E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil~нови и стари проекти и партньори~204

• 52 349
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Среднощен привет
Днес цял ден нямах интернет. Телевизора ми няма сигнал. На село хората си лягат с кокошките. Вечерите са голяма скука. Не мога да заспя, добре меси оправих нета, та се върнах в ежедневието си.
Ипек няма да се разкае.. но ще сподели с майката, когато тя й натяква, че се е омъжила за Фикрет без любов и Ипек отговаря, че толкова е искала да стане спаха и да носи името Боран, че би се омъжила без значение за кой от братята, самио да е Боран. Изводите всеки сам да си ги направи,...трудно ми е да  пиша от телефона.....

# 121
  • Плевен / София
Здравейте момичета,

Спокоен ден момичета ❤

# 122
Добро утро! Hug

Ани Hug,така е на село! Wink

Гости Hug,благодаря за кафето и пожеланията!Видях,че си го пуснала и в друга по-стара тема!Една форумка има питане там!Не вижда ли датата от последния пост? Thinking

И нещо за Бризчето Hug,ако ни чете....Еркан с нейния любимец Сарухан Хюнел....Wink

Цитат
От Сарухан Хюнел
Встретился с 25 летним другом в Гёджеке Эркан Петеккая

Напоминаем Эркан и Сарунан 25 лет назад в сериале Айналы Тахир

Желая ви приятна неделя! Nature High BrightnessFlowers Four Leaf Clover

# 123
  • Плевен / София
Добро утро! Hug

Ани Hug,така е на село! Wink

Гости Hug,благодаря за кафето и пожеланията!Видях,че си го пуснала и в друга по-стара тема!Една форумка има питане там!Не вижда ли датата от последния пост? Thinking

И нещо за Бризчето Hug,ако ни чете....Еркан с нейния любимец Сарухан Хюнел....Wink

Цитат
От Сарухан Хюнел
Встретился с 25 летним другом в Гёджеке Эркан Петеккая

Напоминаем Эркан и Сарунан 25 лет назад в сериале Айналы Тахир

Желая ви приятна неделя! Nature High BrightnessFlowers Four Leaf Clover
Злати, от телефона ми излезе известие и без да видя номера на страницата писах и аз....
😂

# 124
# 125
Добро утро! HugFlowers Hibiscus

Гости Hug Лу Hug

Днес сестрата на Аслъ-Анъл Енвер имала РД!

Желая ви приятен понеделник и лека седмица,че ще е гореща! Nature High BrightnessFlowers Four Leaf Clover

# 126
Здравейте Невести Hug
Честит Петровден - бъдете благословени, здрави, щастливи и обичани HeartFlowers Four Leaf Clover Честит празник на именниците Flowers Hibiscus
Прибрах се....
Скрит текст:
Тъкмо изчистих тревата, окопах цветята, изчистих тревичките между плочките....стана много хубаво и ...си тръгнах....Трябваше да направя снимки да ви покажа колко хубаво стана....

Гости, Злати, Лу, Claire100, Криси благодаря за споделеното. Радвам се, че довечера ще бъдем отново заедно....Предстоящите епизоди са много интересни и не трябва да се пропускат....
Незнам защо нямам сигнал на телевизора на село...
Скрит текст:
Там не съм с кабелна телевизия, а с антена...До миналата година не е имало проблем, но сега племенника ми каза, че и той не хваща ефирна телевизия на село...Не знам къде да попитам??????Съседите ми са с кабелна телевизия и нямат проблем....

Веднъж писах от телефона и видях колко грешки съм допуснала, но вече не мога да ги поправя...така, че ме извинете....
До довечера Hug

# 127
"И с вилата да прогониш природата, тя пак ще се върне.” (Хорас)
Всеки търси начин да оцелее, всеки според себе си. Фарук е готов да работи на място, което малко или много, снижава увереността, но... трябва. В предишната серия беше - Есма готова да продаде пръстена си, Сюрея за да повдигне духа, купила малки подаръчета, Фикрет обсебен от отмъщение, Ипек взе на вересия дрешки - не знам пръстена на Есма дали би покрил разходите й. Адем, би трябвало да е доволен, ама и на него не може да се угоди. Има конака, сега пък си искал жената.
Лелята тържествува. На тепсия и поднасят възможности за гавра.

# 128
Здравейте мили момичета, много ви обичам.
Благодаря ви за постовете.  Обичам да ви чета и да ви се радвам.
Промених начина си на живот от м. ноември, ама ще трябва да влизам вече в  релсите. Те грижите нямат край.
Криси, Слънце, благодаря ти за поста,  отправен към мен.  Спомням си много добре как си пишехме с теб. Даже и телефона ти имам. Мечтаехме да отидем някой ден до Свищов, ти с колежките от института, които пишат във форума  и аз. Срещата ни беше пред  факултета "Счетоводна отчетност", пред ректората.
Пак можем да я осъществим само да си отиде короната вирус. Навярно следващата година.
Тази година за мен е много лоша във   всяко отношение.
Дано да се оправят нещата с  мен,  ама  вече не ми се вярва.
Годините си оказват влияние.
За сериала - гледам го вечер и си го спомням когато го гледахме на турски и си коментирахме.
И аз го харесвам. Актьорите са безупречни.
Дано да не го спрат.
Мили момичета, желая ви приятен ден, То юни си отиде, идва юли и така.....до края на света.
Чао. Целувки.

# 129
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Сиси😀❤

# 130
Добро утро в последния ден на юни Hug

Гости благодаря за ранното кафе Coffee

Сиси радвам се, че си наминала, че се тревожехме....
Скрит текст:
Търпение скъпа и всичко ще бъде наред....Знам, че ти е много трудно в момента, но вярвам, че скоро нещата ще се подредят.....Знаеш, че преди три години и на мен ми дойдоха проблемите като гръм от ясно небе, но с ваша помощ и с помощта на приятелите, успях да издържа на изпитанието....Сега ледовете се стопяват....Ти си вярваща жена - вярвай, че най-големия съдник, няма да позволи да се извърши несправедливост.....

Claire100
Цитат
Всеки търси начин да оцелее, всеки според себе си.

Много си права....Всеки според своите разбирания и отговорности които носи търси начин за оцеляване.....Някои се грижат за цялото семейство, други за себе си.....

Не харесвам Юлфет.......Ненавистта й е към Есма....но не разбирам защо това чувство се прехвърля и върху племенниците й....Та те са деца на брат й....
Но ми хареса, че разобличи Ипек пред цялата фамилия....Но не мисля, че Ипек разбра какво е направила....И както беше писала преди, за да се промени човек, трябва да се промени мисленето му.....Но при Ипек това не се случи.....

За Адем.....Наскоро видяхме, как на Адем му текат лигите от удоволствие, когато гледаше клипа с Фарук и Гюзде.....Тогава Адем не помисли какво ще причини на Сюрея, използвайки кифлата Гюзде за пъкления си план....Сега изведнъж иска помощ от Сюрея.....На това му казвам "Очи като плочи..." Нали взе конака....нали посмъртно изпълни желанието на майка си....Живей си живота бе човеко.....Но не! На Адем все семейството на баща му му е виновно......Той изобщо не вижда вина в себе си......Това е така, защото преди майка му е промивала мозъка, сега лелята.....Адем не вижда по-далече от носа си....Не семейството на баща му са виновни за проваления му живот, а майка му и леля му.......

Спомняме си как Фикрет реагира, когато се разбра, че Фарук е потърсил Халим, за да спре Адем.....за да защити семейството си.....Сега обаче, Фикрет сам отиде при Халим, за да иска помощ, за да отмъсти на Адем....Разликата е, че Фарук искаше да предпази семейството си.....а Фикрет търси помощ за да отмъсти......И каква е разликата между Адем и Фикрет......Thinking

Днес е тежък ден за мен....
Скрит текст:
ММ на днешния ден имаше рожден ден....

Хубав ден HeartFlowers Four Leaf Clover

# 131
Здравейте! Hug

Сиси Hug,радвам се,че си наминала! Heart Дано нещата малко по малко се оправят! Hands Pray

Гости Hug,Ани Hugблагодаря за кафето и пожеланията! Two Hearts

Ани,
Скрит текст:
Това е животе!Живеем и се справяме както можем!

нови с Еркан

Желая ви приятен ден! Nature High BrightnessFlowers Four Leaf Clover

# 132
  • Пловдив
Онзи филм, който цитирахте по-горе, беше "Твоят мой живот", Paramparca.

Юлфет ненавижда племенниците си, понеже тя самата няма деца. Изтъкана е от завист.

# 133
Здравейте,

Сиси, добре си се появила! Макар и за малко! Ти си пълна с оптимизъм и енергия. Не допускай   песимистични мисли! Всичко ще се оправи! Като ти е много тежко прескочи до манастира. С прегръдка!

Момичета, прави ми впечатление, че Еркан е много слаб.  Скоро го видях на старо фото от Любов на заем. Ех, какъв мъж беше там героят му. Въобще целият сериал беше много издържан. Особено от към сценарий. Защото играта на актьорите, професионализма на другите от екипите са си винаги на ниво. Сценариите са тези, които куцат най-много.

Що се отнася до спорния въпрос - променят ли се хората или не, няма да споря повече. Защото аз винаги оставям една вратичка  за ...корекция, да кажем. Не пълна промяна. Защото промяната е нещо по-кардинално.  Гледайки сега сериала за втори път се възмущавах много емоционално на "първата" Ипек. И знам, че в предното гледане я защитавах много при промяната й. Ясно е,  че пълна промяна няма. Но съжителството с това голямо, сплотено семейство със своите и недостатъци, но и със своите добродетели и с развитието си, не може да не й повлияят.

Човек, ако не е дебил разсъждава,  анализира, съпоставя. Че тя възразяваше на майка си вече, след като Есма я разкри и й каза. А това тя го направи толкова елегантно. Не нападателно. Но с това преставам.

# 134
Следобеден привет Hug
Да се разхладим в жегата

Злати, Криси, svetlana manoleva - и на мен Еркан ми изглежда много слаб, но не е от сега....

Цитат
съжителството с това голямо, сплотено семейство със своите и недостатъци, но и със своите добродетели и с развитието си, не може да не й повлияят.

Криси - точно Hands Plus1 Средата в която човек живее оказва влияние......И да се впишеш в едно общество, каквото в случая е семейството, малко или много човек се променя.....Според мен Ипек се нагоди, за да бъде член на това семейство......

svetlana manoleva

Цитат
Юлфет ненавижда племенниците си, понеже тя самата няма деца. Изтъкана е от завист.

Сюрея ще ни разкрие една тайна на Юлфет.....

Сега очаквам с нетърпение визитата на Гарип при Юлфет....

ПП - редактирам поста си, защото не мога да пиша нов....Знам, че ще вляза в противоречие с повечето от пишещите, но за мен постъпката на Сюрея беше меко казано детинска....
Фарук изрично я помоли този ден да не излиза...Страхуваше се, да не би отново Адем да я проследи. Тя обаче не само, че излезе на разходка...обадиха й се да отиде да свири....Тя звънна само на леля си, която не й отговори...Ами да познаем защо се обади само на леля й.....Не звъна нито на Дилара нито на Нургюл и отиде на записа....В превода по БТВ не казаха, но мисля, че Фарук й се обаждал двадесет и няколко пъти....Фарук заряза работата си....заряза първия проект, който ще презентира...Едва не уби Адем....А Сюрея това й била работата.....Сори, но  не я оправдавам...Дори мисля, че Сюрея знаейки, че Фарук е зает и няма да я потърси, реши да го направи тайно.....Бясна съм й.....Защото сега заради нейните изпълнения, ще арестуват Фарук пред новите му колеги и контрагенти.....Голямо инатче е Сюрея....първо действа, след това мисли, че ще бъде и обидена......

Последна редакция: вт, 30 юни 2020, 21:58 от MAMA-AN

Общи условия

Активация на акаунт