Работа, CV-та, HR-и, съвети - 72

• 48 413
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
Съфорумците говорят за проджект мениджъри Simple Smile

# 511
Чак неадекватно и сконфузно не бих го нарекла това, че един Project Manager и Project coordinator казват, че правят сходни неща. Като цяло това е една и съща роля. Вече как една компания е решила да позиционира тези роли, това много си зависи. Project coordinator-а може да е просто някой с по-малко опит, който работи по по-лесни или по-малки проекти, но по същество да прави същото като Project manager-a. Project coordinator може да помага на Project Manager-ите, но може и да работи самостоятелно. Project coordinаtor може да има по-административна функция, Project Manager-а - по-управленска. Колкото компании, толкова различни тълкувания.

# 512
Понякога разликите между позициите в дадена компания са обусловени от вътрешни специфики, които трудно могат да се обяснят на външен за организацията човек. Мениджър и координатор вършат едно и също, но на различно ниво. Едното е по-изпълнителско, другото включва и взимане на определени решения.

# 513
Понякога разликите между позициите в дадена компания са обусловени от вътрешни специфики, които трудно могат да се обяснят на външен за организацията човек. Мениджър и координатор вършат едно и също, но на различно ниво. Едното е по-изпълнителско, другото включва и взимане на определени решения.

И с различен брой подчинени. Примерно в различни локации.

# 514
  • Сф
Цъкам си в Linkedin и пипаднах на долната обява. Хубаво, че още тук са го споменали, ама са се оляли от към задължения,изисквания и квалификации. Интересно ми е каква ще е заплатата.

# 515
А каква е позицията?
Тези изисквания, като изключим официално обявения извънреден труд, ми звучат като запълване на обявата.

# 516
И аз бях попадала на една - поне 40 часа работа на седмица. После искаш много пари или си твърде квалифициран Joy

# 517
  • Сф
Global Retail Operations Manager.
Щом открито си казват поне 50 часа/ седм., направо ги смятай, че реално са поне 60+

# 518
Е, баш тия същите бяха и с тая за над 40ч. седмично. Явно си търсят роби.

# 519
Интересно ми е каква заплата предвиждат.....

# 520
  • Сф
Предполагам, че между 2К и 3К чисто. Струват ми са мишкари, българска фирма, оперираща на американския пазар със заводи в БГ и Сърбия.

# 521
Скрит текст:
Цъкам си в Linkedin и пипаднах на долната обява. Хубаво, че още тук са го споменали, ама са се оляли от към задължения,изисквания и квалификации. Интересно ми е каква ще е заплатата.

Това изискване за работа повече от 40 часа е често срещано в американските обяви за работа - там често директно си пишат, че очакват 50-60 часа работна седмица. Предполагам, че фирмата има американски корени или мениджмънт. Като изключим това, другите изисквания според мен са ок за мениджърска позиция, която има търговски или business development функции. Не съм запозната с нивата на заплащане в тази сфера, но си мисля, че поне 4000 - 5000 лв. трябва да  е заплатата.

# 522
Здравейте, извинявам че в тази тема, но с търсачката стигам само до стари такива за съкращение, а закона е променен доколкото знам. Та при избор - съкращение или взаимно съгласие (извън срок на изпитване) кое е по-добре за мен - има ли разлика в борсата, като пари и време.
Знам за член 222, по него няма да искам обезщетение (т.е това няма да участва като фактор във взимането на решението). За търсене на следваща работа също предполагам ще е по-добре да бъда съкратена.

# 523
  • София
Съкращението е по-добре. При взаимно съгласие имаш право на 60% обезщетение.

# 524
Е, много ясно, че съкращение е по-добре. Не си прочела нищо. Има толкова информация в нета. Даже не мога да повярвам, че някой задава такъв въпрос и не знае съществените разлики.

Общи условия

Активация на акаунт