Забременели след ин витро - Тема 47

• 47 081
  • 766
  •   1
Отговори
# 420
Мили мами и бъдещи мами на днешният велик празник искам да пожелая на всяка да прегърне мечтата си  жива и здрава(някои по 2❤️). Не забравяйте че богородичка е винаги до нас 🙏и да не забравяме да и благодарим за закрилата❤️

# 421
Здравейте, извинявам се, че пиша тук но ако някой знае, моля да ми отговори. Може ли да подадеш документи в една клиника но после да смениш решението си  и да го направиш в друга? Какъв е реда и някой правил ли го е?  След неуспешен ЗЕТ съм за първи път и още ми е доста объркано всичко. Тежко е, знаете как е. Ще съм благодарна ако споделите. Желая ви хубави и пухкави бебенца!

# 422
Не знам каква е причината да искаш да смениш клиниката, но аз бих й дала втори шанс, вторите опити са много по-успешни и според мен е така, защото лекарите вече те познават, познават и тялото ти и как реагира то на медикаментите, но това си е лично мое мнение Simple Smile Иначе мисля, че няма значение къде си кандидатствала,но най-добре предварително да говориш с новия лекар, когото си избрала и той ке ти обясни какво точно изисква. Желая ти много успех 🍀🍀🍀

Здравейте, извинявам се, че пиша тук но ако някой знае, моля да ми отговори. Може ли да подадеш документи в една клиника но после да смениш решението си  и да го направиш в друга? Какъв е реда и някой правил ли го е?  След неуспешен ЗЕТ съм за първи път и още ми е доста объркано всичко. Тежко е, знаете как е. Ще съм благодарна ако споделите. Желая ви хубави и пухкави бебенца!

# 423
Не знам каква е причината да искаш да смениш клиниката, но аз бих й дала втори шанс, вторите опити са много по-успешни и според мен е така, защото лекарите вече те познават, познават и тялото ти и как реагира то на медикаментите, но това си е лично мое мнение Simple Smile Иначе мисля, че няма значение къде си кандидатствала,но най-добре предварително да говориш с новия лекар, когото си избрала и той ке ти обясни какво точно изисква. Желая ти много успех 🍀🍀🍀

Права сте за всичко но още съм под афект. Ще помисля още, а и сега емоциите вземат връх-уви!

# 424
  • Варна
След първият ми неуспешен опит и аз мислех като теб, бях ядосана, беше ми много тъжно, чудех се и аз какво да правя и къде да ходя. След време реших да дам още един опит и ако и тогава не стане да опитам в друга клиника. Е втория опит мина и нося едно малко човече в мен 💗 Понякога не всичко зависи от докторите. Все пак, ако не се чувстваш на място и не си доволна от клиниката може би трябва да помислиш за промяна. Изчакай няколко дни да се успокоиш и реши какво да правиш. Стискам ти палци! 🤞

# 425
IRusinova, приеми нещата и смело погледни напред. Статистически наистина от първи опит е рядкост да е успешен опита.
Краят на септември 2019 беше моя първи свеж трансфер, в началото на октомври разбрах, че опита е неуспешен.
Трудно е, но не знаем понякога колко близо е успехът. Март 2020 забременях след ЗЕТ.
Пожелавам ти да успееш по-бързо да приемеш нещата, да се успокоиш и с нови сили и енергия да продължиш. Дано следващия опит е успешен.

# 426
Здравейте,тези от вас които са с тромбофилия от кой ден от стимулация  почнаха клексана и аспирин или само клексана и имат живораждане от терапията ?

# 427
И аз мислех да сменям клиниката, не им бях ядосана,но ми бе тежко първия път.
Реших да дам още 1 шанс и се роди дъщеря ни❤Благодарна съм!
Последвай интуицията си!
Много пъти съм си мислела, че ин витрото понякога е като игра със стъпки и не знаеш коь е правилна и коя не...Наистина не знаеш кога ще ти се усмихне твоята мечта и ще видиш заветното сакче и точка...просто продължаваш, няма как, ставаш, изтупваш се и напред ❤(казвам го и като минала операция 2месеца преди 2те чертички ...влязох за операция с такова желание, за да мине и да продължа опитите❤)

Всяка има свой път, пазете се и бъдете здрави и силни, че после ще сте най-важният човек на 1 или 2 бебета❤😁

# 428
И аз съм на мнението на Sunshine, шансът за успеваемост при същия лекар е доста по-голяма,. Вече има опит и статистика от предходния път, може да опитат друг подход, а може да е било просто малшнс. 1 на 4 ембриона е читав, шанса са да сте уцелил него е голям. От друга страна свикването с лекаря, стреса от нова обстановка, нова клиника също го има. Аз на третия ми ЗЕТ вече си ходех в клиниката като у дома си, то да не дава Господ да свикваш нали, но ми схвщаш мисълта Simple Smile Според мен след като ти размине емоцията ще мислиш по малко по-друг начин. Стискам палци.

Права сте за всичко но още съм под афект. Ще помисля още, а и сега емоциите вземат връх-уви!

# 429
Така е, аз на пункцията си бях като у дома
Анестезиологът казва Ще те завържем малко
Казвам му Каквото искате правете само резултатът ми е важен, хаха

Първият път доста ми бе гадно докато чакам в стаята,  бях 3та за пункция.А този път си говорих с др.момичета все едно знам всичко и не ме чака пункция, те бяха с болки, аз се молех поне 1  яйцекл.читава да има, че нищо не ме болеше...Лекарят смени подхода спрямо 1вия път, товя имаше значение, до последно ме следя всеки ден, за да се пребори за всяка яйцеклетка.

...не знаеш кое от тези кръгченца ще ти гука след 10 месеца 😁❤та и 2 да има се бориш!
1 опит имах 8
2 опит имах 6

Аз обмислях смяна с клиника в София , дори бях гледала нощувки и прочие...да, стрес е, пътуване, нови хора, ново място...

# 430
  • София
Здравейте,тези от вас които са с тромбофилия от кой ден от стимулация  почнаха клексана и аспирин или само клексана и имат живораждане от терапията ?
Здравей Сандра, клексанът го започнах веднага след положителен тест, макар че ми беше изписан в деня на трансфера, но аз не посмях, защото бях с по 3 инжекции всеки ден. Аспиринът ми беше профилактична доза от 75 мг. и също го започнах в деня на положителния тест.

# 431
Аз съм на Клексан 0,4 всеки ден. Започнах го от деня на трансфера. В 30та. г.с. съм.

# 432
Благодаря на всички от сърце, че споделихте и ми дадохте съвети. Мисля, че наистина ще дам втори шанс на клиниката още повече, че лекарят каза, че ще променим доста неща сега и ще действаме по друг начин. Желая ви всичко най-добро! Бъдете здрави!

# 433
Момичета някоя от вас да е минала от клексан на Фрагмин и трябва ли да се притеснява ,че ми го смениха ?

# 434
Пепи при мен от фракси щях да минавам на клексан защото стават огромни сини петна след всяка инжекция. В крайна сметка не се наложи. До колкото разбрах това е едно и също нещо с различно търговско име и фракси е по евтин. Така че мисля че не е притеснително.

Общи условия

Активация на акаунт