Забременели след ин витро - Тема 47

• 47 074
  • 766
  •   1
Отговори
# 435
Пепи при мен от фракси щях да минавам на клексан защото стават огромни сини петна след всяка инжекция. В крайна сметка не се наложи. До колкото разбрах това е едно и също нещо с различно търговско име и фракси е по евтин. Така че мисля че не е притеснително.
Роси , аз също предния опит бях на фраксипирин и сега последния опит ми назначиха Клексан . Но сега като се прибрах в Лондон от болницата ми изписаха Фрагмин което за първи път го чувам 🤷🏼♀ . Те знаят на какво съм била до сега ,че това беше и голяма драма защо трябва да си го бия до края на бременносто но накрая midwife   Разбра защо .

# 436
Пепи при мен от фракси щях да минавам на клексан защото стават огромни сини петна след всяка инжекция. В крайна сметка не се наложи. До колкото разбрах това е едно и също нещо с различно търговско име и фракси е по евтин. Така че мисля че не е притеснително.
Роси , аз също предния опит бях на фраксипирин и сега последния опит ми назначиха Клексан . Но сега като се прибрах в Лондон от болницата ми изписаха Фрагмин което за първи път го чувам 🤷🏼♀ . Те знаят на какво съм била до сега ,че това беше и голяма драма защо трябва да си го бия до края на бременносто но накрая midwife   Разбра защо .
Пепи грешката е моя ☺️тъй като и аз не съм чувала за този медикамент помислих че е грешка при писането на фраксипарин 🙏😜

# 437
Здравейте,на някой да е отлаган трансфера заради висок прогестерон преди пункция и бременност имаше ли на зет следващия месец ,лекарства предлагаха ли пак ?

# 438
При мен се случи. ЗЕТ беше след 2 месеца, заради извънредното положение. Да, забременях, но за съжаление в 6 г.с. спря да се развива. Лекарства пих за подготовка преди ЗЕТ, аз бях на стимулиран цикъл, Естрофем и преди трансфер включихме Утрогестан.

# 439
Здравейте,на някой да е отлаган трансфера заради висок прогестерон преди пункция и бременност имаше ли на зет следващия месец ,лекарства предлагаха ли пак ?
Моят го отложиха точно поради тази причина. Започнахме на 4ти ден от следващия цикъл със естрофем, утрогестан и фолиева. Днес ми беше ЗЕТ  на 2 5 дневни снежинки..като продължавам същата терапия ...  и така във вторник тестчее /положително/ 😊😊😊😊

# 440
А колко време след положителен тест продължавате с Естрофема? Нали той се пие за угилемяване на лигавицата? Чудя защо още не ми го спират...

# 441
А колко време след положителен тест продължавате с Естрофема? Нали той се пие за угилемяване на лигавицата? Чудя защо още не ми го спират...
До осма г.с. ми казаха на свеж ЕТ,но не докарах до там.На ЗЕТ нямах естрофем.

# 442
11г.с. съм, спирам го по намаляваща схема утре, заедно с Дуфастон-а.

# 443
В нашата клиника казаха, че естрофема и утрогестана ще си ги приемам до 3 месец ...

# 444
На мен ми го спряха в 8 гс от веднъж. Другите поетапно

# 445
Момичета, вие следите ли си температурара. След трансфера и след като видяхме сакче, мине не мине и си я меря, поддържам около 36.8-37.1. Тази сутрин малко се притесних, защото си ми беше 36.6. Слагам Утрогестан на 12 часа. Може би час след като го поставих вече си ми беше 37. Аз знам че прогестерона повишава темп, но дали е опасно това моментно понижение. Чак другата седмица съм на преглед и малко съм се филмирала🙄.

# 446
Момичета, вие следите ли си температурара. След трансфера и след като видяхме сакче, мине не мине и си я меря, поддържам около 36.8-37.1. Тази сутрин малко се притесних, защото си ми беше 36.6. Слагам Утрогестан на 12 часа. Може би час след като го поставих вече си ми беше 37. Аз знам че прогестерона повишава темп, но дали е опасно това моментно понижение. Чак другата седмица съм на преглед и малко съм се филмирала🙄.
Не мисля че е за притеснение. Зависи по кое време на деня я мериш. Ако все пак се притесняваш пробвай сутрин още преди да си станала от леглото. Така показва най вярно.

# 447
  • София
Аз не съм си следяла температурата. Единсвено 1-2 пъти, когато се чувствах не много добре, за да проверя дали не е скочила над 37,5 Това вглъбяване и постоянно мерене няма да те успокои, напротив. Освен това 36,6 е нормалната температура на организма и не виждам как това може да ти навреди.

# 448
Здравейте в към края на 9гс съм и от началото на 8ма през ден имам страшно главоболие което не е обичайно за мен. Казаха че е от бременността. На вас случва ли ви се?

# 449
Просто знам, че при нормално протичаща бременност температурата е с няколко десети по-висока от нормалното за човека. Просто се притесних да не ми е паднал прогестерона и от там...
Звучи нелепо сигурно, но след дълга борба всяко нещо те стряска и вглъбява Simple Smile

Аз не съм си следяла температурата. Единсвено 1-2 пъти, когато се чувствах не много добре, за да проверя дали не е скочила над 37,5 Това вглъбяване и постоянно мерене няма да те успокои, напротив. Освен това 36,6 е нормалната температура на организма и не виждам как това може да ти навреди.

Общи условия

Активация на акаунт