Паническо разстройство - тема 44

• 35 175
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
Шоколад, направо се скъса от смях.... Представих си те... Чак дотам не съм стигала аз 🤣🤣😂

# 511
Шоколад, имаш страхотно чувство за хумор, така че ще се оправиш бързо.
Аз някак си не възприех този коронавирус на сериозно, а може би трябва, имайки предвид че съм с автоимунно заболяване и съм хипертоничка , т.е. в рискова група съм. Дано всичко е наред и скоро съвсем отслабне и отмине.

# 512
Малее шоколад сутринта се сецнах на двора и вече половин ден едва вървя, добре че ти прочетох поста преди това, щото щеше да ме умъртвиш съвсем от смях и болки.
И аз съм шаш и паника с тоя вирус, но градът е малък и не мога така да изляза иначе бих. Хаха!

# 513
Шоколадче, върви да твориш текс на нещо. Все некадърните ги пишем Simple Smile

Опелче, колкото и щанги да си издигала в този живот се сецнах, като се наведох да взема торбата с бира в асансьора. Кофти е, ако нещо не мине невролог на време!

Във фейса съм в няколко  хумористични групи и цитати от бг-мама доста се срещат.

При мен върхът на идиотщината беше да тръгна за Видин, да слеза на Своге, да се върна до София, дали съм изключила котлона, и да хвана следващия влак. Беше!
Друг по Витоша съм се "присещала", но се успокоявах, че докато се върна ще съм изпелила само апартаментчето ми и малка част от комшийте.

# 514
  • Перник
Тревожност, вирус и атаки
До гуша стигна ми ега ти
Ксанакс и антидепресанти
Да забегна идва ми еб.. ти
Душата ми жадува успокоение, но нямам никакво търпение.
Един път да се свърши вече
Еб...си е майката човече...
Мене ме изби на поезия Simple Smile

# 515
Nej_s, ти си поетичен талант. 😀 Все по- хубава ни става темичката.

# 516
Не искам да развалям позитивната тема с моите мрънкания, след време ще пиша какво стана с моите хормони.
Явно ще ходя пак на лекар.

Аз съм си много разсеяна и два дни съм хит вкъщи - първо в събота излязох на двора и се изгубих ключовете, като бях изхврляла боклук в контейнера, като имайте предвид че от двора се изхвърля доста нещо е запълних контейнера не съм хвърлила една торбичка. Викам търся, търся и ако не - ще ровя срам не срам. Даже не мога да се прибера вкъщи щото съм се и заключила.
Обиколих двора пет пъти, гледах къде ли не, пълних басейна на детето, местих го търсих е няма, дорева ми се, баси викам сега в тая епидемия и в контейнера да ровя. Вече текнаха сълзите и докато отчаяна се запътвам за контейнера, ги виждам закачени на долната тераса, е улекна ми.

Вчера търсих очила, ей добре че имам резервни и излязох с тях. Пак обърнах къщата, помня къде ги оставих няма ги рових търсих на всички възможни места и накрая мъжът ми ми ги откри на терасата на едно столче.

Даже се чудя как излизам с маска ключове портмоне и всичко нужно и нямам засега липси вече толкова месеца. Но пък често телефонът остава вкъщи - може  и за добро нали най-лесно от там да се заразя.

# 517
  • София
Темата е станала лежерна и приятна. Пак влизам да ви притеснявам със себе си. Няма такава горещина в целия торс, все едно в жилите ми тече лава. Пулс, кръвно, изпотяване, гадене. И това вече няколко пъти от 21 часа насам. Пак спешни болници, пак нищо. Висок креатинкиназа, нисък калий. В момента продължава да ми е много зле

# 518
Елдорадо, извини ме, не искам да те засегна, но възможно ли е това да е ранен климакс ? При навлизането на жената в менопауза се получават подобни усещания, вкл.високо кръвно и проблеми със сърцето.

# 519
И аз подобни проблеми имам и така и никой лекар не успя да каже за какво става въпрос-влизам в менопауза или паник атаки... На 45 съм, така че 90% съм сигурна, че е от хормоните... А и в някои дни от месеца съм така, в други пък имам други оплаквания...

# 520
Добро утро!

Много сме талантливи, умни и хубави!
Само съвет - Момичета, пазете си нещата. Нямате на идея как се краде интелектуален труд по нета! Може да си видите нещо, някъде, написано от друг! Що статии от списания са ми крадяли и съм ги виждата в други списания. Върви и си спори. Не и само в България е така. Община Банкя ми окраде едни снимки от туристически сайт. Накрая изпуснах един текс на песен. Отплеснах се!

Опелче, същата... Каквото хвана в ръце съм го "оставила" някъде. Вечният проблем - къде са ми очилата! Слагам старите да си търся новите. Ако съм с гадже, като ги свалям му казвам - Помни къде ги оставам.

Ел, не само ти така. Много в нашето положение се оплакват тези дни. Аз вчера за пръв път получих ПА от година. Следобеда щех да пукна!

Да се и пооплачем малко. То няма да сме мацки, ако не!
Аз твърдо реших - Край на алкохола, вече няма как Simple Smile
С моя климакс не знам какво става, не се безпокойм взаймно. Значи и двете страни сме доволни!
И ми остана само сексът за разтоварване, ми да действам Simple Smile

# 521
Джери, мен пък сексът не ме разтоварва. В смисъл когато не се чувствам добре физически или съм притеснена и под стрес, изобщо не ми е до секс. А казват че точно в такива моменти сексът помага. Да, ама май при мъжете само. Ние жените правим секс и с мозъка си. Когато е обременен мозъка просто не става. Когато се чувствам най-добре и физически и психически, тогава съм пълна с енергия и имам желание за всичко, вкл.за секс.

Опелче , понякога си мисля че от тези АД дето ги пих и бензо също, съм станала такава разсеяна и аз като теб. Понякога ми се случва да си търся очилата, a те са ми на главата отгоре, да не говорим дъщерите как ми се подиграват когато говоря по тел.и в същото време го търся. Абе луда работа. Помня неща станали преди сто години с подробности, а не си спомням накъде и защо съм тръгнала или какво съм правила преди 5 минути. Преди АД бях по-концентрирана, затова си мисля че е от тях.  Хайде, на работещите спорна нова седмица 😘

# 522
Salii аз съм си разсеяна от дете / при мен не е от АД-то/, баща ми подивяваше постоянно си губех ключовете от вкъщи, измисляха хиляди варианти да ги закрепят трайно или не толкова трайно за мен, но всички се проваляха.

Иначе какво ме срина тази седмица, в петък ми дойде цикъла на 15 ден от предния и подивях. Трябваше да започна да пия хормоните отново точно в този ден, изпаднах в луди нерви а имах и задачки за деня, та покрай тях не успях много да го осъзная, даже не бях сигурна цикъл ли е или какво.

И подобно на шоколад получих и нов симптом, страхотно тътнене, глъхнене и не знам какво си в едното ухо, ходих на личната все пак каза ок си пий селеногин. Викам то май само селеногин не пия. Хаха!

Сега рева, щото ми писна. Но ще се оправя - психически де. Още в началото имах съмнения че тази схема на хормони не ми е ок, но нали съм съвестна - да си ги пия. Тотално ми е объркала цикъла, ще очаквам малко по малко да се оправи от само себе си и ще си търся пак стария лекар да оправи кашата на лекарката. Днес трябваше с приятелки да ходим на басейн, то и нали вчера се сецнах, днес съм по-добре но просто никого не ща да виждам и ще си рева и лежа вкъщи. До обяд все пак отидох на работа, че и там има какво.
Сутринта станах с позиви за повръщане и цялата тресяща се от нерви. Тъкмо си виках малко по малко стъпка по стъпка напредвам, и после сто назад.

Пожелавам хубава седмица.

# 523
Джери, мен пък сексът не ме разтоварва. В смисъл когато не се чувствам добре физически или съм притеснена и под стрес, изобщо не ми е до секс. А казват че точно в такива моменти сексът помага. Да, ама май при мъжете само. 😘
Не ни завиждай, мъжете сме още по-зле по този показател. На вас, жените, даже и да не ви се прави секс, можете да легнете по гръб, да вдигнете краката, има овлажняващи гелове и все пак някакъв секс да стане. Докато при нас мъжете, за да има изобщо секс, трябва нещо да ни стане Simple Smile Но това нещо, ако мъжът е под стрес и напрежение, почти никога не става или ако стане е за малко Simple Smile Да не говорим пък ако пиеш антидепресанти - нещата стават още по-зле. Така че, при нас, мъжете положението е още по-зле от вас жените.

# 524
  • Цюрих
Елдорадо,това,дето ти е висок креатенина е от лекарствата за кръвно.Не се шашкай.Предишните изследвания са ти добре.Това с калия е,че си обезводнена и ядеш безсолно май.
Не знам сексът дали помага,на мен после ми става нервно.
Веднъж четох,че един момък беше писал,че от такива упражнения вдигал кръвно и това се отразило на либидото му.При секс си получавал ПА.
Та при всеки е относително.
Тази болест е толкова смотана, че прецаква целият ти нормален живот до момента.
Аз пък тази нощ насън получих ПА.Три и то много силни.Някакви кошмари сънувах и от тях.Обаче бързо минаха, защото се събудих и разбрах,че е сън.Та така ми се спеше,че ме мързеше да се шашкам.
И аз забравям понякога.Когато не съм спала ходя като на забавен каданс.И все си търся и аз ключовете.
А децата все си търсят очилата.Ей,писнало ми е да търся очила!Мислех да им ги залепя с моментно лепило на главата,ама мъжа ми не даде Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт