Забременели след ин витро - Тема 47

• 47 064
  • 766
  •   1
Отговори
# 450
Chuhaleesi аз не съм вдигала температура над 36.6 след трансфер и до ден днешен , така ,че не се стресирай с това въобще !!!!
Rossi от бременноста е наистина ,можеш да пиеш парацетамол ако много те боли . Аз също и амах и бях супер истощенна и ми се гадеше без да повръщам , и се оказа ,че имам анемия . Сега взимам желязо и всичко се нормализира .
Късмет момичета ! ❤🤗🍀

# 451
  • София
Просто знам, че при нормално протичаща бременност температурата е с няколко десети по-висока от нормалното за човека. Просто се притесних да не ми е паднал прогестерона и от там...
Звучи нелепо сигурно, но след дълга борба всяко нещо те стряска и вглъбява Simple Smile

Аз не съм си следяла температурата. Единсвено 1-2 пъти, когато се чувствах не много добре, за да проверя дали не е скочила над 37,5 Това вглъбяване и постоянно мерене няма да те успокои, напротив. Освен това 36,6 е нормалната температура на организма и не виждам как това може да ти навреди.
Напълно те разбирам, но е добре да се опиташ малко по-спокойно да преминеш през този период. Аз последния месец от бременността също приемах утрогестан, заради скъсена шийка на матката и въпреки това, когато ме приеха за раждане бях с температура 36,5. Това, което искам да ти кажа е, че не е задължително условие да вдигнеш темп. от утрогестана 😊

# 452
Благодаря ви момичета Simple Smile Казвам си да съм разумен човек и да не ставам истерично хипохондрична, но ей на Simple Smile
Кой знае, живи и здрави като ги гушнем и започнат истинските тревоги, тогава чата няма да помогне 😁
Хубав ден да имате ❤️

# 453
Естрофем пих до 8г.с и спрях от раз.
Никога не съм мерила темп., само като следях с тестове за ову преди.
Главоболие може да е от бр-та, както и от лекарствата.
Тревоги ще има, но и много чудеса и радост!❤🍀

# 454
Пепи благодаря за отговора който ми припомни че преди години имах анемия. Явно ще трябва да проверя дали не се е върнала. Има дни в който съм труп от безсилие и главоболие 🥴😜

# 455
Здравейте, аз имам следният проблем на терапия с утрогестан съм 3х2 ваг. и 3х1 и от тях заедно може би и с храните, който консумирам имам ужасно  подуване от газове  в корема постоянно имам газове, вие имате ли такъв проблем и как се справяте с него.
Благодаря! В 9г.с съм.

# 456
И аз имах в началото, не ужасни, но имах...минаха след 4месец по спомен.

# 457
Аз съм на 2х4 Утрогестан и моя корем е като бомба.... За капак не мога да ходя и до WC...абе гад голяма ама се радвам, че само това взимам като терапия.

Здравейте, аз имам следният проблем на терапия с утрогестан съм 3х2 ваг. и 3х1 и от тях заедно може би и с храните, който консумирам имам ужасно  подуване от газове  в корема постоянно имам газове, вие имате ли такъв проблем и как се справяте с него.
Благодаря! В 9г.с съм.

# 458
И аз съм на 3×3 утрогестан и много газове просто ди оставям да си излязат 😜това е решението. А за ходене до тоалетна пия дуфалак

# 459
И аз съм на 3×3 утрогестан и много газове просто ди оставям да си излязат 😜това е решението. А за ходене до тоалетна пия дуфалак
И аз съм на 2 х 4...... имам същия проблем, ако мога да го нарека проблем. Подкрепям те Simple Smile това е решението ..... Simple Smile

# 460
Момичета,
Бях питала преди време, но отново.. Има ли момичета в групата минавали на ТЕЛК комисия във Варна за удължаване на болничен след 180те дни от ЛКК? Моля за повече инфо къде минахте и как протече?
Благодаря!
Леко бременеене на всички!

# 461
Темата временно имаше някакъв проблем, вече е оправен от модератор❤🌻
Леко бременеене, момичета 🍀❤
Споделете как сте, до къде сте🥰Миналата година на 5.09 усетих първите туп туп от сладката ми дъщеричка❤а вече е почти на 7месеца❤7месеца Щастие!

# 462
Здравейте, да ви попитам веднъж пуснат болничен в 17та седмица до 21 след това мога ли да го удължавам всеки месец до края на бременността? И ако да какво трябва да кажа на доктора, предполагам женската консултация го удължава? Благодаря предварително, лека бременкст на всички!

# 463
Да, можеш. В деня на изтичането на настоящия болничен или до един ден след него отиваш при лекаря и казваш, че искаш да ти го удължи.
Обикновено се издават от лекарска комисия и са с продължителност 20-30 дни. Могат да се продължават до 180 дни, след което ТЕЛК комисия го продължава.

# 464
Радвам се,че оправиха темата😁😁 Записвам се и аз в 18седмица съм  с термин 07.02 момченце(може и по-рано да е ,че малчо  върви 4-5 дни напред)Малко информация за мен-на 40г съм ММ е на 38г втори опит икси+макс.Живот и здраве ще ни е първо детенце💖Опитите бяха в една и съща клиника две симулации и два свежи трансфера док. и акушерката му са ми като част от семейството вече😂😂.Следя се при него и отделно при друг местен по зк.Относно симптомите- почти нямам такива от самото начало(..ако не беше коремчето да расте вече въобще нямаше да разбера😁)Яде ми се тестяно често (не ям бял хляб и тесто от почти 2год) та сега си хапвам и се разхождам по 13-15км  средно на ден иначе ще се търкалям от сега и без това забременях с наднормено след втората стимулация😔Прена тест не съм правила док.  не ме е насочвал към такъв.Той ми прави бхс-то и сега на 23-ти ще правим фетална(надявам се всичко да е ок и там)В болничен съм още от стимулацията прекъснах го с отпуска предния месец за да ми стигнат дните.Относно лекарствата спря ми утрогестана и естрофема в 12сед. в момента пия метилирана фолиева(имам мутация),огестан,Магнерот и натаспин.Доста дълъг пост стана и пак съм пропуснала нещо със сигурност извинявайте😄😄.Пожелавам на всички ни здрави бебчета на финала💖💖💖

Общи условия

Активация на акаунт