СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 24

• 34 991
  • 773
  •   1
Отговори
# 570
Тезата е била от "На прощаване", така ми казаха, дано е вярно Simple Smile

# 571
  • софия
Не е съвсем така с граматиката. Нека видим.

Ако е "На прощаване", е желано от моето дете.

# 572
  • София
Днес има протест,та полицията е по този повод.Няма да пазят кандидат-гимназистите Wink

# 573
  • у дома...
Първосигнално ми хрумна за Васко от Рупча.

# 574
Единственото, което в момента ме притеснява е ако наистина е имало материал от 5-ти клас. Може да станем на кълбета.
От прочетеното останах с впечатление, че става дума за материал по български език, а това беше заложено в модела.
Системата от задачи по български език се определя от задължителното учебно съдържание, включено в учебните програми от V до VII клас, като се прилагат знанията и уменията, придобити в обучението до VII клас включително.

# 575
  • София
Чета ви и ту плача от умиление и вълнение,ту се смея....Не мога да повярвам-това майките сме велики същества😊

# 576
  • у дома...
Ако е така, тоз адвокат Христо Ботев по Нова верно е бил знак.

# 577
  • софия
Единственото, което в момента ме притеснява е ако наистина е имало материал от 5-ти клас. Може да станем на кълбета.
От прочетеното останах с впечатление, че става дума за материал по български език, а това беше заложено в модела.
Системата от задачи по български език се определя от задължителното учебно съдържание, включено в учебните програми от V до VII клас, като се прилагат знанията и уменията, придобити в обучението до VII клас включително.
Ха, това не съм го чела, признавам, но не съответства на това, което говореха миналата година, когато промениха модела.
Много подло.

# 578
  • София
Ужас,моят син само това не искаше и "Българският език" ...

# 579
Моделът беше публикуван на 05.09.2019 г. Не виждам нищо подло.

# 580
  • София
Добър ден! И аз да пожелая късмет и успех на всички деца!

Ние вчера се разходихме вечерта из центъра на София и срещнахме 2 бременни жени. Нали бях чела списъка със суеверията, избрах само това да ѝ разкажа. На косъм да се приближи до едната и да я пита Вазов ли предпочита, или Ботев Simple Smile Сутринта на тръгване от къщи ѝ полях обувките с водата, изненадах я в гръб, понеже тя бързо заслиза по стълбите, преди да ги полея с канчето Simple Smile Пред училище беше голяма радост и прегръщане със съученичките, всички усмихнати и радостни да се видят, оправиха ми настроението.

Голямо вълнение, мислех, че ще съм по-спокойна.

# 581
И моят не искаше "Българският език" , а на "На прощаване" имаше 3 т на пробен Sad Здраве да е...

# 582
Е, че то граматиката от пети клас поне е по-лесно и ясна. С нея и аз съм в час. В шести започнах да давам заден, а в седми съвсем неясно и сложни ми стана всичко.

# 583
  • София
Нищо не пречи да се повтарят в годините автори ( с различни произведения),  даже и в поредни години се случва... На ДЗИ и тази, и миналата година се падна Елин Пелин.

# 584
  • Някъде в Европа...
Моят е най-слаб на тезите, така че там каквото изкара като точки са му плюс...нямал е предпочитания, щото и знанията не са му много за тази задача 🤣

Общи условия

Активация на акаунт