Модни консултации - 46

• 54 670
  • 733
  •   1
Отговори
# 180
Никоя крайност не е хубава. И не говорех за цялостната визия на конкретната моделка, а за педикюра им, но явно е модерно, защото масово виждам такива крака в hm, zara и прочие.

# 181
  • Нидерландия
Какъв педикюр? Тя няма такъв 😁

# 182
  • Бургас
Оф,като почнетеее..Все едно по сайтовете,хора продават,а не дрехи!Да не сме на робския пазар в Рим и да оглеждаме критично за косми зъби и нокти
Аз и леля ви Прада като я гледам ми изглежда на домакиня,която  единствено може да готви много вкусни спагети ама..
Ние пък щото сме перфектни

# 183
  • Somewhere far away
"какъв педикюр? Тя няма такъв 😁"

А трябва ли да има ? аз също нямам педикюр и никога не съм имала желание да си правя такъв.  Не знам защо и дали е само в БГ това  вярване, но явно много хора тук го имат. вярването че  някой за да  попадне в графата "поддържана жена" трябва да ходи на маникюр, педикюр, да се боядисва всеки месец въпреки че няма бели коси. не го разбирам това, наистина.  И да обсъждам ноктите на някой въобще не ми е идвало на ума. за мен е по непонятно как функционират тези които непрекъснато са с изкуствени нокти  и стикерчета по  ноктите илии картинки и как не им писва да поддържат тези неща , за мен това е абсолютно глупаво. за тях  явно не е . така че винаги ще има и такива като мен и такива като тях. 
Лошото е че на тези като мен, се гледа с лошо око щото сме "неподдържани" видиш ли, и защото отказваме да си правим ноктите.

# 184
  • Бургас
Аз друго съм забелязала:не-толкова поддържаните са най-критични,все едно случайно видян недостатък в друга ги успокоява за техните собствени,но многобройни такива

# 185
"какъв педикюр? Тя няма такъв 😁"

А трябва ли да има ? аз също нямам педикюр и никога не съм имала желание да си правя такъв.  Не знам защо и дали е само в БГ това  вярване, но явно много хора тук го имат. вярването че  някой за да  попадне в графата "поддържана жена" трябва да ходи на маникюр, педикюр, да се боядисва всеки месец въпреки че няма бели коси. не го разбирам това, наистина.  И да обсъждам ноктите на някой въобще не ми е идвало на ума. за мен е по непонятно как функционират тези които непрекъснато са с изкуствени нокти  и стикерчета по  ноктите илии картинки и как не им писва да поддържат тези неща , за мен това е абсолютно глупаво. за тях  явно не е . така че винаги ще има и такива като мен и такива като тях. 
Лошото е че на тези като мен, се гледа с лошо око щото сме "неподдържани" видиш ли, и защото отказваме да си правим ноктите.
Маникюр и педикюр не е равно на стикерчета, камъчета и изкуствени нокти. Педикюр може да имаш и без да са налице тези условия. Може да имаш едни красиво поддържани крака и ръце и без да светиш от километри. Аз, ти, комшийката и прочие можем да си позволим да сме малко по-неглиже, ама все си мисля, че като си рекламно лице на нещо си, което е свързано с мода на всичкото отгоре, добре е да изглеждаш поддържан, а не с петносаните нокти на краката, или сякаш си ги гризал. Масово напоследък моделите изглеждат като " бях на лозето и се наложи набързо тука една сесия да заснема".
Съжалявам, ако ви е непонятно, но на мен такива неща ми правят впечатление и със сигурност влияят на цялостното ми впечатление от дрехата, или обувката, която се представя.

# 186
  • Бургас
Ами снимки и на потребителки сме виждали,но мълчим.
Първо е самокритиката,а чак после идва на ред критиката

# 187
 Сайтовете, които аз гледам пък, са в другата крайност - неглиже, несресани, със измъчени физиономии и прегърбени.
[/quote]
А! Това пък не мога да си го обясня също. Смятах, че съм олд фешън.

# 188
  • Нидерландия
@,Deathcrush:  не става на въпрос да висим денонощно по студиа за красота. Особено пък сега с короната 3 месеца всичко беше затворено при нас,  става на въпрос че манекенките имат роля на нещо като тренд и тенденция и ми е адски кофти като ги видя мърляви по снимките. Никои не претендира най малкото пък аз че съм съвършено поддържана. Това е сякаш, като отидеш на зъболекар и гледаш зъбите на зъболекаря си или на фризьор косата,. Аз много се влияя от тези неща. И според мен никой тук не претендира съвършенство но и ние не сме по списанията нали?
@Еliff: това е новият тренд на зелените,  всичко натурално и естествено така както е.

# 189
  • Somewhere far away
Ами не знам- аз пазарувам според това дали ми харесва дрехата , а не модела. модела е така или иначе в 90% от случайте по- висок от мен, по- слаб от мен  и изобщо със съвсем различни пропорции от мен. това какъв модел ще се избере въобще не зависи от моделите ,а от тези над тях. точно този над тях им е казал как да изглеждат.  Ако им е казал искам да изглеждаш неглиже и все едно сега си била на лозето - те така ще излязат и ще снимат защото това им е работата.
И точно заради това не е моя работа да ги съдя и да се изказвам неуважително.

# 190
@,Deathcrush:  не става на въпрос да висим денонощно по студиа за красота. Особено пък сега с короната 3 месеца всичко беше затворено при нас,  става на въпрос че манекенките имат роля на нещо като тренд и тенденция и ми е адски кофти като ги видя мърляви по снимките. Никои не претендира най малкото пък аз че съм съвършено поддържана. Това е сякаш, като отидеш на зъболекар и гледаш зъбите на зъболекаря си или на фризьор косата,. Аз много се влияя от тези неща. И според мен никой тук не претендира съвършенство но и ние не сме по списанията нали?
@Еliff: това е новият тренд на зелените,  всичко натурално и естествено така както е.
Харесва ми, когато някой разбира какво казвам, а не се мъчи да си прави волни интерпретации и да ми слага думи в устата. Flowers Hibiscus

# 191
  • Бургас
О моля те Нина, не става на въпрос да висим денонощно по студиа за красота. Особено пък сега с короната 3 месеца всичко беше затворено при нас,  става на въпрос че манекенките имат роля на нещо като тренд и тенденция и ми е адски кофти като ги видя мърляви по снимките. Никои не претендира най малкото пък аз че съм съвършено поддържана. Това е сякаш, като отидеш на зъболекар и гледаш зъбите на зъболекаря си или на фризьор косата,. Аз много се влияя от тези неща. И според мен никой тук не претендира съвършенство но и ние не сме по списанията нали?
О,и аз те моля!За нокти и мърлячки ли е темата или за мода!?Който иска намира начин и желание да се поддържа,а който не иска-ако иска.
Ти като се влияеш ами не купувай.Аз снимка/реклама на хубави обувки и на кален крак да видя-ще ги купя.
Факт е и,че има много жени,които изглеждат много по-добре от тези по списанията.Често е тенденциозно и търсено като ефект.Това,че ние кудкудякаме и се възмущаваме-кервана си върви!

# 192
  • Нидерландия
Модата е съвкупност от визия,, не само дреха а излъчване и всичко останало! Аз не бих си купила обувка от снимка на каляв крак, отделно че със твоят вкус за обувки какъвто е и моят няма как да ги видим. 🙂
Редактирах си поста с обръщение към друга съфорумка, нещо се бях загубила във цитатите 😁

# 193
... точно този над тях им е казал как да изглеждат.  Ако им е казал искам да изглеждаш неглиже и все едно сега си била на лозето - те така ще излязат и ще снимат защото това им е работата.
И точно заради това не е моя работа да ги съдя и да се изказвам неуважително.
Хммм, не мисля, че от снимката, която провокира репликата ми, която провокира дискусията, може да се извади заключението, че стилистът на фотосесията е казал на манекенката да си напомпа устните. Допускам, че е казал на мейкъп артиста да я вапца като фолк звезда и цялата тази визия би трябвало да съответства на концепцията на колекцията.
А и не се изказах неуважително за избора на младата дама, аз се изказах критично за собствения си асоциативен модел на мислене Wink

Последна редакция: чт, 25 юни 2020, 21:25 от Agent Provocateur

# 194
  • Бургас
На кален крак не ама снимани до пералнята,че и красавици не са ама пак не щат да ми ги дадат за 100лв обувките

Общи условия

Активация на акаунт