СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 24

• 34 548
  • 773
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Санакова, не плаши хората. Не помня разгарът на седмокласната кампания да е бил през август. Joy
Да, ама аз помня едни идеи за почивки в началото на юли. Дори не смея да предположа колко хора са изпаднали в прединфарктно състояние от тази новина. Laughing

Последна редакция: нд, 14 юни 2020, 21:33 от sanaka

# 391
И аз влизам специално да пожелая успех на всички знайни и незнайни деца в темата!! Two Hearts Да са спокойни, уверени и да дадат най-доброто от себе си!! Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover
Утре съм със сигурност при вас!! Flowers Hibiscus Green Heart

# 392
  • София
Betty L., същия план имам и аз. Ще те чакам тук за второто кафе, да го пием, да си пишем и да чакаме. 😂

# 393
Ударих едно каберне да върви на изпитите 😂
Изритах младежът следобед навън да си проветри главата. Не е пипвал нищо днес. Чакам да мине и сряда и да разкарам моята и неговата тетрадки заедно с чертожните инструменти от кухненската маса. Последните няколко месеца стоят там. Пазителят на знанието, т.е. котакът, ще трябва да си намери друго място за спане.

# 394
  • София
Всички сме ударили по едно за хубав сън явно. Grinning
Спокойна нощ, момичета.
Успех на децата ни утре!

# 395
  • София
Успех и късмет на страхотните ни деца 🍀🐞!

# 396
Успех и от мен на децата утре! Здрави нерви на нас също Simple Smile

# 397
  • Отвъд алеята зад шкафа
Успех и от мен утре на всички деца и ..техните майки!

Къде се присетих сега за чипровския килим от миналата година, дано не им дадат някой подобен въпрос утре.

# 398
С риск да ми се смеете много, прозрачната папка в прозрачния плик ли ще се оставя или си остава на чина?

# 399
  • София

Къде се присетих сега за чипровския килим от миналата година, дано не им дадат някой подобен въпрос утре.

Мда, килимът присъстваше и по БЕЛ, и по математика.

Успех и спокойствие на децата утре, също и адекватни квестори! А на нас- здрави нерви!
Приготвихте ли за утре вечер бЕло, теменужки и всякакви отвари?

# 400
Какво ще носите в тази прозрачна папка?
За утре им трябват: служебна бележка, документ за самоличност, 2 черни химикалки, маска и вода. Слагате всички тия неща в един обикновен найлонов плик тип "торбичка от 10 ст. от пазара". На чина всички тези неща се вадят от пликчето, а в торбичката се слага якето и толкоз.

# 401
Ау как забравих аз за сиропа от теменужки. Имам едно пълно шишенце, пратено ми от Бисето 😊  Е, сега ще се яде сладолед.
Успех утре на всички малки бойци.

Мария, както винаги практична и логична. Просто решение за "сложна задача" 😊
В един миг си ги представих всичките с пликчетата в ръка, все едно са тръгнали на пазар.😂

# 402
  • София
Хиляди майки тръпнат тази вечер🙂Успех на всички деца!Моят синковец заспа веднага,а аз чувствам бодежи в сърдечтата област🙂...за мои изпити като студентка не помня така да съм треперила....Малко ми е като преди раждането....

# 403
Божеее, цял ден не съм чела във форума, влизам да ви проверя и се почувствах като на събрание за отчет на петилетката на Комбинат "Родопи". Joy

# 404
Успех и от мен на всички седмокласници утре и в сряда!
Дано бъдат спокойни, уверени ...и да покажат най- доброто на което са способни!

Общи условия

Активация на акаунт