СЕДМИ клас 2019/2020 - Първа изпитна седмична тема - (15.06 - 21.06)

• 98 988
  • 2 346
  •   1
Отговори
# 930
  • София
Ако съдим от линка, пуснат по-горе, резултатите за вашия набор са излезли още миналата година. Joy
Казвайте ги по-навреме тия неща... Да се не мъчим Laughing

JoyJoyJoyJoyJoyJoy

# 931
От втория модул имаше ли ограничение кога трябва да се излиза? Нещо ми се мотае, че 1 час поне не ги пускаха да излизат.

Детето има право да отиде до тоалетна след като минат първите 60 минути/на втора част/. Ако е приключило с решаването на задачи може да предаде работата си по всяко време и след това напуска училището.

# 932
еvhen, по оригиналния график (преди ИП) датата беше 26.06, сега я изместиха уж на 29.06,  Ако искаха да не се влияят от НВО при оформяне, щяха да го направят 29.06 още в първия график.
Отделно оформянето е до 23-24 за тези с ЕД, а до 19 за тези с хартиен дневник

# 933
  • Отвъд алеята зад шкафа
За БЕЛ в колко часа изтече информация за тезата и преразказа?

# 934
На 29 моят има имен ден, дано има повод за радост

# 935
Заедно излизат резултатите. И е имало случай по-рано да ги пуснат, предишния ден.
2018 се случи и да ги пуснат няколко пъти за един ден Sweat SmileSweat Smile
Излезнаха в деня, обявен като последен, първия път към 10:30-11ч, после ги свалиха (имаше някаква грешка), после ги пуснаха пак след два часа. И по спомен за СФ или Сливен вече не помня точно какво беше, нещо със С се появиха последни към края на деня.

# 936
  • Отвъд алеята зад шкафа
HAPPY, сега се загледах в твоя брой мнения - как се правят 33 000 поста Open Mouth Преди години си спомням, че се отчитаха мнения само в част от темите, тези в Клюкарника примерно не се брояха. Впечатлена съм!

# 937
  • София
Заедно излизат резултатите. И е имало случай по-рано да ги пуснат, предишния ден.
2018 се случи и да ги пуснат няколко пъти за един ден Sweat SmileSweat Smile
Излезнаха в деня, обявен като последен, първия път към 10:30-11ч, после ги свалиха (имаше някаква грешка), после ги пуснаха пак след два часа. И по спомен за СФ или Сливен вече не помня точно какво беше, нещо със С се появиха последни към края на деня.

2018 имаше в някоя от областите грешни резултати, после за София си имахме две първи класирания, както и две втори класирания... Изобщо, голяма кампания изкарахме. Със Санака затова сме толкова увредени, сигурно! Joy

# 938
  • София
Аз не вярвам да излязат по-рано резултатите. При приблизително 60 000 ученика, ще има трябва доста време.

# 939
  • София
Здравейте!
Следя ви от седмица....
Майка съм на седмокласничка, с Бети се познаваме от далечната 2006 (Бети аз съм мацко) Wink
Желая късмет на всички!
За сега по БЕЛ сме на -4т. без тезата и преразказа.
Мат ни е по- слаб предмет, надявам се на късмет и най- вече да не се шашка....
Имам въпрос за НПМГ, извинявам се ако се повтарям. По принцип е избрала ЕГ,като първи желания, но там искаше да пробва паралелката с биология. Има точки от олимпиадата, но не са в никакъв случай 60% от максималните точки за страната. Тези, които са се интересували от националното състезание, правилно ли разбирам, че точките от него *2 се включват в бала, без да се гледат проценти както е при олимпиадата?
Чудесни са ви любимците, ние сме с джербил канибал. Наскоро другарчето му се спомина и сега си кука само животинчето. Пазарлъка с девойката е за куче след НВО, при определено представяне.

# 940
О, отдавна ползвам мобилната версия и не знам колко "мнения" имам
Ужас, то при мен е количество, не качество Joy Не обръщай внимание
Виж, да ви разсея, ще кажа, че преди време си смених ника с Happy, като приеха щерката след 7 клас Joy Ако приемат брат й където иска, не знам какво трябва да направя Joy сега е момента за заричане Joy

# 941
Super Happy,може би?

# 942
  • у дома...
29 принципно е важна дата за семейството ни - на 29.10.2005 беше годежът ни, на 29.04.2006 - сватбата, на 29.09.2006 се появи Ангелина, на 29.12.2006 я оперираха успешно. Та аз си държа на 29.06. Първите две дати бяха планирани на случаен принцип, вторите две въобще не бяха и допускани, но ни беше на много голям късмет, благодаря на Бога.

# 943
  • София
А,pileto, ти се разписа. Дописвах назад-при вас как е?

БЕЛ едвам, но изкара, благодаря!
Т няма вече, само стомахът още е зле, но се надявам и днес да издържи.

# 944
  • където и да е,само да не съм сама
29 принципно е важна дата за семейството ни - на 29.10.2005 беше годежът ни, на 29.04.2006 - сватбата, на 29.09.2006 се появи Ангелина, на 29.12.2006 я оперираха успешно. Та аз си държа на 29.06. Първите две дати бяха планирани на случаен принцип, вторите две въобще не бяха и допускани, но ни беше на много голям късмет, благодаря на Бога.
И нашето семейство има подобна връзка с 29-то число.
Та си го чакаме...

2017 резултатите излязоха на 02.06.,вмезто на 05.06./петък и понеделник бяха датите/.

Общи условия

Активация на акаунт