Къде в Бургас? (57)

• 54 689
  • 737
  •   3
Отговори
# 540
Здравейте, някой виждал ли е в Бургас подобно килимче

# 541
  • Burgas
Момичета,моля,насочете ме къде да търся картички за рожден ден,искам да са нещо по арт,ръчна изработка,не от тези по книжарниците...

# 542
  • Бургас
В книжарниците има и ръчно изработени картички. В Лазур под пекарна Лазур/следващата пресечка към морето/ има ателие за ръчна изработка, и винаги има и готови картички.

# 543
  • Sofia
Здравейте отново! Simple Smile
Неотдавна помолих за препоръки, относно добри сладкарници, ресторанти и т.н. в Бургас.
Искам само да благодаря на участниците в темата, защото се възползвахме от част от предложенията и останахме много доволни!
Отседнахме в хотел Promenade, до Морската градина – определено мога да ги похваля във всяко едно отношение. Закусихме в заведението към хотела – Norma – което беше препоръчано тук, в темата. Peace
Отделно, за вечеря посетихме ресторанта Dock 5 (с много романтична гледка е) и сладкарския бутик "Креми", които също бяхте споменали, като предложения. Simple Smile
Бяхме за относително кратко в Бургас, но останахме доволни от всичко посетено и преживяно.
Градът е много спокоен и живописен през есента, а котараците, подвизаващи се на всеки ъгъл, съществено допринасят за колорита на атмосферата! Animal Cat2

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 15:21 от Blаck Cat

# 544
  • Бургас
Здравейте, препоръчайте ми студио за лазерна епилация в Бургас.

Ходила съм на няколко места на лазерна епилация в Бургас с александритен лазер и мога да ви препоръчам LotusDerm има фб и инстаграм страница. Мария-Антоанета е операторката, при която аз ходя 0884731310. Много съм доволна. Вика ме на повече от два месеца и си падат космите. Ако искате, ми пишете на лични, да ви обясня на какво точно ходя и какъв ефект има. Също има и още една група за Лазерна епилация и електроепилация в бг мама.

# 545
  • Пловдив
Отседнахме в хотел Promenade, до Морската градина – определено мога да ги похваля във всяко едно отношение. Закусихме в заведението към хотела – Norma – което беше препоръчано тук, в темата. Peace
Отделно, за вечеря посетихме ресторанта Dock 5 (с много романтична гледка е) и сладкарския бутик "Креми", които също бяхте споменали, като предложения. Simple Smile

Бях любопитна да видя кой е този хотел и като видях гледката ме удари в сърцето. В тази къща като ученичка съм ходила на часове по пиано при преподавателката ми Лилия Зуркова, къщата беше обзаведена от началото на века, салони, стаи, роял... Направо се потапях в някаква друга атмосфера, за която съм чела по романите и гледала по филмите. Къщата беше от тези на старата аристокрация, а аз живеех в панелка. В страницата на хотела пише историята, дори сега научавам, че е била известна като Зурковата къща. И сега като видях стаите на хотела направо ми се приплака. За съжаление и Лилия, и мъжът ѝ си отидоха рано от този свят и явно къщата не е имала късмет. Пише, че е паметник на културата, но явно се отнася само за външния вид.  Не че е лошо вътре, доколкото видях е много добре оправено като за хотел, но си е заминала автентичността.

# 546
Здравейте. Някой може ли да ми каже кои ортопеди работят в клиника Стайков в Изгрев и евентуално да ми препоръчате някой за преглед?

# 547
  • Бургас
Здравейте дами,
Знаете ли дали jumbo работи, след въвеждането на частичния локдаун?

# 548
Къде в Бургас мога да си купя списание Бурда?

# 549
Джъмбо работи. Днес бяхме там.

# 550
  • Бургас
Джъмбо работи. Днес бяхме там.
Благодаря 👍

# 551
Здравейте, знаете ли къде в Бургас да намеря Масажно олио на Uriage от бебешката серия?

# 552
Здравейте, знаете ли къде в Бургас да намеря Масажно олио на Uriage от бебешката серия?

Незнам дали точно такова има ...но юриаж за малката съм купувала от sopharmacy аптеките

# 553

Незнам дали точно такова има ...но юриаж за малката съм купувала от sopharmacy аптеките

Вече питах там, за жалост нямат такова. Не го зареждат навсякъде или не знам какъв е проблема, но късмет ще е да се намерят останали единични броики.

# 554
  • Бургас

Вече питах там, за жалост нямат такова. Не го зареждат навсякъде или не знам какъв е проблема, но късмет ще е да се намерят останали единични броики.
Пробвала ли си да поръчаш в аптеки, където някога са имали?

Общи условия

Активация на акаунт