Паническо разстройство - тема 44

• 35 146
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
Завърнах се от едномесечен бан Simple Smile На линия вече. Чета, следя, всичко е в рамките на нормалното. Последните 10 дена много хора са с изострена симптоматика, че даже и аз. Ама всичко е в главата. Междувременно 3 почивки направих на Слънчев бряг, 2 уикенда и сега съм за седмица. Е тука ме пере дъжд , ама на плажа е супер Simple Smile

# 526
Завърнах се от едномесечен бан Simple Smile На линия вече. Чета, следя, всичко е в рамките на нормалното. Последните 10 дена много хора са с изострена симптоматика, че даже и аз. Ама всичко е в главата. Междувременно 3 почивки направих на Слънчев бряг, 2 уикенда и сега съм за седмица. Е тука ме пере дъжд , ама на плажа е супер Simple Smile

За втори път ще питам - какво е "бан" и за какво се дава?

# 527

Ами в една тема не бях политкоректен и отнесох наказание Simple Smile

# 528
Абе при мъжете сексът вярно по-гадно щото там си личи, ама пък като ще правя насила секс легнала и да не давам подробности, по-добре без.
Та накрая мъж жена все гадно!
И на мен не ми е до секс точно като ми е зле. То ми се повръща треса се че и секс айде моля.
Гледам и мъжът ми е на тоя хал има ли грижи и кахъри не ще.
БАН е забрана да пишеш май ти блокират и профила, аз веднъж писах някакви страхотии в бъдеще време, щото ме хапеше но с конкретни неща в икономически аспект и ме предупредиха, че всявам паника. Като се сетя така си беше.

# 529
Аз пък в секса нямам никакви проблеми, даже последната седмица като сме отпуск с жената съвсем му отпуснахме края без детето. По 4-5 пъти на ден не се спираме...

# 530

Бан означава, че ти блокират профила и не можеш да кометираш за определен период. Дава се за различни нарушения на правилта на форума.

# 531
Аз пък в секса нямам никакви проблеми, даже последната седмица като сме отпуск с жената съвсем му отпуснахме края без детето. По 4-5 пъти на ден не се спираме...
Значи абсолютно нищо ти няма, радвай се. Само напълно здрав мъж, може да прави секс по 4-5 пъти на ден.

# 532
Значи абсолютно нищо ти няма, радвай се. Само напълно здрав мъж, може да прави секс по 4-5 пъти на ден.
Абе де да беше така, помагам си с алкохол честно казано, че иначе все още имам епизоди с висока тревожност. То не е да си помагам, Ами сядам да си пия водка и така откарвам. Горе долу бутилка на 4 дена, но пък гледам да не пипам хапче. Но имах и дни взимах половин ксанакс или половин клонарекс, че не се траеше.

# 533
  • София
Сали, за менопауза май не става въпрос, защото цикъла ми е редовен, но съм с един яйчник и вероятно ще настъпи по - рано. Пък и тя горещината е все есно нещо се е пукнало и се разлива по цялото ми тяло, ама е горещо, много горещо. Днес цял ден съм зле. Звънях и на психиатърката, каза ако стане пак така, цял Ксанакс, че аз нали карам по половинки. Пих преди два часа, че днес цял ден ми е зле - горещина, нисък пулс, от време на време скокове в кръвното. Изтръпнало лице, чувство за нереалност и безтегловност, световъртеж, стягания в областта на сърцето, а сега горещината ми минава към горната челюст. Есцитила от 4-5 дни го пия вече по цяло хапче, като това ще ми е дозата и трябва да спра Ксанакса, ама май няма да стане толкова бързо?!
Георги, радвам се, че пак си тук! 🙂
Аз, нали ме знаете, все си търся болести, сега се чудя за нещо скелетно-мускулно. Заради трайно повишения фибриноген, креатинкиназата и на различни снимки на скелета по различни причини все има нещо. Мислех си и за ревматизъм. Както и за сърдечна невроза, ангина пекторис и стенокардия.

# 534
Той цикъла си е редовен, но хормоните вече са не балансирани... А след като си с един яйчник.... А така случвало ли се е преди да започнеш да пиеш тези лекарства? На каква възраст си ако не е неудобно?

# 535
Със секса нямам проблем. Всичко оставям извън главата си. Общо взето не се привързвам, а съм на айде този ми стига, следващия. Може и с ПР да съм развила нимфомания.

На много хора ни е зле тези дни. Стойте си на сянка и хладно! Студена бира може! Който е на АД най-много две!

Аз се изразих добре, като с поста си нарушиш над определено ниво Правилата на форума получаваш забрана - бан. Някога предупреждават, на  мен дуректно ми слагат бан. Ти може да виждаш всички нови отговори и да четеш. Не може на пишеш постове, ЛС, правиш нови теми, при всички случаи май не може и да лайкнеш.

Последна редакция: пн, 27 юли 2020, 21:21 от Jerry F

# 536
  • Цюрих
Добре дошъл на Георги!
Моля ти се,гледай да не те банват пак, защото няма кого да питаме като сме в нужда.Шаш и паника се ширят без теб Grinning
Може ли да препоръчаш някой психиатър, който да ми направи консултация онлайн?Платена,разбира се?

# 537
  • София
Той цикъла си е редовен, но хормоните вече са не балансирани... А след като си с един яйчник.... А така случвало ли се е преди да започнеш да пиеш тези лекарства? На каква възраст си ако не е неудобно?
На 40 години съм. Аз затова влязох в темата преди няколко месеца. Получих първата такава криза с кръвно 200/130 и пулс 150 през април и от тогава имам десетки.

# 538
Добре дошъл на Георги!
Моля ти се,гледай да не те банват пак, защото няма кого да питаме като сме в нужда.Шаш и паника се ширят без теб Grinning
Може ли да препоръчаш някой психиатър, който да ми направи консултация онлайн?Платена,разбира се?
В кой град си?

Елдорадо, чета те от дълго време. При теб това не е тревожност, има още нещо. Според мен нещо не е по реда си, но това е мое мнение. Прекалено много интензивни симптоми имаш , за да е просто тревожност. Лошото е, че не мога да те насоча за съвет, прекалено разностранни са ти симптомите. Имаш ли ЕЕГ и ЯМР на глава?

# 539
Елдорадо, да не е нещо със стомаха, киселини ли, знам ли.
И аз тези дни имам леко напрежение, но като знам колко зле бях миналата година по това време сега е песен.
Само с този вирус работата е лоша, работя във фирма в която превъртат милиони паунди всяка година, шефа се е спекъл яко,казва че такава депресия каквото идва не е имало от 1920та.И наистина имаме десет пъти по-малко продажби И това е Англия, не ми се мисли в БГ как ще ни удари.
Как да не сме неврозни младите после...
Иначе поне почти се научих да се простирам според чертата си, преди покрай тази ПР харчех като недобре, за глупост и все се притеснявах хората да не си мислят, че нямам пари.
Сега поне тази грижа я няма и си следя бюджета колкото мога, малко по малко
Лека нощ от мен, добре дошъл на Георги.

Общи условия

Активация на акаунт