СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 24

• 34 564
  • 773
  •   1
Отговори
# 405
А химилка тип гел могат ли да ползват?

Боже, вече изкуках, наистина.

# 406
  • София
Успех желая и аз на дечицата ни утре! Да са спокойни и концентрирани!
Вчера и днес нищо не е пипнал. Днес трябваше да има последен урок във Веди, искаше ми се да присъства, щели да преговарят. Да, ама класната им казала в неделя нищо да не учат и нашият нали е много изпълнителен, каза “ Ще послушам класната!” 😂
Оставих го да прави каквото иска, така или иначе каквото научил-научил! Честно казано не ми изглежда особено притеснен, по-добре, де, дано утре не спече.
Събрах всичко необходимо, за да не е утре в последния момент и приключих вечерта с чаша розе за отпускане 🥂

# 407
А химилка тип гел могат ли да ползват?
За можене, може, но няма ли да прозират от другата страна на листа? Нали двустранно ще пишат и после при сканирането да не стане авария.

# 408
Само не разбрах защо понеделник и сряда са учебни дни за останалите, като учителите са квестори 🙂
Както каза: Утре имаме първи блок и ще си ходим 😁
Спокойствие, концентрация и късмет на 7-класниците утре! 🙏🍀

# 409
Само не разбрах защо понеделник и сряда са учебни дни за останалите, като учителите са квестори 🙂
Както каза: Утре имаме първи блок и ще си ходим 😁
Спокойствие, концентрация и късмет на 7-класниците утре! 🙏🍀
Не всички са квестори. Специално за смг си виж в Школо, тези които са квестори са актуализирани в програмата и пише "отсъства" и при тях ще е свободен час.

# 410
А, аз ще гледам, 10 клас са 🙂 щели да имат само 1 блок. Някои сигурно и толкова няма да имат, а други  свободни няма да имат... Трябваше да са неучебни както предишни години.

# 411
Ако ти кажа, че по заповед са учебни и за 7-ми клас и в сума училища ги карат следобед да имат часове... Това вече ми идва съвсем безумно, но се прави.

# 412
Миналата година беше по абсолютно същия начин. Беше дадена свобода на директорите на училища да решават дали денят да е учебен или неучебен, включително и за седми клас. Но тогава обучението беше присъствено.

# 413
Минали години не учеха. Как точно щеше да се проведе нво, ако и останалите ходеха присъствено. 🙂 Някаква недомислица е това.

# 414
  • София
Успех на децата утре! Изминаха малко по-каменист път до финала  от предишни седмокласници с  това ДО, с онлайн пробните, с наличните у дома  за повече време от обикновено видни тероризатори/дразнители в лицето на мама,  лишиха се и от социални контакти,  от спортуване.. Но  ще се справят със сигурност Simple Smile Стиснати палци от мен и пожелания за  добре направен тест без спорни въпроси утре и за хубав текст за преразказ.  Flowers Four Leaf Clover

# 415
  • софия
Спите ли?
А добро утро Coffee

Успех на децата Flowers Four Leaf Clover Пожелавам им да бъдат спокойни, да успеят да покажат най-доброто от всичко, което са научили, да няма спорни и двусмислени задачи, хубав текст за преразказ и адекватни квестори. Малките ни бойци Heartpulse Ще се справят!

Последна редакция: пн, 15 юни 2020, 06:25 от zvаnchе

# 416
Добро утро!
Да минава! По най-добрия начин!
Успех!

# 417
Добро утро!
Учудващо за мен спах спокойно тази вечер. Младежът още спи, ще го будя след малко.
Успех на всички на деца!

# 418
  • София
Добро утро и от мен!
Успех на дечицата днес! Flowers Four Leaf Clover

# 419
Добро утро! Аз се събудих в четири, но по принцип си ставам в пет:)
Младежът вече закусва. Пържола Grinning
Дано да не му се пие много вода с тая закуска като за вечеря.
Успех и късмет на децата!

Общи условия

Активация на акаунт