Къде в Бургас? (57)

• 54 798
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Това което се назначава с направление са 10 сеанса лечебна гимнастика. Не може да покрие нуждите от гимнастика за укрепване мускулатурата на гърба. Към общинските детски центрове има и лечебна гимнастика. Ррхабилитатор работи точно с деца с гръбначни изкривявания. Само че работи в групи по възраст на децата и съответната възрастова група е в определени дни от седмицата. В събота също има занимания, които са на друго място и там всяка възрастова група е в определен час. Там където се провеждат съботните занимания има и фитнес уреди за деца.

# 376
Пак съм аз Smile
Къде в Бургас има аптека Санита?
Благодаря

Аз лично не знам да има. Санита са варненски аптеки и не съм виждала в Бургас.

# 377
  • Бургас / UK
Скрит текст:
Пак съм аз Smile
Къде в Бургас има аптека Санита?
Благодаря
Аз лично не знам да има. Санита са варненски аптеки и не съм виждала в Бургас.

Благодаря и аз не намерих,поръчах от сайта им .

# 378
  • Бургас
Това което се назначава с направление са 10 сеанса лечебна гимнастика. Не може да покрие нуждите от гимнастика за укрепване мускулатурата на гърба. Към общинските детски центрове има и лечебна гимнастика. Ррхабилитатор работи точно с деца с гръбначни изкривявания. Само че работи в групи по възраст на децата и съответната възрастова група е в определени дни от седмицата. В събота също има занимания, които са на друго място и там всяка възрастова група е в определен час. Там където се провеждат съботните занимания има и фитнес уреди за деца.

Извън тези 10 сеанса (може да са няколко курса по 10 сеанса), някои рехабилитатори могат да се ангажират и на частно.

# 379
  • Бургас
Имате ли координати на някой, който е компетентен и би направил консултация на частно?Искам да отида аз и да заведа сина ми да ни погледне, но не искам да правя рентгенови снимки.

# 380
  • Бургас
Благодаря ви за отговорите и препоръките. Рехабилитатор вече не може да помогне, имам индивидуално изготвена програма за определена група мускули, изпълнението на която искам да се контролира от фитнес инструктор. Лечебната физкултура помага само в лека степен на гръбначно изкривяване, за съжаление при нас вече е безсмислена.

# 381
  • Бургас
Галчудо, няма как без рентгенова снимка и консултация с ортопед. На сина ми изкривяването не се виждаше с просто око, а излезе на снимката.

# 382
В коя книжарница мога да намеря ученическа лична карта все още?

# 383
  • Пловдив

В Пловдив снощи купих от книжарница Ориндж в мола, предполагам и в Бургас има.

# 384

В Пловдив снощи купих от книжарница Ориндж в мола, предполагам и в Бургас има.

Flowers Hibiscus Благодаря, точно там не проверих. Hug

# 385
  • Бургас
В Славейков, под ВиК и Китайския ресторант, книжарница Браво, мисля се казваше.

# 386
Здравейте,
Някой може ли да ми препоръча фитнес инструктор, който да работи с хора с гръбначни изкривявания? Вчера във фитнеса на Триа ми казаха, че преди време един инструктор е водил тренировки на детенце с такъв проблем, но не можаха да ми кажат името му Sad
Потърсете Ани Колева в Медицински център 1, контактите ѝ ги има в нета и ФБ. Ходила съм при нея като ученичка на групови занимания, тя е и спортен терапевт (висше - Спортна академия,  тогава беше ВИФ и им казваха "методисти"). На много познати е помогнала.

# 387
Не мога да намеря тема за размяна на пъзели от Зооландия - Кауфланд за Бургас. Ако някой има интерес за размяна на повтарящи се, да пише на лични....

# 388
Здравейте! Предстои ни 10-дневен престой в Бургас и искам да попитам къде можем да намерим място, където приготвят супи и други готвени ястия, около центъра? Питам не за друго, а за да разбера къде е вкусно и си струва. Благодаря предварително.

# 389
Здравейте, къде в центъра на града  и наоколо, мога да намеря техник- ел. техника домакинска, за дребен ремонт. Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт