За тази част от съвременните мъже.

• 6 419
  • 190
  •   1
Отговори
# 165
Самостоятелност и идентичност за мен не е равно на игнорване и пренебрегване. Аз винаги съм си имала своите интереси, много държа на времето прекарано насаме с моите си неща. За мен е нормално и другият да го прави. Абе, тотално различно нещо е това и няма общо с темата.

# 166
Всъщност е точно това.
Ако сме гаджета и ти си правиш твоите си неща, когато аз искам да правим нещо, ако съм по-лепкав и искам повече време заедно, точно игнориран и пренебрегнат ще се чувствам.

# 167
Няма да се чувстваш игнориран ако преди това сме прекарали време заедно, нагушкали сме се, наговорили сме се и т.н. и ти си седнал да гледаш филм примерно и аз си правя моите си неща. Е, има и крайни лепки, дето никога не им е достатъчно, но и това си е патология някаква.

# 168
Eminelia, а значи всички, които не са на твоето мнение, просто нищо не са разбрали, уловили и са злобни? Oh, well.. 😂 😂 😂
Абе важното е да оплюеш зад гърба човека до теб и да го промениш, всичко друго е тъпота и злоба.
Ама не си вдига задника да напусне, по-лесно е да се жалва във форума. Аз ако бях, досега да съм си събрала багажа.

Този някой не е тя.

Според мен той има нужда от помощ,за да се справи с тази зависимост .
Защо? Познавам двойки геймъри, някои без деца, някои бременни, някои с деца. Геймърството не е жълта книжка.
И аз не харесвам и не разбирам футбол и риболов, ама не съм изкарала бившия ми болен, защото им е фен, нито съм тропкала с краче да спре тъпия мач или да не ходи за риба.
Компромис и напасване му е цаката, ама двустранно, за кой ли път го пиша. То само от версията на авторката ме хващат съмненията за нейната читавост. Падам си лепка, но ако някой си позволява постоянно да ме прекъсва и да ми намила, ще го освободя от присъствието си, щом толкова му пречи.

# 169
Самостоятелност и идентичност за мен не е равно на игнорване и пренебрегване. Аз винаги съм си имала своите интереси, много държа на времето прекарано насаме с моите си неща. За мен е нормално и другият да го прави. Абе, тотално различно нещо е това и няма общо с темата.
Има доста общо. Различните хора имат различна потребност от споделено време. Имала съм гадже, който ме е определял като обсебваща лепка, а съпругът ми счита, че съм му дала всичката свобода. Не е имало особена разлика в отношението ми към двамата, те просто имат различна представа за обсебване и свобода.

# 170
Има доста общо. Различните хора имат различна потребност от споделено време. Имала съм гадже, който ме е определял като обсебваща лепка, а съпругът ми счита, че съм му дала всичката свобода. Не е имало особена разлика в отношението ми към двамата, те просто имат различна представа за обсебване и свобода.
Е, то човек, когато не е готов за връзка и 2 пъти седмично да се виждате пак ще му е много и ще се чувства задушен.

# 171
Казах, че са различни неща, защото тук не става дума за нормално хоби, а за вманиачаване. Колкото и да си свободолюбив ако все пак държиш на човека до себе си ще искаш поне малко внимание да му обърнеш.

# 172
Здравейте. Тук ще говоря за 25-30 годишните мъже, които са геймъри, прекарват значително време на телефона през деня и на компютъра вечер, докато говорят с други приятели, фенове са на Cosplay моделки покрай аниме филмите и игрите и упорито ги следват в социалните мрежи като Instagram предимно. Знам, че за по-зрялата част от вас звучи смешно или нелепо, но голяма част от младото поколение се сблъсква с такъв тип съвременни мъже.
Аз съм във връзка с такъв тип представител и искам да разбера как протича ежедневието ви с такъв човек. Не ви ли дразни начина му на живот и това негово хоби, което се случва всеки ден, понякога до малките часове, докато вие го чакате да дойде в леглото? Не ви ли смущава това, че следва косплей мацки и им харесва/коментира снимките публично, а вие се стараете да изглеждате добре но не става и на половина толкова добре колкото тях, в следствие на което отключвате комплекс за визията, килограмите и още куп неща в себе си? Как всеки път като си отвори спонтанно инстаргам профила пред вас е залят със снимки на такива перфектно изглеждащи (не за друго, а защото ги следва) Как успявате да постигнете баланс в това да правите неща заедно и в това да си давате свободно време без да има сърдене и чувство на самота? И това как рядко му идва отвътре да говорите за някаква тема или да ви изведе на разходка/вечеря, но ако приятелите му звъннат да играят нещо винаги е готов и има какво да си каже с тях. Всичко това, което съм описала важи за мен и ми се случва от доста време насам и много бих искала да разбера при вас момичета какво е вашето решение за справяне с такъв тип.

Аз бих му била шута ама моментално!

# 173

Защо? Познавам двойки геймъри, някои без деца, някои бременни, някои с деца. Геймърството не е жълта книжка.
И аз не харесвам и не разбирам футбол и риболов, ама не съм изкарала бившия ми болен, защото им е фен, нито съм тропкала с краче да спре тъпия мач или да не ходи за риба.
Компромис и напасване му е цаката, ама двустранно, за кой ли път го пиша. То само от версията на авторката ме хващат съмненията за нейната читавост. Падам си лепка, но ако някой си позволява постоянно да ме прекъсва и да ми намила, ще го освободя от присъствието си, щом толкова му пречи.

Аз също играя, имам нужда вечер за половин един час да разпусна малко. Схемата ми на живот е такава, че просто нямам възможност за други развлечения или такава има много рядко. За това играя Warthunder, събираме се още хора в една от българските ескадрили и правим по няколко кланови битки вечерта. Играя докато жена ми приспива децата в другата стая, иначе се старая да не я пренебрегвам заради играта.
Ако ми се намилаше непрекъснато за това, сигурно щях да изтрещя, или приемаш човека до себе си, такъв какъвто е, или всеки по пътя си.
Геймърството не е някаква лудост, всяко нещо ако бъде премината една определена граница и излезе от контрол става проблем, дори и съвсем безобидни наглед неща.

Иначе е лудост да се ревнува от снимки и разните там моделки. Предпочитам да си заглеждам реални момичета и жени, а не разни напудрени инстаграм моделки, и за което ако ми се прави проблем, също ще имаме проблем. Очите на човека са за да гледа, иначе щяхме да сме родени с капаци. Както и нямам против жената до мен да хвърля по някой поглед. Като сме на диета, това не значи, че не може да гледаме менюто...

# 174
Уейв, тук знаем само версията на авторката. За мен главното е, че тя или не вижда или не желае да види, че проблемът не е в игрите, а в отношението на юнака към нея.
Vermilion21, има нещо такова, но хората сме различни, връзките също.

# 175
Чакай ся.. Развеждате се с хора, с които някакво време си ви е било добре, защото са признали, че си падат по Cosplay, което е ужасно извратено? 😂
Oh, my.. Rolling Eyes

Като цяло, човеци, които крият дълбоко разни свои особености, за да не бъдат отхвърлени и едва след брака им изпълзяват демоните, не бих казала че си постилат меко. Кое точно те учудва?

# 176
Предпочитам да си заглеждам реални момичета и жени, а не разни напудрени инстаграм моделки, и за което ако ми се прави проблем, също ще имаме проблем.
Дано си си взел хубава жена, защо иначе си е малко некрасиво.
Постоянно гледам някакви  женени за биволици и точат лиги по някакви хубавелки и се чудя защо са си взели такава жена, като са ценители на женската красота.

# 177
Братан,
жена ми е красива, постоянно я заглеждат и нея. Ама това не значи аз да не погледна друга и да си сложа капаците на очите. Също и не значи да точиш лиги по други жени и да зяпаш нахално. Истината е някъде по средата, не знам какъв мъж трябва да си да не хвърлиш някой поглед към красива жена на улицата или в магазин, заведение или някъде другаде.

# 178
  • Най-красивата страна
Едно е да играеш половин -един час след работа,но съвсем друго е да играеш по цели нощи.Първият вариант е нормален,но втория е зависимост.Особено,ако се повтаря всяка вечер.

Това,че мъж зяпал хубавелки на улицата  е нормално.Жените също поглеждат,като видят атрактивен мъж.

Млади жени приличащи на биволици рядко съм виждала,но млади мъже с бирени шкембета има много.
Но пък всички не могат да изглеждат като манекени.

# 179
Скрит текст:
Чакай ся.. Развеждате се с хора, с които някакво време си ви е било добре, защото са признали, че си падат по Cosplay, което е ужасно извратено? 😂
Oh, my.. Rolling Eyes

Като цяло, човеци, които крият дълбоко разни свои особености, за да не бъдат отхвърлени и едва след брака им изпълзяват демоните, не бих казала че си постилат меко. Кое точно те учудва?

Дренче, учудена съм, че Cosplay-ят, който даже въпросният мъж не практикува, а само гледа различни костюмчета, се счита за извратено и причина за развод.
Това не е "демон", а просто някакъв интерес. Все едно някой да се разведе с мен, защото харесвам футбол примерно. Не че играя, не че тренирам или нещо, а просто гледам....

Общи условия

Активация на акаунт