Нашите кухни - 83

• 46 881
  • 796
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
За серии уреди зная, че Горение имат, в представителният им магазин цените бяха по-високи от другите магазини.
https://www.gorenje.bg/produkti/dizainerski-linii

Смег са доста изчанчени и трябва интериорът да е подходящ. Много пари за дизайн Simple Smile Но който ги има няма лошo.

Виждала съм уреди с еднакъв цвят в разни магазини за английски стоки - но марката изобщо нищо не ми говори, дори не си я спомням, но бяха цикламени и зелени. За единия цвят не бих рискувала.

ЕЧКА ми хареса!

А консултантите хвалят даден уред защото им дават бонуси за него през месеца.

Последна редакция: ср, 24 юни 2020, 14:41 от Doris

# 136
Пералня и сушилня в момента имам LG и съм много доволна.Гледахме Самсунг пералня и сушилня,но препоръките не бяха добри,а и самите хора,които работят в магазина не дадоха добри отзиви за тях.Защо искам от една марка и един цвят-ами така съм свикнала и така ми е хубаво.Пералня и сушилня с голям зор намерих еднакви и един цвят.Но те няма да са в кухнята,а в банята,където има и специално помещение за тях.

Изобщо не съм съгласна за Самсунга, аз съм с пералня и сушилня инокс, имам още 2 познати с такива от няколко години, всички сме доволни много.

Не говоря за пералня и сушилня в Бг.А и това как работи не зависи от цвета.Човекът ни заведе вътре в склада и ни показа Самсунга(пералнята).Стоеше там от една седмица и беше започнала да ръждясва,а бяха по скъпи от Елджито.

# 137
  • София
Да ти кажа, повече от седмица ще да е било, защото моята пералня Самсунг стоя един месец в кашон у нас и не ръждяса...А към днешна дата даже пере съвсем задоволително за моите нужди Simple Smile

# 138
Вкъщи съм с фурна и хладилник Горение Симплисити. Хладилника го чакам от 10 г.да де развали и да то сменя с вграден, но кучето му роботи безотказно.

# 139
  • София
Аз не твърдя, че работата зависи от цвета.
Казвам, че ползвам такива уреди и съм доволна.

# 140
  • Mostly in my mind
Ние взехме такъв мострен продукт от Техномаркет. Силно се надявам да му няма нищо като го монтират. Иначе е индукционен плот, от 700 на 500 лв намален.

# 141
Ние взехме такъв мострен продукт от Техномаркет. Силно се надявам да му няма нищо като го монтират. Иначе е индукционен плот, от 700 на 500 лв намален.

Това е супер намаление. И няма какво да му има на плота - не е хладилник, та да са му отваряли сто пъти вратата и да са плюли вътре, няма движещи се части и механизми да са ръждясали... Щом е здрав и ненадраскан значи нищо не му е развалено от стоенето като мостра. Да ти е честит.

# 142
С уредите всичко е на късмет. От една и съща марка има доволни и недоволни. Стига да не е куца бройката.
Една картинка за разположението на кухненски мебели

# 143
При мен поредността е същата, ама наобратно Simple Smile И не ми пречи.

# 144
При мен е точно като на картинката.

# 145
  • Раковски
При мен е друго.

# 146
  • София
И докато си говорим за марки електруоуреди, какво мислите за Електролукс?
Конкретно ето тази бяла фурна ме интересува най-вече https://veto.bg/bg/product/%D1%84%D1%83%D1%80%D0%BD%D0%B0-electrolux-eoe8p31v

# 147
Онна, имала съм фурна електролукс и бях доволна. Но това, което моята фурна имаше преди 14 години и тази, която ти си показала, лично за мен имат определен недостатък. А именно решетките отстрани на фурната, с които се регулират нивата. Определено работата по почистването е двойна. Веднъж се търкат решетките, втори път- самата фурна. Сегашната ми е с оребрени страни и ми е мнго по- лесно.

# 148
Здравейте,

Някой от вас има ли този абсорбатор:
http://elicabg.com/?item=454&group=1#.XvIdjWgzaUk

Знаете ли дали филтрите са достатъчни за поемане на миризмите (помещението е около 37кв.м.)?
Отделя ли влага?
Какво е мнението ви?

# 149
  • София
Mariat, мисля че се свалят решетките, аз моите на досегашните фурни ги мия в миялната и светват

Общи условия

Активация на акаунт