За тази част от съвременните мъже.

• 6 426
  • 190
  •   1
Отговори
# 150
Тук жена на гинеколог има ли да разкаже какво е? Simple Smile)))

Комплексът за какво ли би бил в този случай? Че вагинага на пациентката е по-хубава от нейната? 😂

# 151
Е, то ако човек е мега ревнив ще ревнува от какво ли не. Ако мъжът е учител ще ревнува от ученичките, ако е професор - от студентките... ако е лекар (не само гинеколог) от пациентките. Ама е друга тема това.

# 152
Ми и на мен няма да ми е приятно да се прибера от работа и вместо гаджето да ме посрещне и да прекараме малко време заедно, той да си е забил муцуната в компа. Ако всеки прави всичко друго, освен да обръща внимание на половинката, то си стават съквартиранти или Бог знае какво. Защо сме заедно иначе?
Ако е забил муцуна в книга, по-добре ли ще е?

На мен пък не ми е приятно мъжът ми да работи в събота и през нощта. Аз самата съм отказвала работа, когато на интервюто ми кажат, че се работи в събота. Значи и той трябва да напусне или поне да спре да дава съботни и нощни смени. Как звучи, добре ли е?

# 153
Ми и на мен няма да ми е приятно да се прибера от работа и вместо гаджето да ме посрещне и да прекараме малко време заедно, той да си е забил муцуната в компа. Ако всеки прави всичко друго, освен да обръща внимание на половинката, то си стават съквартиранти или Бог знае какво. Защо сме заедно иначе?
Ако е забил муцуна в книга, по-добре ли ще е?

На мен пък не ми е приятно мъжът ми да работи в събота и през нощта. Аз самата съм отказвала работа, когато на интервюто ми кажат, че се работи в събота. Значи и той трябва да напусне или поне да спре да дава съботни и нощни смени. Как звучи, добре ли е?
Ми, не, с книга няма да е по-добре. Бившият ми приятел беше книжен плъх и много обичаше да чете, но никога не ме е игнорирал заради това. Все пак си имаше удоволствието да се "приспива" с книжка и не съм имала проблем с това. Работил е и уикендите, както и на мен ми се е случвало. Не е приятно, но някой път се налага.

# 154
Вени, уейв и vermilion, благодаря Ви, че единствено Вие успяхте да ме разберете и си изказахте мнението толкова ясно и земно, без да си го налагате над останалите или да го напобивате. Уловихте веднага думите ми и смисълът на това, за което пиша.
Благодаря и на дамата, която ми разказа за нейната връзка с такъв тип мъже - основата на създаването на тази тема.

# 155
  • Агент под прикритие
Е някой ако много си пада по cosplay-ки, защо не си разкара мрънкалото и да си хване такава? Сбъдната мечта. Не знам защо мъжете се насилват да са с жени, с които нямат допирни точки и не са им интересни.
Допирните точки, като такива в ресор "Хобита" са оувър квалификация за връзка. Допирните точки за връзка са други. Smiling Imp

# 156
Ако гаджето ми има фетиш към Косплей, нямам против да правя секс с нея облечен като Пикачу, докато тя си гледа аниме. В крайна сметка партньорите са такива за да се напаснат, разбират и да им е приятно, а не да се ограничават, мрънкат и подтискат. Take it or leave it.

# 157
Тук разликата, братане, е че не си обръщат внимание. Дори не става дума за напасване. И защо само единият трябва да се напасне и да свикне с нечии фетиши? Не трябва ли да е взаимно в крайна сметка? Отказвам да свиквам да не ми се обръща внимание и да ме игнорират, за да съм се била напаснала. Grinning

# 158
Eminelia, а значи всички, които не са на твоето мнение, просто нищо не са разбрали, уловили и са злобни? Oh, well.. 😂 😂 😂

# 159
  • Най-красивата страна
Да,голяма глупост е да пренебрегваш семейството си или партньора си заради някаква игра.

В случая на авторката-млада жена,легнала си и чака Мунчо,а той играе цяла нощ.Излизат с приятели-той постоянно си зяпа в телефона.
Това е проблем.Защото партньора и вече е станал зависим от игрите.А човек със зависимости не е годен за семейство.
Добре е ,че нямат деца ,че тя се усеща и не е склонна да търпи.
Вината не е в нея.

# 160
Уейв, ами разбира се, че трябва да е взаимно. Но на авторката не й ги знаем.

И как се обръща внимание на някой, към който имаш 0 интерес, мрънка ти и въобще не разбира хобитата ти? Не одобрявам, че гаджето й не й обръща внимание, но го разбирам защо не го прави. Като двамата пък са с толкова различни интереси, всееее някой трябва да направи компромиса да протегне ръка за да сближи положението.

# 161
  • Най-красивата страна
Този някой не е тя.

Според мен той има нужда от помощ,за да се справи с тази зависимост .

# 162
По-скоро трябва да се разделят щом са с толкова различни интереси. Това би следвало да се случва по естествен път, а не насила да си обръщат внимание и прочие. Очевидно човекът има други занимания, които са му в пъти по-интересни от гаджето. Което не непременно е зле, просто някои хора не са за връзка. Или друг тип човек е по-подходящ - някой като него. Да си цъкат заедно, да си гледат костюми и да обсъждат анимета.
Имам една позната, която е с нейната приятелка от повече от 10 години и си живеят заедно. И двете са аниме фенки, косплейват, играят игри, рисуват. Като цяло това им е спойката по мое мнение и се разбират чудесно.

# 163
Този човек и в друга връзка пак ще е същият, шанса му е да си намери геймърка, очевидно и такива жени има, ще си цъкат 24/7 и ще са много хепи, а момичето да си намери някой нормален, в почивния си ден да я изведе някъде на разходка или, ако ще цял ден да гледат филми заедно.

# 164
Уейв, това важи за хората, които се лепват един за друг и главно разчитат на времето заедно. Ако са такива, vermilion21 в последното си мнение  е много права, трябва да имат сходни интереси и активитита.

Но има двойки, които им харесва да запазят самостоятелност и идентичност, всеки си гледа неговите хобита, не си пречат, като инвестират еднакво време и ресурси да върви семейството им.

Общи условия

Активация на акаунт