За тази част от съвременните мъже.

• 6 469
  • 190
  •   1
Отговори
# 75
vermilion21, имаш сериозен проблем, ако ревнуваш или се комплексираш от инстаграм девойки.
Нормално е някои жени някои жени да са по-желани от теб сексуално. Аз ако тръгна да се притеснявам, че не приличам на модел и някой в интернет е по-готин от мен, трябва да спра да правя секс завинаги. Научи се да се приемаш такава, каквато си, дори и да не си в топ годините и формата си.
А тези жени затова са там в публичното пространство - да търсят пърфешкън по всевъзможни начини и да печелят от лигите на хората - и мъже, и жени.

# 76
Ами добре, нека да си имам проблем, че не желая мъжа ми нон стоп да виси по профилите на девойки и да точи лиги, затова сега си намерих такъв без профили никъде, че да ми е спокойно. Wink

# 77
Аха.. И без профили - няма точене на лиги? Ми той може да си ги точи и на работа, и по ТВ, и в магазина, на улицата.. Simple Smile)
Как реши, че не я обича? Само заради гледането на cosplay в Инста и различния лайфстайл?

# 78
Да си ги точи, където иска, не му светя, ама втори път на хорото с такива свободно мислещи не се хващам, че от гледане, накрая нещата бяха станали в писане, че и срещи. По това, което е споделила не ми изглежда да я обича, но това е мое субективно мнение, ама знам ли може докато чатка 24/7 мислено да е с нея.

# 79
Няма как да знаеш дали има профили Simple Smile Аз предпочитам да знам къде са му профилите.
Между другото, отхвърляла съм мъж точно заради лайкове на снимки. Огромната разлика с темата обаче е, че при мен жените от снимките са в съседния квартал, а самите снимки са откровено еротично насочени. Деколтета, дупета, един особен ракурс, дето като жена ми е ясно, че цели вдигане на 'настроението'. Комбинацията от снимка, цици и Пепа комшийката е далеч по-непосредствено опасна от езика на Бел Долфин (или Делфин май беше), кой/ято е през 15 държави и малко вода.

# 80
Ами добре, нека да си имам проблем, че не желая мъжа ми нон стоп да виси по профилите на девойки и да точи лиги, затова сега си намерих такъв без профили никъде, че да ми е спокойно. Wink

Класически ендинг на форумна фрустрация - животът е прекрасен. Grin
Да не смее човек да удари един лайк на шиб*аната Джени Ким. Smiley

Галче, кой е този квартал Grinning За един приятел питам.

# 81

Who the fuck e Джени Ким? Известна ли е? Ако не е - не може.  😂 😂

# 82
Удряй си лайкове, където искаш никой не те е спрял. За това хората сме различни, някои са ок, други не са, важното е да намериш човек, с който поне 90% от разбиранията ви да се покриват, а не да си трошиш нервите с неща, които не можеш да промениш. И аз харесвам Том Харди, ама не пиша коментари на Стоян от съседния квартал, даже и за забавление.
ПП Има профил във фейсбук, но няма снимка, не го и ползва.

# 83
Who the fuck e Джени Ким? Известна ли е? Ако не е - не може.  😂 😂
Известна, но не по нашите ширини. Може ли, не може ли?

vermilion21, с такова обсебване и следене, партньорите ви губят идентичност.
Много важно, че някой коментирал нещо на Пена от Сунгуларе. Или пък голямо престъпление, че някой лайкнал комшйката. Само това остава - да сте виртуално Гестапо за собствения си партньор. Концентрирайте се върху реалните и истинските неща.

# 84
bratan, май много обичаш да изкривяваш нещата и да ги водиш до крайности? Как да се концентрира момичето в реала, като хубостника е 24/7 във виртуала?

# 85
Скрит текст:
Who the fuck e Джени Ким? Известна ли е? Ако не е - не може.  😂 😂

Известна, но не по нашите ширини. Може ли, не може ли?

Само, ако е минимум на 3000км от теб. 😂 😂

# 86
Аз останах с впечатление, че тези въпросните не са известни жени, а някакви запалени по въпросния cosplay, ако съм в грешка ок, нека авторката каже. Определено правя разлика между Памела Андерсън и някоя засукана в Инстаграм.
Къде е разликата? Някои ревнуват и от лайкове на приятели.

# 87
bratan, май много обичаш да изкривяваш нещата и да ги водиш до крайности? Как да се концентрира момичето в реала, като хубостника е 24/7 във виртуала?
Е кой води нещата до крайности? Момчето ходи на работа, излиза, храни се, спи, сигурно и пазарува. Че и слуша тиради.
24/7 - дрън-дрън. Ще му се изпържи мозъка ;д

# 88
Сега, аз съм от "дрЪтото" поколение, та не ми е мноУ ясно.....  Smiley
За вас, младите, едно и също ли е, когато :
1.гаджето вижда снимка на готиния съсед/ка, и я лайква
и
2.среща съседа/ката на живо се изцепва "Въх, Пешо/Пенке, ама мноу си готин/а днеска!".

Защото за мен е едно и също.Без значение дали е виртуално или реално, все е просташко.Спрямо човека до теб.

# 89
За мен в общия случай не е. Трябва да има други условия, че да се притесня от лайкването на Джени от САЩ, Чо от Хонконг и Паола от Бразилия.

Общи условия

Активация на акаунт