Хайде мами, не остана - през НОЕМВРИ ще сме двама(трима)!

• 14 155
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Точка- колко върви комплект стерилизатор с 2 шишета- не че съм ходила по магазините, но май тук не съм виждала такъв
Цвети аз също се интересувам от този стерилизатор и проверих. 44,50 лв. без шишета, а с 2 шшишета от 260 мл.. е 58 лв.

# 196
Здравейте мамита,
 Ние с нашия татко сме разделени за няколко дни че той дигна температура и получи някакъв обрив и докторите не могат да се разберат какво точно е / което окончателно ми затвърди мнението че тук няма да раждам а ще ходя в Стара Загора/.Засега на мен ми няма нищи но личната лекарка е казала да пия витамини / взех си Фалвит дали са добри?/ и да стоим разделени един от друг.
Колкото за ЕХОТО моята докторка  досега винаги  ме е гледали и не ми е вземала пари когато и да отида, а изследвания / кръв и урина/  ми пуска почти през преглед. Вземам Малтофер за хемоглобина и при мен ефекта е моментално към тоалетната, дори вчера бях с някакви стомашни проблеми и хапчето оправи работата.
Приятен ден на всички

# 197
Точка- колко върви комплект стерилизатор с 2 шишета- не че съм ходила по магазините, но май тук не съм виждала такъв
Цвети аз също се интересувам от този стерилизатор и проверих. 44,50 лв. без шишета, а с 2 шшишета от 260 мл.. е 58 лв.

е, значи намалението за комплекта е минимално- 5-6 лв. Остава варианта да си купя комплект шишета- 2 малки, 2 големи, чекта, резервни биби и залъгалка за 45 лв- ще си ги разделим със сестра ми, защото повече от 1 малко и 1 голямо не ми трябват, а стерилизатор ще си купя отделно

Анхелика, много гадно това с таткото, дано се оправи бързо- той защо не отиде на лекар някъде извън Казънлък, щом вашите са такива пишман- специалисти

от няколко дена все се каня да си кажа и аз мнението за ваксините- според мен не са вредни, а обратното- единственото условие е като се води детето за имунизация майката да е сигурна, че е на 1000000000000 процента здраво и да няма болни хора около него

# 198
  Цветунка, не си ли навита за стерилизатор Чико \за три шишета\ с едно 150 мл за 30 лв. Става за шишета Авент.
Леле, в Казанлък е като в повечето градчета провинциални..Пълно затъмнение, сякаш на Докитата им пада перде като трябва да поставят диагноза..Дано се оправи бързо бъдещия татко!!
  Мами, освен Ивиче някоя да се похвали с покупки от Продавам - Купувам \форума\

# 199
  Здравейте и от мен,мили мами HugАз току-що се връщам от редовната си консултация-уж всичко си ми беше наред като излязох от вкъщи,но в болницата взех,че припаднах Embarassed-и аз не знам какво ми стана....докато си чаках доктора,взе да ми чернее пред очите,препотих се,забелих очи....и това помня CryПосле се свестих в една стая,доктора и сестрата бяха до мен и ме мокреха с вода-оказа се,че съм доближила границите на кръвното... ConfusedТакова нещо не ми се беше случвало за 7 месеца ConfusedСтоях 1 час в болницата,та се наложи да попретупаме консултацията-само кръвното и корема ми мериха,тоновете на бебето,а видеозона го пропуснахме този път....
  Докторът ми каза да пия витамини,но на мен ми беше толкова замаяно,че не попитах какви-вие какви пиете,какви ще ви препоръчате/комбинирани имам предвид/?
   Това е засега от мен,лек ден на всички и без инциденти Wink

# 200
Аз да се изфукам първа- току що се връщам, купих си едно гащеризонче много сладко от една мама във форума Simple Smile
Това ми е първата моя покупка за бебето и съм много радостна Simple Smile  Hug

http://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=58720

# 201
Jeni_b браво за хубавата покупка-много е сладичко,а цветята ти са страхотни smile3501

# 202
Добро утро - мама дебелана се надигна и посръбва постно кафе ,без цигара smile3516

За Тот'хемата - наистина ужасна гнус - сега смесвам със сок от касис,ама този метален остатъчен вкус ме преследва дълго след това - дано поне помогне!

За стерилизатора на Авент - има препоръчителна цена от 57 лв,но моя приятелка откри магазин и го продава за 52лв/и сигурно пак печели нещо/,така че ,ако имате познати...Аз го предпочетох,заради помпата за кърма на Авент - живот и здраве,смятам да кърмя и не знам дали ще се събере в друг стерилизатор.

И пак да си похваля свекито - засега е злато!!!Толкова иска да пазари,а толкова се притеснява дали ще ми хареса и подпитва сина си,който пък е толкова безхаберен относно моите покупки PartyДаже снощи му намекнах да и подхвърли,че съм си харесала два спални комплекта и да излезем да ми ги купи:)Пу,Пу - да ми е жива и здрава Hug
 Отивам да поровя в хладилника...лек ден!

# 203
Габи, имай предвид, че щом ти се е случило сега, ще трябва да си по-внимателна до края на бременността.
Аз съм с подобни симптоми - причерняване, виене на свят и пр., но засега не съм стигала до припадък. От кръвното е наистина и затова - никакво слънце и дълго и интензивно ходене, както и резки движения (клякане, изправяне и пр.)

Стискам ти палци да не се повтори!!!

# 204
  Ще внимавам оттук насетне Confused,наистина се изплаших,защото не можах да се овладея и загубих съзнание Confused-изписаха ми Гутрон-ако продължи да ми прилошава-някой пил ли ги е?
  Може би и аз донякъде съм си виновна,защото все бързам нанякъде,ако мога и по две стъпала наведнъж ще взимам Wink-явно ще трябва да намаля темпото Wink
   Иначе,за витамини,май се ориентирах към HIPP Thinking
   Поздрави на всички Hug

# 205
  Ще внимавам оттук насетне Confused,наистина се изплаших,защото не можах да се овладея и загубих съзнание Confused-изписаха ми Гутрон-ако продължи да ми прилошава-някой пил ли ги е?

Аз съм пила гутрон (преди бременността) Но лошото е, че не ти лекува проблема, а само ти вдига кръвното временно. И като го спреш - пак пада. Но докато го пиеш си ОК.

# 206
Жени, честита ти първа покупка за бебко! аз от форума за сега съм си купила само помпа- на авент- не мога да я пробвам как дърпа, че нямам мляко- е, опитах и после гърдата ме боля- ще кажа окончателно като ми дойде кърмата- но на вид е чисто нова- новеничка Simple Smile мисля да си взема от там също кенгуру- ако не си взема от една приятелка, която ми даде едно много добро за Ран. Аз лично не съм го ползвала много - много- обаче Момчил така миеше чинии- с бебо в кенгуруто Simple Smile много ми се иска да си взема и бейбифон, но за съжаление много рядко се предлагат- може би трябва да пусна един пост в търся- купувам

Габи, да внимаваш повече- и освен витамините наблягай НАЙ- ВЕЧЕ  на водичката- това е най- голямото спасение за кръвното- и аз съм една змия -хич не пия, но мъжа ми сутрин ме пуска на работа само ако имам шишенце вода в чантата Simple Smile

# 207
    Здарсти, мацки! Аз да се похваля какво спечелих от конкурса - метален детски конструктор за бебето от Хиполенд  Mr. Green! А ма първо трябва да стане поне на 3 за да си играе с него, та за това сега баткото се кефи, щото той още от миналата година искаше да му купим такъв, но не бяхме виждали да се продават! Той поне си пази играчките и съм сигурна, че и бебо като порасне също ще може да си играе с конструктура! А за баткото иначе имаше кола, за да не се чувства пренебрегнат  Mr. Green!
   За желязото: моят хемоглобин преди 2 месеца беше 111, не съм пила нищо, макар че ми предписаха Малтофер и сега незнам колко ми е! Само веднъж пробвах една ампула Тотема, че имахме в къщи няколко, но ми стана толкова  Sick, че повече не съм ги докоснала! Проблеми с тоалетната не съм имала!
   Габи, аз също събирам често границите и съм с ниско кръвно, но досега не съм припадала! Като усетя че ми става лошо и почвам да тъпча вода и шоколад  Mr. Green и ми минава! Личната ми лекарка ми каза, че в случаи като моя било опасно да се дават медикаменти за повишаване на кръвното, защото не се знае коя граница ще се вдигне и дали няма да стане по-зле! Аз ти препоръчвам повече вода, шоколад, а понякога кафе и кола! Дано повече да нямаш такива проблеми  Peace! За витамините аз пия ХИП Натал от време на време!
   София, аз имам инфо от първа ръка, но е от преди 3 години  Mr. Green! Една приятелка ражда там без лекар и уговорка и беше адски доволна от обстановката и отношението, дори ме агитираше за Втора градска, но ми е много далеко!
   Да ви се похваля, от няколко дни не съм писала, защото мъжете ми се върнаха от море! И двамата са много черни и русите им коси и сините им очи се открояват още повече  Mr. Green! Много са готини и още не мога да им се нарадвам! На следващата среща ще дойда с детенцето да ми го видите колко е пораснало  Mr. Green! Откак е тук много се кефи на бебето, все ни гушка и държи ръка на корема ми за да го усети  Hug! Много ме зарадва, защото се бях притеснила, че не иска бебето!
   Донесоха ми и 3 чувала  Crazy с бебешки дрехи и от днес мисля да ги разхвърлям по леглото и да видя кое за колко месеца е, кое ще ми трябва на първо време и какво трябва да си купя още!
   Това е за сега от мен! Много целувки по тумбаците   bouquet!

# 208
   Мами има обява за една активна гимнастика на Canpol -  с мойта мания за купуване ми се ще да я купя..ама не е ли рано..Тези които не са я видяли да идат да я разгледат.
   Мами, една колежка ползва помпа Чико за 26 лв и е много доволна, някоя от вас да има представа как се действа с тези помпи, че по "мойто" време нямаше почти никакви. В смисъл боли ли гърдата като се изцежда, зърната не се ли разраняват и пр. На някои майки цъфват като пуканки и леле-мале..Да сте чули отзиви от познати за ел.помпите newsm78 Между другото това си е покупка без която не може според мен.
    Продадена е вече гимнастиката 2 мин след като ви писах

# 209
Карил, много ми харесва активната гимнастика- гледам, че вече е запазена- кога успяват тия мами...това е другата покупка, която мисля да направя от форума

За помпата на Чико - щом е за 26 лв предполагам, че е тип спринцовка, които за мен са безкрайно не удобни и неприятни

Общи условия

Активация на акаунт