Парфюмни размисли и страсти - 245

• 50 539
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
cabochard, Азалия, благодаря ви момичета! Нещо нямам навик да гледам Парфимо аз, преди време си имах разправии с тях и ги бях низвергнала, ама отивам по чорапи да гледам сега и да безчинствам там Simple Smile))

# 106
В размените го имаше вчера от наша съфорумка.

# 107
Коте, не сме за тази тема с това и най-вероятно ще ни изтрият, но ето го тук на добра цена
http://www.elfragrance.bg/chloe-nomade-absolu-de-parfum-eau-de-p … jeni-p-17380.html

densi, аз и преди писах, че ми направи впечатление, че в размените има точно това, което се търси, но все пак хората си го поръчват ново, а не го взимат от размените (дори да е тестер, ако решим, че това, че е отварян ги спира) и не разбирам защо.

# 108
Много са ми любопитни парфюмите на Алая и на мен, Azzedine Alaia Paris от години го гледам и му се чудя...
За Anna Sui масово чета, че са сладки, кукленски аромати със слаба трайност.

# 109
  • Sofia
Благодаря ви за информацията! Flowers Hibiscus

densi, аз и преди писах, че ми направи впечатление, че в размените има точно това, което се търси, но все пак хората си го поръчват ново, а не го взимат от размените (дори да е тестер, ако решим, че това, че е отварян ги спира) и не разбирам защо.
Аз имам отговор за мен си - там разменям с момичета, които познавам оттук и разчитам, че пазаруват от читави сайтове и разпознават ментетата. Не искам по никакъв начин да кажа, че другите са недобросъвестни, изобщо нямам това предвид, а по-скоро не знам откъде пазаруват и дали знаят какво са купили.

# 110
Аз имам отговор за мен си - там разменям с момичета, които познавам оттук и разчитам, че пазаруват от читави сайтове и разпознават ментетата. Не искам по никакъв начин да кажа, че другите са недобросъвестни, изобщо нямам това предвид, а по-скоро не знам откъде пазаруват и дали знаят какво са купили.
Бих добавила и как е съхранявани! Иначе и на мен това са ми притесненията и затова досега не съм разменяла или купувала използван парфюм от частно лице. Но ви поопознах и вече бих, защото знам, че повечето тук се грижат максимално добре за парфюмите си, а за качеството въобще нямам съмнение!

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 14:46 от Сиси ♥♥

# 111
Момичета ,някой познава ли Paris - Venice ?

Аз отворих да пробвам едно бюджетно съкровище -изненада
https://www.fragrantica.com/perfume/Calvin-Klein/Obsession-Night-Woman-250.html
Много приятно ме изненада за символичната си цена,чуден е в дъжда ,един цитрусово-цветно -кашмерен ,обаче не е летен според мен изобщо.Сега ще се разучаваме..

Иначе аромат за деня Knot.

# 112
Аз го имам, изключително красив свеж и женствен аромат със срамна за парите си трайност от час максимум.

# 113
Аз имам предвид очевидните размени на парфюми от масови изгодни покупки, които на някои дами не са се харесали и скоро след покупката, се разменят. Всички знаем къде са били тези изгодни предложения и как масово ги изкупуваме. Друг е въпроса, ако някой иска да размени парфюм с обичайно висока цена и рейтинг, но купен на супер промоция (както беше случая с Nomade Absolu) за скъп парфюм. Ами... тогава разбирам, че не стават размените, защото никой не е чак толкова будала Wink

# 114
Азалия🌺, о, да, много добре разбирам!! Simple Smile Те и какви цени му искаха на Nomade Absolu!! Simple Smile

# 115
  • Пловдив
Аз принципно, когато купих Номада на ниската цена от Нотино, понеже беше с мостра за да се пръснеш първо с него преди да отвориш реших, че не е за мен и го продадох на същата цена на дама, която го търсеше. Не мисля, че е редно да се търси точно тук между нас печалба 🍀

# 116
  • Франция
Вероятно питаш за Paris - Venise на Chanel или имаш предвид нещо друго?

# 117
  • Sofia
Аз принципно, когато купих Номада на ниската цена от Нотино, понеже беше с мостра за да се пръснеш първо с него преди да отвориш реших, че не е за мен и го продадох на същата цена на дама, която го търсеше. Не мисля, че е редно да се търси точно тук между нас печалба 🍀

Плюс и от мен за мнението.Simple Smile)

Парфюм - JPG - Classique Essence de Parfum.😍

# 118
  • Велико Търново
Може ли да кажете две думи за Christian Dior Cruise Collection Escale A Portofino ?

# 119
Вероятно питаш за Paris - Venise на Chanel или имаш предвид нещо друго?

Същия .Познавам Ривиерата и много я харесвам .

Може ли да кажете две думи за Christian Dior Cruise Collection Escale A Portofino ?

Свеж цитрус ,при мен без трайност сега ,а преди години ми беше по- траен и по-многопластов, сега ми е 1 към 1 с кърпичките за ръце "Балкантурист " с лимонова есенция.

Кристалче жива и здрава да си за "оная " оферта за новия Номад.Не харесвам оригинала ,но този е друга бира.Все още не съм отворила кутията ,а си тествам от виалчето..
Вече направих манджа от парфюми - Кнот на мен  , Номад Абсолю на дясната ръка ,а на лявата Обсешън Найт..

Общи условия

Активация на акаунт