече съм на линия,е не още де. Ще почакам още малко да ми пуснат нета.Тък не познавам никой и ми е мъчно за Ямбол,но поне вие сте на среща.Изпращам ви многоооо целувки.Понататък ще пусна и нови снимки на Даяна да ни видите поне на снимка колко сме пораснали.Чао за сега

# 196
  • Ямбол
Абе, хора, кажете какво е "бем-бееее"? Боби цял ден го търси и повтаря... Mr. Green Joy
А иначе от яслата си лепнахме конюнктивит и сме вкъщи... ooooh!
Това ми прилича на BMW(бе-ем-ве) Rolling Eyes
А конюнктивита може и да не е от яслата, във ветровито време аз най редовно си го лепя.
Ай, ние гледаме мача, да стискате палци на Левскииии!  girluu bg

Последна редакция: вт, 12 сеп 2006, 22:36 от Lilqna

# 197
Мариелкаааааааааа Heart Eyes Hug Hug Hug

# 198
Абе, хора, кажете какво е "бем-бееее"? Боби цял ден го търси и повтаря... Mr. Green Joy
А иначе от яслата си лепнахме конюнктивит и сме вкъщи... ooooh!
Забелязвам , че напоследък мъниците се усъвършенстват в измислянето на кодови наименования Simple Smile.Кой знае какво му се върти в главицата Heart EyesЙоана е на вълна "дуго'.В превод-"Друго" bowuuИска нещо, аз й го подам , а тя "дугооо'' Mr. Green

# 199
Ами ние нищо смислено не казваме,само едно ам-ам.Поне гладна няма да остане.Всичко друго е врели не кипели.Само дърдори и ...това е.

# 200
За говоренето нямам какво да кажа,защото ние сме големи и вече разказваме даже .Например какво се е случило на яслата. Laughing
Мариелка,добре дошла отново! Hug
Тук съм .Ние също се родихме с конюктивит и беше така един месец.За мен и Нини гостито свърши:( останаха да гледат меч и мъжът ми ни прибра:(.Няма как никой няма кой да ни я гледа сам сама винаги.
Дианче,какъв меч гледа мъжът ти? Mr. Green

# 201
Здравейте,Извинете за МЕЧа- за мач ставаше въпрос.Май бях разтроена и за това съм допуснала грешка.Сега трябва да излизам ,а не ми се излиза ама нямам избор Нина откача вече.

# 202
Лилянче,честит първи работен ден! Wink

# 203
  • Ямбол
Здравейте!
Мерси, Краси! Днес ми беше първи работен ден и вече съм уморена. Работа ще има много, свърши ми лежачката Tired А колко за домашна имам - не ми се мисли. Дано скоро вляза в ритъм и да си наглася часовника, че днес направо ми се взе здравето.
Някой друг няма ли да започва работа? newsm78
Ай, целувки и да ви слушат децата!  bouquet

# 204
 LaughingНяма да има кой да ни поправя грешките. Mr. Green

# 205
Честит първи работен ден ,и от мен ! Какво работиш?ако не е тайна?А аз наистина се чувствам зле:(имам чувството,че превъртам на моменти .Много гадости ми се струпаха на веднъж и сега го изживявам.В криза съм .Преди 20 -тина дни бяхме в болница защото много повръщаше и се указа че е бактерия на гърлото и с капки за нос мина ,но нали сме опитни зайци не ме питайте какво трябваше да изтърпя.Напукаха И вените на 15 места .Денонощно безсъние и за капак на всичко докато бяхме в болница татко ми почина и трябваше да си тръгнем преждевременно.В стрес ли съм незнам ама немога да заплача дори.Незнам защо?!?Целувки и извинете за настроението ми в последно време.

# 206
Честит първи работен ден ,и от мен ! Какво работиш?ако не е тайна?А аз наистина се чувствам зле:(имам чувството,че превъртам на моменти .Много гадости ми се струпаха на веднъж и сега го изживявам.В криза съм .Преди 20 -тина дни бяхме в болница защото много повръщаше и се указа че е бактерия на гърлото и с капки за нос мина ,но нали сме опитни зайци не ме питайте какво трябваше да изтърпя.Напукаха И вените на 15 места .Денонощно безсъние и за капак на всичко докато бяхме в болница татко ми почина и трябваше да си тръгнем преждевременно.В стрес ли съм незнам ама немога да заплача дори.Незнам защо?!?Целувки и извинете за настроението ми в последно време.
Много съжалявам за баща ти!
Болен ли беше?

# 207
ДА БЕШЕ НА ЛЕГЛО 8 МЕСЕЦА.ЧЕСНО ДА ВИ КАЖА ВЕЧЕ ПАРИ ДАВАМ НА НЯКОЙ ДА МИ Я ГЛЕДА ПОНЕ ЗА 4 ЧАСА.ПОЛУДЯВАМ.

# 208
  • Пловдив
Диана K, добре дошла и от мен!
Явно ти се е събрало доста напоследък...Защо не оставиш малката за час-два довечера на баща й  и да отидеш на разходка или на кафе с някоя приятелка?Нямате ли баба в Ямбол?
Мариелка,как сте?Тъкмо онзи ден се чудех дали вече сте в Пв и какво става с вас?

# 209
имаме ама са "заети"и "изморени" и няма как майка ми е достатъчно зле в момента пък и гледа на сестра ми детето и аз пак нямам избор.Мъжът ми ме смята за истеричка.Приятелките ми полувината са в други градове а другите работят.

Общи условия

Активация на акаунт