За тази част от съвременните мъже.

• 6 468
  • 190
  •   1
Отговори
# 90
Сега, аз съм от "дрЪтото" поколение, та не ми е мноУ ясно.....  Smiley
За вас, младите, едно и също ли е, когато :
1.гаджето вижда снимка на готиния съсед/ка, и я лайква
и
2.среща съседа/ката на живо се изцепва "Въх, Пешо/Пенке, ама мноу си готин/а днеска!".

Защото за мен е едно и също.Без значение дали е виртуално или реално, все е просташко.Спрямо човека до теб.

Не е едно и също. Може и да е:
3. Здравей, Пенке. Изглеждаш много добре.

Дори да съм с мъжа ми до мен и го каже на Пенка, няма да ми стане неприятно. Освен, ако по езика на тялото не си личи някоя задна мисъл.

# 91
За мен всички тези лайквания, коментари, писания по сторита и прочие, говорят за дефицити и комплекси, които някой опитва да запълни.

# 92
Никога не съм писала коментари от типа на „Муцка, супер си”, но имам за проява на елементарна любезност да лайкна новата профилна снимка на приятел/ка, ако не е плякнал/а нещо, дето ми лази по нервите. Чак ми е странно, че има хора, които се дразнят от лайкове, писане, коментари на публикации.

# 93
Сега, аз съм задала конкретен казус...А не за Джени от САЩ, или за възпитания мъжки комплимент към красива жена "Имаш нова прическа/рокля...отива ти!".

# 94
За мен пък желанието за непременно затваряне в черупка по чужди критерии, да не каже нещо милото, също е признак на дефицит.
Общият профил на двойка също ми е признак за дефицит.
Нямам вече регистрации в социални мрежи, но имам рег в Пинтерест и съм дала да ми показва пинчета със спортни режими - сега да чакам милото, ако е по-пухкав, да почне да се засяга и да се чувства комплексиран?
Изобщо всякакви такива крайности са ми неприятни.

Франсоаз, не съм ти дочела добре въпроса Nerd. Всъщност да, едно и също е, но не е лошо. Точката за допълнителните условия остава.

# 95
Сега, аз съм задала конкретен казус...А не за Джени от САЩ, или за възпитания мъжки комплимент към красива жена "Имаш нова прическа/рокля...отива ти!".
Би ме подразнило простеенето, а не фактът, че е направил комплимент на друга жена.
ПП:Съпругът ми такива изрази не ползва, та би ми паднало ченето, ако чуя подробно нещо от неговата уста.

# 96
Пак залитане в крайности, а няма ли я златната среда, в която ползваш Фейсбук например да си качваш снимки като искаш, да си споделяш смешни неща, да общуваш с приятели, защото аз за това го ползвам, а не да задявам и да въздишам по някой си. От харесвания на приятелки не се дразня, говоря за целенасочено бройкане.

# 97
Да де, ама проблемът е, че за теб междуполов лайк=задяване и междуполов позитивен коментар=задяване.

# 98
Мисля, че от коментиращите само един-двама наистина разбират, че геймърството е лайфстайл. Човекът си е ок за него, авторката - за нея. Въпросът е, че между тях просто няма общо. Това не ги прави лоши хора, а различни.

И, не, на него няма да му мине, ако ще тя на челна стойка да застане.

# 99
Добре Гал, ще разбирам, че ти си добавяш мъже, които не познаваш, харесваш им снимките и ги коментираш?

# 100
Пак залитане в крайности, а няма ли я златната среда, в която ползваш Фейсбук например да си качваш снимки като искаш, да си споделяш смешни неща, да общуваш с приятели, защото аз за това го ползвам, а не да задявам и да въздишам по някой си. От харесвания на приятелки не се дразня, говоря за целенасочено бройкане.

Е, някои ревнуват и от лайкнат виц. Някои съм ги чистила от фейса заради изтрещелите им половинки.

# 101
Не съм добавяла непознати. Следвала ги. И да, лайквала съм ги. Не ми пречи и да коментирам, но ако няма да донесе нова информация към лайка - не коментирам.
Аз също съм трила приятели-мъже заради тъпите им ревниви половинки.

# 102
За мен всички тези лайквания, коментари, писания по сторита и прочие, говорят за дефицити и комплекси, които някой опитва да запълни.
Това е абсолютно невярно.

# 103
  • София
За мен в общия случай не е. Трябва да има други условия, че да се притесня от лайкването на Джени от САЩ, Чо от Хонконг и Паола от Бразилия.

Че кой е казал, че лайква косплейърки отвъд океана? Тука малко ли си имаме, да се събират в Експо Центъра всяка година.

Иначе, да, лайфстайл е, в който не се вписва връзка с човек с различен такъв. И гейменето, и косплея.

# 104
Дори не мога да си се представя да седна да пиша коментари на мъже, пък, ако са приятели бих им писала съобщение или да се обадя, ама да му пиша коментари!? А, ако знам, че има приятелка и тя не ме познава още по-малко ще тръгна да му коментирам снимките. Моят най-добър приятел е мъж, не съм с някакво чак толкова закостеняло мислене, но мъжете, с които съм имала връзка са запознавани с него. Явно живея на друга планета.

Общи условия

Активация на акаунт