Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 10 юни 2020, 20:03 ч.

На кръстопът

 • 3 680
 • 55
 •   1
Отговори
# 30
 • Мнения: 54
Мисля, че няма нужда от бас. Flushed мисля, че другото момче заслужава шанс да се докаже.

Ти сега не го играй фатална жена, за да не ядеш шамари и от двамата, и накрая пак сама при вашите.

Спри контактите И с двамата, разбери себе си и желанията си. Чак тогава се свържи с единия от тях, ако искаш изобщо някой от тях.

Ни най-малко го играя “фаталната жена” направих го това да се изясня със себе си, но не спрях да мисля за другото момче. Няма нужда да бъдете толкова осъдителен/осъдителна.

# 31
 • София
 • Мнения: 6 887
За прегръдка ли дойде?
Майка нямаш ли си?

# 32
 • Мнения: 54
За прегръдка ли дойде?
Майка нямаш ли си?

Не, нямам. Blush

# 33
 • Мнения: 506
G.V.N,да казваш Не и Стига,когато го чувстваш,не те прави лош човек..Напротив!
Още не си срещнала любовта..
Има време

# 34
 • София
 • Мнения: 6 887
Ами, тогава, маме, събирай си дрешките и грешките и се прибирай.

# 35
 • Мнения: 18 866
Разкарай го.

# 36
 • Мнения: 866
Това е много хубаво, че си му дала втори шанс, защото по този начин ще научиш много ценен урок.
Този урок ще се казва: "Как да разпознаем изкуствената обич".

Преди да говоря за това, искам само да спомена за влиянието на мъжкия плач. рев, сълзи, "сополи" върху жените, което въздействие е научно доказано. Мъжките сълзи влияят много силно на жените в определена посока и те са склонни да прощават, да дават заден и втори шансове.  

Цитат
Той започна да се държи в пълната му противоположност.

Когато някой обръща палачинка и се държи различно от това което е бил, си има и съответната причина.
Причината обаче не е голямата му любов, а егото. Това е класически случай, в който мъжа разбирайки, че губи своята партньорка и особено ако има конкурент направо включва турбото и може да прави неща, които не са му присъщи. Това обаче е изкуствена обич и ще обясня защо е такава (за моите разбирания, за друг може да не е така)

Във другата истинската, мъжа се раздава и без да има притеснения, че ако не го прави ще загуби любимата си и без да има конкуренция и да го е страх, че друг може да му я отмъкне, без да е бил зарязван и при втори шанс.

Не случайно във почти всички връзки в самото начало мъжете много се раздават, но когато има вече брак, деца, общ дом и те се чувстват по-спокойни, от този момент вече не си дават много зор и жените страдат от това. Тази промяна която в момента виждаш в сегашният си партньор е временна (гарантирано от ГЕРБ).

Цитат
Започна да иска постоянно да сме заедно, не ми дава да пипна нищо, постоянно да е покрай мен
Това звучи много обсебващо, доста неадекватно момче, то явно си мисли, че това е правилното и това искат жените, но още много има да учи.

Цитат
Започна да се сърди като излизам с мой приятелки, за по дълго време.
Ами това въобще не е положителна промяна. Да не се окаже от патологочните ревнивци. Той ако знае за конкуренцията сигурно лудите го хващат като излизаш с приятелки, очаквам да почне и да те следи.

Цитат
Но аз не го чувствам като преди, но изпитвам чувство за вина, и отговорност към чувствата му.
Е това е пълна глупотевина. Ами що не вземеш да му родиш някое дете от чувство на вина ? Каква отговорност за чувства, какви глупости говориш.

Разбери, че никога няма да го чувстваш както преди. Знай също и, че е нормално да преминеш през няколко връзки, докато срещнеш подходящият човек. Не забравяй млада госпожице, че докато в момента си губиш времето със втори шансове онова другото момче може да срещне друго момиче и да плачеш много след това.

# 37
 • Мнения: 54
Stallion001
Той започна да се сърди, че излизам с приятелки  и то за повече време, защото той обвинява тях, че така се случва между нас. Един вид ме настройват срещу него. Някой ми звънне и връзката например прекъсне или не вдигна или ми затворят и веднага се започва Grinning кой ти звъня, защо не вдигна и всякакви такива. Излезна с приятелки: “Имаше ли момчета? Кой са? А имало е ясна работата. Казах ти, че твойте приятелки са боклуци.” И се побърка така след като си тръгнах. Почна да мие чинии, да готви, да пазарува, да ми суши косата, да ми лакира ноктите, да иска с*кс всеки ден по 5 пъти и това страаашно много зле ми се отразява, защото ми е лепнат за дупето.

# 38
 • София
 • Мнения: 3 378
Да ти суши косата, да ти лакира ноктите и да се опитва да те отдели от приятелите ти "боклуци" ! Това е патология. Бягай навреме, защото скоро може да почнат и шамарите.

# 39
 • Мнения: 428
Момиче, БЯГАЙ!

# 40
 • Мнения: 1 923
С такъв  "хубавец" бях и аз. Отвратително държание, незаинтересованост, манипулации. След почти две години се разделихме и когато се изнесох от тях изведнъж започнах много да му липсвам. Идваше, плачеше...Не се събрахме отново. Въпреки, че аз почти щях да се пречупя, защото много го обичах. Това, което ми беше причинил с държанието и постъпките си през времето, в което бяхме заедно надделяваше много, много повече. Бях на твоите години тогава.

# 41
 • Мнения: 866
Това е начина да учиш от живота, за това казах, че си е струвало да направиш тази грешка с вторият шанс, да видиш и една друга страна в мъжката психология.

Не случайно избрах заглавието "изкуствена обич", той не прави това, защото му идва отвътре и да те носи на ръце (освен, че крайностите и обсебването са много неприятни, както сама си разбрала).

За него това в момента е нещо като състезание и той прави тези неща от страх някой друг мъж да не те спечели.
Това е свързано и с егото. Ти вече научи каквото трябва, сега може да го разкараш и да пробваш с другото момче.

Този опит наистина е много ценен, с времето ще си много по наясно какви качества търсиш в един мъж и кои да избягваш.

От мен да знае млада госпожице, на първо място винаги гледай за качеството, което ако някой го има трябва да прекъсваш тези връзки възможно най-рано. Това е патологичната ревност, същото отрицателно качество е съсипало най-много връзки и е довело до много страдания.

За жалост много мъже гледат да прикриват тази лоша черта в началото на връзките, за това е добре жените да ги подлагате на "тестове".

Патологичната ревност е и една от основните причини за домашен тормоз и убийствата. За последните 2 месеца са 9 убитите жени.

Има и други неприятни качества които трябва да избягваш, но ти и сама ще ги научиш.

# 42
 • Мнения: 255
Такива проблеми, на този етап от живота, са абсолютно излишни. На 20 години да правиш компромис със себе си заради такъв екземпляр...

Офф: Изкушавам се да пусна тема: "Действа ли ви умилително дължината на сталионовите постове?"

# 43
 • Бургас
 • Мнения: 5 751
Да ти суши косата, да ти лакира ноктите и да се опитва да те отдели от приятелите ти "боклуци" ! Това е патология. Бягай навреме, защото скоро може да почнат и шамарите.
Олееее...
Да ти суши косата...ноктите...
Мило момиче,това момче/мъж не е добре.И е манипулатор,ще те откъсне от всички и всичко и ще започне пак старата песен на нов глас.
Ако е доста млад мъж,може евентуално да го е страх да не те загуби,но държанието му е ужасно и нечестно спрямо теб.

# 44
 • Мнения: 54
Сега вече спря да говори за мойте приятелки, но пак се чувствам притисната не мога даже да си се погрижа за себе си нормално. Сама със себе си. В действителност аз още си мисля, че всичко това е временно поведение. Държи ми сметка, че много си пиша с някой по телефона. С кой толкова си пиша?!? Но ми връхлитат някакви мисли как може наистина да ме обича и ако го оставя дали някой ще ме обича толкова. Направо ще ми експлодира главата вече. Аз му казах отново, че искам да си отида вкъщи, да си постоя сама малко. Да си осмисля нещата, но той е на мнение, че това няма как да стане ако ще си ходя да сме се разделяли, защото това не било нормално все едно аз да ходя да спя с други и той също. И аз му обяснявам, че не сме женени, а сме гаджета. Той това не го приемал. Аз искам примерно да си дочета някоя книга след работа, да излезна за малко. Той започна да се сърди, че не му обръщам внимание, не съм искала да правим нищо заедно.. и т.н

Общи условия

Активация на акаунт