Паническо разстройство - тема 44

• 35 235
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
Много ви благодаря мили мои за подкрепата. Ако имаше сръчице като реакция щях да лайкна. И на мен ми се доревава изведнъж, а не знам защо. Трябва да се стегна, а нз как. Страшно ми е някакво. Тъжна съм,че целия ми живот е скапан и нямам сили да продължа напред. Ни ми е до излизане, нито до емоции, ни до секс. Нещо серотонина пак ми пада, а уж пия АД, даже 2 вида. И времето е отврат и още повече ме скапва. Мислех,че морето ще ме вдигне, но уви. Дано се оправим скоро, просто ми писна.

# 391
На мен също ми е потиснато, особено днес. При нас е дъждовно и студено, а и сутринта станах с болки в корема и кръста, като при менструация, а тя всъщност ми мина преди 13 дни. Веднага се шашнах и звънях на гинеколога каза ми, че съм в овулация и било нормално. На 35 години съм досега не съм имала този проблем, но явно остарявам. Та освен обезболяващи изпих и четвъртинка Клонарекс и се наспах хубаво.

# 392
Да, времето е малко кофти, но ще се оправи , все пак лято е. Не ми се мисли обаче наесен като започне да става студено и облачно. Какво ще правя в къщи незнам. 🙂 Оф, защо ли мисля от сега за тогава. Трябва да живеем ден за ден милички.

# 393
Да, времето е малко кофти, но ще се оправи , все пак лято е. Не ми се мисли обаче наесен като започне да става студено и облачно. Какво ще правя в къщи незнам. 🙂 Оф, защо ли мисля от сега за тогава. Трябва да живеем ден за ден милички.
Същото и аз го мисля, като стане есен не ми се мисли как ще е

# 394
Аз да нахлуя, като идиот. За първи път влизам и питам за проблема си.
Температура 39, болки в единия бъбрек и лявата страна, до тоалетна през секунди.
При инфекция на бъбрека или пикочния мехур вдига ли се такава температура?
То е ясно, антибиотикограма ще се прави!

А какво да се правя с тази температура? Грам лекарство нямам! Как бие нервите!

Последна редакция: сб, 18 юли 2020, 21:02 от bubanka

# 395
кърпи с вода и оцет на чело и ръцете, а също и цедка на клавиатурата

# 396
Мерси!
Бубанка !:heart:

Поспада!
Ще ударя атаракси и 5 ксанакс, дано ме тропясат.
Няма, търси се уролог и се отива понеделник, рано-рано!

Опелче, редактирам си горния пост да ти отговоря. Нямам лекарства! Градът далеко!

Последна редакция: сб, 18 юли 2020, 21:19 от Jerry F

# 397
Джери оцетът много помага, аз слагам и натопени в оцет чорапи и кърпа на лицето. Също може картофи по челото нарязани на парчета.
Но пий парацетамол аспирин аналгин.
Имаш някаква инфекция трябва да те види и лекар.
Аз си купувам polygynax за инфекции вагинални и други бързо ми помага, влагалищно си го слагам.

# 398
При температура безотказно помага оцет, белтък от яйце и сода. Знам го от Много прилагания при децата
Иначе нурофен, парацетамол и  аналгин
Но потърси лекар с бъбреците шега не бива

# 399
Също може и алкохол. Ракия, водка..каквото имаш Джери. Мажеш където достигаш, гърдите, ръце, крака. Алкохолът като се изпарява сваля също температурата, както оцета. Само нещо прави че това си е висока температура. А до понеделник има цял един ден почивен. Стискам палци утре да ти е по-добре 😘

# 400
Благодаря, момичета!
Аз обяснявах, че нямам лекарства. Само един бисколизин. Иначе лесно, от туберколозата знам, даже 39.8 съм я сваляла с два аналгина.
Поне дойде денят и мога да взема температуропонижаващо от едно барче!

Сали, не знам защо, но вътрешно алкохолът също много помага за сваляне на температура Simple Smile

Аз се хиля, че сега нищо ми няма.
На някакви гадни етапи е!
И в тоя скапан град ще видя къде има платен уролог, нефролог. Ако ги знаят тези думички Simple Smile
Айде стига ви занимавам с мен!

Как сте, как спахте! Тези резки климатични промени много зле ни влияят!

Приятна неделя!

# 401
За цивренето и аз си цивря без причина. Имам безсилие, имам всички симптоми като вашите. Не се оплаквам щото чак ме мързи да пиша. Ами момичета не се обвинявайте, колкото-толкова, ще правим малки крачки, после две назад, абе тангото ще го играем, кога добре, кога не толкова, няма да се отчайвате!

# 402
Джери давай данни къде си и ще ти пратя хапчета поне за температура не мога така да те чета.

# 403
  • София
Джери, как си?
И аз съм с някакви непрекъснати вълни горещина в гърдите и ми прихлопва сърцето. Малката се събуди, явно от кошмари в 05 сутринта, а съм заспала след 1:30 и сега съм неадекватна.
За реването и на мен ми се реве.
Ще си пия половинката Ксанакс, не мога да изкарам без.

# 404
Привет на всички
Моля за съвет
Преди 2месеца родих. Преди да родя преминах през куп депресии, безкрайни паник атаки, сърцебиене, кръвно и тн.
Много ме мъчи ужасното безсъние. Бебето спи през ноща, а аз гледам тавана и не мога да заспя. Първо заспивам и след 2,3ч се кокоря и край. Естествено съня ми идва едва като бебето се събуди и аз цял ден съм леш. Мислех си, че като се преуморя и в един момент душата ще се предаде и ще заспя, ама не и не. Цял ден парцал, а вечер по 2ч се мъча да заспя и после кратък сън, будене и пак кокорене.
Не мога да пия приспивателно, защото ме чака бебе. Незнам какво да взема. Това е парадокс - бебе прави понякога сън по 7ч а аз едва 3ч
Благодаря за съветите

Общи условия

Активация на акаунт