Паническо разстройство - тема 44

• 35 233
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
Sara, цяла бременост под стрес, че имам спин. Някаква депресия ме обзе след раждането и се плаших от мислите си за бебето. Например да не го тикна в пералнята.
Ми вземи от тези леките за сън, момичета помагайте, че аз леките не ги знам, понеже съм с тежката артилерия!

Чаках някой да напише нещо, сега и за това елементарно нещо да ме баносат.
Опелче, мерси!

Имам инфекция на пикочните пътища. Сега съм на Ципрофлоксацин. Познат, на познат, на познат намерих лекар!
Вероятно била вирусна. Не вярвам. Цял живот ме боли тоз' бъбрек и тази част долу. Ако не е моята приятелка Колито, ма..та й, цяла дисертация й посветих.
Трябват посявки!

Въпреки цялата абсурдица аз пак действах Simple Smile

# 406
  • София
Джери, Ципрофлоксацина бързо действа. След 2 - 3 приема ще си пушка. И недей да действаш тези дни, де Grinning Поне 10 си дай почивка.

# 407
Sara аз пия алора възможно най-лекото е, но като те чета ми се струва че ти трябва по-тежка артилерия.
Вземала съм и едно слийп на botanic има калифорнийски мак обаче и питай лл не знам за бебчо как ще е.

# 408
Аз не кърмя, но не трябва и силно да се упоявам

# 409
Опитай тия или се консултирай с личен лекар такива билкови и тя може да ти предложи. Ако не стане ще го мислиш.

# 410
Sara, иди при личния и щом не кърмиш нека ти изпише нещо по-силно. Няма страшно, няма да пиеш голяма доза, ще пробваш с мъничко първоначално. Важното е да се наспиш. Даже и бензото като се пийне малка доза няма да те успи така че да не чуеш бебчо, не се притеснявай. Спокойно според мен може да пробваш с атаракс. Той пък май се продава свободно , не със зелена рецепта. Не си мисли че едва ли не ще се трупираш и няма да си в състояние да си гледаш детето. Трябва да се наспиш. Атараксът май го изписват точно за сън. Тук не говорим за ремирта, зопиклон и т.н. Атараксът е безобиден в сравнение с тежката артилерия. Незнам, това поне бих направила аз. Мое мнение 🙂
Аз самата продължавам серията с лошото спане, но утре заминаваме на море, дано там да се наспя, то водата, слънцето изтощават.
Джери , мила вече чувстваш ли се по-добре?
Прегръдки от мен

# 411
Мерси, Сали по-добре съм!
Забравих атаракса.  Сара, дълги години ме успивало едно на вечер.
Но, както с всички почваш да привикваш и вдигнах дозата!

Миамим, значи ставам деседдневна трезва девственица Simple Smile Ми щом не трябва, слушам! Накуп, ако не се метна през етажа!

Дойде ли време за спане ме обзема луда паника, че няма да мога да заспя!
Понякога имам чувството, че си го и предизвиквам!

Айде, лека нощ аз ще боря съня!

# 412
Дойде ли време за спане ме обзема луда паника, че няма да мога да заспя!
Понякога имам чувството, че си го и предизвиквам!
И аз така Джери, вече съм в леглото но дали ще се спи незнам, а утре ще ставам рано🙄

# 413
  • София
Изкарах кошмарна вечер. Треперенето в сърдечната област, горещина в гърдите и ходилата, високо кръвно. И сега не ми е добре. И кръвното пак височко, а пих хап. Снощи стигнах до трета половинка Ксанакс. Кога трябва да започне да ме оправя Есцитила? Едва не хукнах пак по спешните. Не се търпи това!

# 414
Сали, мила, за съжаление с това ПР сме така! То и да кажем, да е от скоро, да мине, случайност!
Едно риалити гледах, филм, жена казваше - Тогава страдах от безсъние! Поне малко реализъм да имаше и през деня си беше свежарка, все едно е ударила 10 часов здрав сън Simple Smile

Ел, ако не неше това и аз сега да съм на твоя хал! Време, нерви, стрес!
На кой ден си, след 20-ия трябва вече!

Аз нямам сили. Не можах да стоя права сутринта под душа. Стана ли, две крачки и обратно в леглото.

Ще се оправим, всички!

# 415
Уф, аз след тази интервенция нещо ми се разбута кръста, а днес устата ми е разранена, не ги усещам като афти, но ще видим, цялото небце отгоре боли, боли ме кръста и цяла нощ умрях от студ.
Но това няма връзка с пр, обаче ми идва още един бонус и към другото. Вчера замъкнах детето и мъжа на разходка в гората, не спряха да мрънкат и минахме малко, времето беше приятно но на мен ми се зави свят дали от това тяхно мрънкане и недоволствате, дали от па, абе едва стигнах до колата, но не им показах колко ми е зле, тоя път викам ще мълча. Прибрахме се и макар че трудно заспах съм заспала - страхотно напрежение в главата имах и освен студа.
Сутринта станах но имах задачи и до 13ч не усетих как мина времето, пак ме стегна кръста и сега полежавам има още за вършене но просто не мога.
Иначе като съм ангажирана някак тия противни гадни мисли се махат, но истината е че преантажарането и преумората пък така ме сриват че после минават месеци да се посъвзема и се влача. Няма изход в нашата ситуация, няма я златната среда.

# 416
Елдорадо, както и Джери ти каза след 20-тия ден . Тогава би трябвало да изчезнат страничните ефекти, то затова се пие бензо успоредно с АД. Стабилна ще се почувстваш обаче след месец и половина-два. Но не се предавай, търпение трябва. Има и една вероятност това да не е твоето лекарство, но няма да сме песимисти. Трябва да повярваш че ще се оправиш.
Джери, пак лошо спах, 2-3 часа я спала, я не. Но днес сме вече на морето и учудващо при този шум на плажа, поспах там на шезлонга. Ей живнах. Абе много е важен добрия сън, ама хайде де, откъде...😀. Дръжте се, ще се оправим. Аз съм минала вече лечение с АД , така че яма накъде. Трябва да се стягам. Стига с патерици.

# 417
Salii и аз съм на твоя акъл не ща ад, но всеки трябва да намери пътя си.
Странното е че докато пиех ад и спях доста не боледувах, сякаш организмът ми заякваше. Странно защото аз съм много болнав човек настивах от лек повей. Сега отслабнах доста и пак ми излизат болежки, сутрин да стана с хрема, Ей тия афти, болки в гърба, но ще се трае, засега нищо сериозно все пак. Пазя се от климатик две години на ад не го правех, а сега ме дръпва бързо. Има и логика, храня се малко и имунната си отслабва.
Лека на всички!

# 418
Привет на всички
Моля за съвет
Преди 2месеца родих. Преди да родя преминах през куп депресии, безкрайни паник атаки, сърцебиене, кръвно и тн.
Много ме мъчи ужасното безсъние. Бебето спи през ноща, а аз гледам тавана и не мога да заспя. Първо заспивам и след 2,3ч се кокоря и край. Естествено съня ми идва едва като бебето се събуди и аз цял ден съм леш. Мислех си, че като се преуморя и в един момент душата ще се предаде и ще заспя, ама не и не. Цял ден парцал, а вечер по 2ч се мъча да заспя и после кратък сън, будене и пак кокорене.
Не мога да пия приспивателно, защото ме чака бебе. Незнам какво да взема. Това е парадокс - бебе прави понякога сън по 7ч а аз едва 3ч
Благодаря за съветите
Имах същите проблеми. Бременността ми беше лека, но паниката голяма. Родих много кротко бебе, спеше по цели нощи, мъжът ми дори го вземаше в дневната да спи с него , за да мога аз на спокойствие сама да спя в другата стая. Е нямах заспиване. Не знам на какво се дължеше, но беше ад. Това бяха 1вите няколко месеца след, което се успокоих и спях. А детето си спеше непробудно и с нарастване на възрастта пък особено спеше от 22ч до 9 сутринта без да се събуди грам. Според мен е етап, който ще премине, но всичко е от хормоните.

# 419
  • Цюрих
И аз снощи спах неспокойно. Мускулите на краката ми треперят вече 3-ти месец,та нощно време пия магнезий. Нормално ли е толкова често? Наистина имах силна НК, но колко време отнема възстановяването?
Днес ходихме малко на пкаж, та ме понапече и сега ми се реве. От жегата ли е, от хормоните ли, не знам и аз вече Sad

Общи условия

Активация на акаунт