СЕДМИ клас 2019/2020 - Първа изпитна седмична тема - (15.06 - 21.06)

• 97 698
  • 2 346
  •   1
Отговори
# 1 905
Трябва да пише Стем до паралелката, за да няма евентуално пречки за кандидатстване в чужбина, така ли?
Тогава паралелката с Гео в НМПГ не е такава, правилно ли разбрах?

# 1 906
Не, не трябва да пише СТЕМ. Има и професионални паралелки, които попадат в това описание. В момента всичко е в областта на хипотезите. Не знаем какви изисквания ще има всеки чуждестранен университет след две години.

# 1 907
  • Велико Търново
Докога трябва да се оформят срочните и годишните оценки? При нас още няма нито един оформен, а и не казват учителите кога ще приключат с изпитванията.

# 1 908
Срочните - до 26. юни ( не по-късно от два учебни дни преди края на срока, ако трябва да сме точни).

# 1 909
  • Някъде в Европа...
Докога трябва да се оформят срочните и годишните оценки? При нас още няма нито един оформен, а и не казват учителите кога ще приключат с изпитванията.
Явно във ВТ е така 😁..и ние по нищо, но и наборът съм го освободила тази седмица от училище, де...

# 1 910
И при нас по нищо не са оформени.

# 1 911
  • софия
И при нас не са оформени по нищо. Валят едни домашни по БЕЛ, по история, невероятно "приятно" е.

# 1 912
  • София
В работа имаме covid положителен колега... Сега чакаме да кажат от РЗИ кои са контактните му лица. Аз не мисля, че съм имала контакт последните поне две седмици, но никога не се знае.

# 1 913
  • София
При нас по някои разказвателни им казаха още преди НВО как ще ги оформят - не знам дали всички или тези, които имат достатъчно оценки и не са между две различни (примерно между 5 и 6). Но в Школо нищо не е нанасяно официално.
Дано не ги тормозят много в остава време, че у нас младежът включи на режим "уволнение" и с нищо не му се занимава.

# 1 914
Здравейте,
Виждам, че е започнала дискусията за това къде да запишем децата. При мен има следната дилема:
за Испанската няма да стигнат 5-6 точки:anguished:Глупава аритметична грешка, която срива решението на цяла задача за 8 точки. Както и да е...
От тук нататък тя иска най-много корейски в 18то, но аз мисля, че е по-добре да опитаме Френската , за което може би и тя започва да е съгласна...Но след това дали да запишем паралелките с Испански и англ. в 22ро и 31 во; Първа Английска с англ. и испански...или директно да запишем 18то с корейския. Ако  го запишем - тя влиза и спираме до там с изборите....Мисълта ми , че  Френската и Английската са доста по-напред в класацията за училищата ( 22 ро и 31во  също), за да ги стопираме като възможнсот с корейския...но пък тя има мерак, само дето не знам мерака дали не е само от манията по BTS - корейската поп група???!!

Ако някой може да помогне със съвет - ще бъда много признателна

# 1 915
  • София
Наборката май затвърди Английски с Руски като избор.
Като се замисля май не е много зле Thinking
И моя е с такива желания. Да видим баловете първо, че едни грешки има в математиката....типично в негов стил.

# 1 916
  • София
Здравейте,
Виждам, че е започнала дискусията за това къде да запишем децата. При мен има следната дилема:
за Испанската няма да стигнат 5-6 точки:anguished:Глупава аритметична грешка, която срива решението на цяла задача за 8 точки. Както и да е...
От тук нататък тя иска най-много корейски в 18то, но аз мисля, че е по-добре да опитаме Френската , за което може би и тя започва да е съгласна...Но след това дали да запишем паралелките с Испански и англ. в 22ро и 31 во; Първа Английска с англ. и испански...или директно да запишем 18то с корейския. Ако  го запишем - тя влиза и спираме до там с изборите....Мисълта ми , че  Френската и Английската са доста по-напред в класацията за училищата ( 22 ро и 31во  също), за да ги стопираме като възможнсот с корейския...но пък тя има мерак, само дето не знам мерака дали не е само от манията по BTS - корейската поп група???!!

Ако някой може да помогне със съвет - ще бъда много признателна
Е, как преценихте, че за Испанската няма да стигнат 5-6т., като още дори резултатите не са излезли, да не говорим за статистиката с успеваемостта на випуска?

# 1 917
Treneva, за испанската нищо не е ясно още, как прецени, че не стигат точки?
Със Санака сме писали заедно 🙂

# 1 918
Дъщеря ми учи лесно езици и имахме подобни размишления. Колеги ме убеждаваха,че има страхотен глад за източни езици. Това трябва обаче човек сам да си прецени Simple Smile

# 1 919
И моят го удари на уволнение. Има няколко годишни оценки вече. Неяснота по биология и физика. Днес ще правят контролни. По биология му е все тая, но от физиката оценката му трябва. Общо взето обаче, вече нищо учебно не пипва. Уж пращал домашните.

Общи условия

Активация на акаунт