Паническо разстройство - тема 44

• 35 228
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
Някой имал ли е нещо като параноя от непознати странни мъже? Когато бях малка бях нападната от непознат и едвам не ме изнасили. Отървах се като по чудо. Наскоро четох разни неща за психически заболявания и от многото четене и симптоми почнах да си въобразявам, че и аз може да имам нещо. Днес например вървеше 1 странен тип пред мен, целият изпоцапан, не живея в бг само да вметна и тук има много такива странни птици. Вървях зад него и той после зави към близкия парк и започна да ме зяпа. Върви напред и се обръща да ме гледа, аз се направих, че говоря по телефона. После не знам къде отиде, но аз се оглеждах. Нормално ли е и на вас случва ли ви се?

# 421
И аз снощи спах неспокойно. Мускулите на краката ми треперят вече 3-ти месец,та нощно време пия магнезий. Нормално ли е толкова често? Наистина имах силна НК, но колко време отнема възстановяването?
Нормално е. Като направих акушерската ръка с месеци усещах скованост и треперене в мускулите.

# 422
Шоколад на мен слънцето доста зле ми действа, но си налагам по малко всеки ден, защото смятам че трябва. Горещото не ни помага, по-скоро обостря състоянията ни.
Да се “похваля” каква я свърших аз. Уж ден като ден викам ще се напъна повече неща да свърша, че то при нас не се знае другият ден как ще е.
Вечерта беше спокойна и си легнах и изведнъж в съня ми едно сърцебиене Ей скочих даже от леглото страх и ще ми изскочи сърцето. Отдавна спя в другата стая че будя мъжа ми и мрънка, но викам ще ходя при него много страх, но се отказах. Дишах дълбоко, и пак и пак и легнах, то ясно няма да спя ами поне да не вдигам шум. И съм заспала до към 5 ч. Сега ми е много отпаднало и зле ама ще се влача някак. Какво да правя?
Но с онази разходка в слънцето в неделя и аз си навредих много, хем си знам да излизам привечер по по-хладно. Тук и тия дни си бяха слънчеви и горещи, не като на запад.

# 423
Добро утро!
Б.Т.Р. - Моята сила

Сали, мила! Приятно!

Опелче, много е вредно слънцето за нас! От преходи по билата със седмици не съм се оправяла. Но зор да ида. Сега станах по-умерена. Не мога да си обясня, в темата преди години ме нападнаха за това, ама как ние на морето по цял ден може да лежим на плажа. Даже почнах да се чудя дали съм темата за ПР.
Дано станеш по-добре днес!

Елиз, имах ги като млада! Мен, неземната "красТавица" ще ме преследва някой:-) шубе ме беше.
Откакто и по планините ходя сама, нека да ми падне!

Болките минаха, температурата остана. Огромно безсилие, температурата много мъчи! 3 крачки правя и все едно съм качила Вихрен на бегом. И днес в леглото.
А трябваше да съм довечера в Благоевград, на ресторант...

Хубав ден Ви желая!

Последна редакция: вт, 21 юли 2020, 09:22 от Jerry F

# 424
Джери, благодаря за музикалния поздрав. Много зареждаща песен. Обичам Б.Т.Р. Температурата много изтощава организма. Не се мъчи, пази леглото тези дни. Ти не си от хората дето ще лежат само, но налага се Джери 😘

Аз днес не издържах. Бях до обяд на плаж. Уж всичко е наред. Станахме да идем на обяд, гади ми се, вие ми се свят. И току що пих 1/2 ксанакс от 0,5. Гледам да се въздържам да го пия, но явно или от жегата, макар че тук подухва, приятно е, (в Плевен е мор) или от тоталната липса на нормален сън. Тази нощ спах някъде между 5 и 7 сутринта. Чудя се какво да правя довечера. Дайте съвет , ксанакс ли да пия пак, атаракс ли да си купя или дименхидринат. Последния като го пия, защото ми става лошо при пътуване, така се сцепвам да спя в колата. Но дали ще ми действа така и през нощта? А атаракса как се пие? Знам че го изписват за сън и съм го препоръчвала в темата, но никога не съм го пила. Като ми е за пръв път как да го започна? Дайте съвет, че като се сетя че идва нощта и вече лудите ще ме хванат.

# 425
Сали, пазя, то няма как да мърдам! О, мерси! От създаването ги познавам!
Сън, смяна климата, жега! Ааа, за Плевен през лятото много добре те разбирам!
Какво да си се правим ние. Ще си се търпим. То аз спах между 3 и 6.
По същество. Почнах с един атаракс преди сън. Добре ми действаше 2 години, после по две!  После минах на АД и бензо и го спрях.
Пийни едно, щом не си пила, 30 минути преди да легнеш. Случвало се е понякога по-бавно да подейства. Но действаше безотказно.
Аз съм тежък случай, пия по три атаракса и един ксанакс от 0.5.
А по принцип ксанакса го пия едно сутрин и едно вечер. Още съм на високи дози.

Имах пратка от Еконт, ксанак и едни чаршафчета. Аз съм трудно окриваема и за 100 метра по пряк път трябваше да се кача нагоре. Не знам как стигнах, през три крачки спирах, прималяваше ми.
И пратили ми смс за едната пратка. И толкова пари носих.
Казвам му на шофьора -Трябва да ходим до нас, аз не мога да отида и да се върна.
Що си плащам до врата!
Знае ме вече къде живея. Тук го чакам!

# 426
Ми нямаше в аптеката до хотела атаракс. Купих някакъв калмабен. Препоръча ми го аптекарката. Без рецепта. Пише сънотворно , ама да внимавали пиещите хапчета за кръвно.. Е , аз съм от тях.. Ох как мразя да пия нещо непознато, пък и алкохол не се пие с него. Утре ще ви кажа действа ли.
Джери , миличка, почивай си, ще ти мине и пак по баирите

# 427
Сали, мила, мерси!
Това съм го пила. Но забравих как се казва за да си го купувам.
Добре ми действаше.
Преди около 3 години го пиех.
Значи, здраво съм била напреднала с приспивателните!
Успех!

# 428
Джери, мила с теб сме.
Тия куриерите понякога са много нахални, мен редовно на работа си ме карат да слизам три етажа нищо че е до врата - оня ден на колегата щото е мъж ли де да знам, до офиса му го донесе, Ей много ме издразни, викам тъй ли другият път ще видиш.
Salii успокой се, не мисли за съня безсилието не ти е от него от пр е аз като спя пак същото. Не ходи на плаж в жегата сутрин рано до 11 и после вечер след 16. Аз нали юни ви разправях как колабирах на плажа но за много кратко секунди, предният ден си бях сама след 16 ч с часове нищо приятно, спокойно на другия ден хем бях с много хора и от слънцето ми призля. Просто там на морето и в планината е много силно и като се и поуплашиш те завърти па отиде деня.
Аз затуй не съм фен на тия почивки много се притеснявам и много го мисля, най- добре като ми е зле вкъщи. То не ми е по-добре но не мисля и това да стигаме до болница да лежа да ме мислят близките, да им съсипя почивката.
Аз някак се вдигнах към 9 и свърших доста неща, проспах и следобеда, сега съм още изморена, но ми е спокойно че работата е изтикана и утре имам само една среща и едно събрание.

Последна редакция: вт, 21 юли 2020, 17:28 от opelcorsa

# 429
Здравейте,

Живеем във времена на стрес и тревожност. За съжаление преди време ме подхвана силен шок и не успях да спя цели 4 денонощия. Оттогава насам съня ми се развали, станах особен, раздразнителен и с лоша концентрация. Както е добре известно добрият сън е важен за нашето ежедневие. В един момент прибягнах към спиртните напитки защото бях чел че притежават приспивно действие, но махмурлука на другия ден е много гаден и околните го забелязват.Алкохолът има упойващ ефект в малки количества и при определени нервни системи.

Вечер заспивам трудно и на сутринта не се чувствам добре отпочинал. Дори и съня ми не е достатъчен.Кажете ми към кого да се насоча за да се справя с този проблем или да приема някакви медикаменти за справяне с прекомерната тревожност.  Кафе пия, но само от малките пакетчета на комбинация 3 в 1.

Запознат съм че човек трябва да спи около 7-8 часа, но при мен този ритъм е силно нарушен и спя около 4-5 часа което довежда някак си до това през деня да не съм много концентриран и да ставам раздразнителен.

# 430
Аз ли незнам, спя 2-3 часа макс. Знам че е на периоди и сега съм в такъв , но е много изтощително.

Опелче на плаж сме до 12 и след това от 3 часа следобед чак. На олинклузив сме и така или иначе се прибираме в хотела за обяд. А на плажа стоя само под чадър. Духа приятно и не усещам жега, даже ми става студено след водата под чадъра. Знам че жегата нас много ни мори. Днес като пих 1/2 ксанакс се пооправих, но сега пък нямам сила. Значи така ми писна☹️ То и цикъла съвсем наближи.

Джери значи си го пила и ти това калмабен. Мен много ме е страх да пия някакви хапове за първи път когато не съм си в къщи. Знам ли как ще ми се отрази. Дай боже всички да спим тази нощ.

# 431
Аз ли незнам, спя 2-3 часа макс. Знам че е на периоди и сега съм в такъв , но е много изтощително.

ако спиш 2-3 часа няма да имаш много сили. Съня е затова - да презареди организма

# 432
  • София
И мен ме няма никаква със съня, добре, че е Ремиртата та поспивам повече, но все още не мога да го докарам до 6-7часа, а за 8 не може да става и дума. Сега като казвате за жегите пак се притесних дали съм с ПР. На мен не ми пречат особено.

# 433
На мен преди малко ми се зави свят супер рязко.И преди ми се е случвало в 9 клас,даже ходихме по лекари като луди и скенери правихме. Не ми се беше случвало отдавна и доста се изплаших.Не знам дали е ниска глюкоза или паническа атака или пък нещо друго.Самото виене на свят не беше характерното със завъртане на стаята и тем подобни ами все едно губя почва под краката си и някой ме бута напред много рязко. Главата ми все едно започна да вибрира, започнах и да треперя и да се треса от студ. Сега ми поотмина,но пък започна едно като изтръпване на лицето,като гъделичкане и прокарване на ток.На някой друг случвало ли му се е нещо такова ?

# 434
Аз пък спя ( ако мога да го наречем сън)по 9 часа, но се събуждам постоянно и чувам абсолютно всичко. Скоро след ставането ми се изтощавам и имам нужда от сън.
Има ли и други, като мен?

Общи условия

Активация на акаунт