Къде в Бургас? (57)

• 54 890
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, дали мога в момента да намеря някъде олекотени завивки от порядъка на 10-12-15 лева? От Пловдив съм, но в момента ми трябват в Бургас.
Вижте в "Жана" на "Елпром" - магазинчетата след "Трапезица" или "Зодиак" - пак там.
За Тинка - нямам телефон, но търсете във фейсбук - Тина или Тинка Паскалева, имам я в приятелите си, но не помня точно как беше.

# 196
  • Бургас
Здравейте, препоръчайте фирма за ремонт на външна ролетна щора. Скъса се въжето.

# 197
  • Бургас
Някой знае ли, добър златар за разширяване на брачна халка?

Здравей, аз ходих миналата седмица да си разширявам халката при златаря който се намира до сградата на данъчното, между йоги  магазина за месо и закусвалнята има едно тунелче влизаш в сградата на вторият етаж има табели, доволна съм от златаря и други неща ми е преправял.
пп. дано ме разберете с обяснението

# 198
Бившият битов комбинат е това, и аз съм доволна от златаря там, макар че точно пръстени не съм разширявала.

# 199
Здравейте. Къде мога да заведа дете на 1г. и 3м УТРЕ на педиатър? Да отидем и да може да бъде прегледано без да записвам час. Някаква частна клиника има ли, педиатър с частна практика...?

# 200
  • Бургас
Здравейте. Къде мога да заведа дете на 1г. и 3м УТРЕ на педиатър? Да отидем и да може да бъде прегледано без да записвам час. Някаква частна клиника има ли, педиатър с частна практика...?
Аз съм доволна от Филка Стоянова, но трябва да имате час. Иначе така без час може да отидете в клиника Маджуров или Бургас мед

# 201
Д-р Караджова е добър педиатър. Кабинета е на 1 етаж в една кооперация. Адреса е на В. Левски май, а като номер ми се върти 103 но не съм сигурна. Мисля, че не би ви върнала. Няма час, но се чака ред, ако има други деца.

# 202
Здравейте, можете ли да ми препоръчате маникюристки, които работят с материали на Kodi или Secretly? Благодаря! Flowers Cherry Blossom

# 203
Някой знае ли, добър златар за разширяване на брачна халка?

Здравей, аз ходих миналата седмица да си разширявам халката при златаря който се намира до сградата на данъчното, между йоги  магазина за месо и закусвалнята има едно тунелче влизаш в сградата на вторият етаж има табели, доволна съм от златаря и други неща ми е преправял.
пп. дано ме разберете с обяснението

Благодаря ти! Flowers Cherry Blossom При първа възможност ще отида.

# 204
    Много съм доволна и от д-р Сийка Караджова и от д-р Филка Стоянова, за златари няколко пъти съм ползвала Трепечови https://m.facebook.com/Trepechovi/ за почистване на златни бижута, за разширяване на халка и за оправяне на счупен пръстен, точно срещу сладкарски бутик "Креми".

# 205
    • Бургас
    Къде днес преди обяд мога да си изкарам медицинско в Изгрев?

# 206
    Здравейте, можете ли да ми препоръчате маникюристки, които работят с материали на Kodi или Secretly? Благодаря! Flowers Cherry Blossom

Има една маникюристка зад Краставицата - Nina’s nails се пише във фб и работи с Коди, но за мен работи много бавно, около 2 часа и + ми прави ноктите, като декорацията беше само на 4 нокътя и не беше нещо сложно...

# 207
    Здравейте, издирвам добра и внимателна козметичка за почистване лицето на тийнейджър. Водих го при една - почисти десет трънчета и хайде 50лв.
    Доволна бях от Маргарита Гайдамакина, но звънях и не вдигна...може би не е в България.

# 208
    Здравейте, издирвам добра и внимателна козметичка за почистване лицето на тийнейджър. Водих го при една - почисти десет трънчета и хайде 50лв.
    Доволна бях от Маргарита Гайдамакина, но звънях и не вдигна...може би не е в България.

Опитай отново след няколко дни, тя се върна от Русия през юни.

# 209
    Здравейте. Предстои ни обзавеждане на апартамент в Бургас, не сме от града и моля, да препоръчате фирма за изработка на кухня или за модулни кухни. Много ще съм ви благодарна!

Общи условия

Активация на акаунт