Вижте календара - СЕПТЕМВРИ наближава

• 14 920
  • 295
  •   1
Отговори
# 225
 Афродита какъв колан си купи. Аз имам 1 от преди, но е без памук. Сложих го вднъж за малко и веднага се зачерви мястото около операцията. Всъщност  и от обикновени ластични бикини става така.

# 226
Афродита какъв колан си купи. Аз имам 1 от преди, но е без памук.
http://shop.danet.bg/images/tonus0106_rita_3.jpg

# 227
Здравейте момичета,
БЛАГОДАРЯ за милите думи и пожелания
 моето раждане:след преглед на 24.08.,док. ме попита  дали искам утре да раждам ,и аз естествено ДА. Каза ми сутринта в 8 ч. с багажчето пред болницата,и така изкарах ноща  на 24-ти  в странни вълнения и чувства,знаейки какво ме чака  Simple Smile
 На сутринта на 25.08. приеха ме в АГ-то,качиха ме на 2-я етаж в пред родилно,направиха ми клизма-която е задължителна ,и доктора каза че влиза на операция и като излезе ще види какво ще правим....,през цялото време си мислех ,че със сИстема или хапче ще предизвика раждането,но само докато ми пукна водите в 11.10ч. в 11.30 ч. бях вече с леки контракции,които бяха поносими до 12.20ч. след това почнаха болезнените контракции и напъни ,на които акушерката не повярва и не ми даваше да напъвам, но то просто няма как и аз почнах да напъвам  ,на 2-я напън главата се показа ,едвам пресякох коридора до родилно с помоща на 2-те акушерки,  още малко напън и АННА излезе в  12.45 ч..ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ НА КОИТО ИМ ПРЕДСТОИ РАЖДАНЕ ДА МИНЕ КАТО ПРИ МЕН.   Peace  После  болката когато ме шиха беше по голяма от тази при раждането (имам 3 шева).
  Сега чакам педиатърката да мине да види АННА,на домашна визитация
 ПРИЯТЕН  ДЕН НА ВСИЧКИ  Hug

# 228
  • В света на мечтите
Мария Х. добре дошла!
Ама това дето го разказваш ако е раждането - 5 да ги родиш. Много се радвам че при теб всичко е минало толкова леко. Пожелавам го на себе си и на всички чакащи мами.
Много ти е хубава дъщеричката на снимките. Да ти е жива и здрава и много късмет да има
Чакаме те да се включваш и да разказваш ка к се справяте с малката принцеса. Хранене, Къпане, Памперси и най-вече за кърменето - имаш ли кърма? Кога ти слезе? Болеше ли те? Ползва ли помпа? Абе всичко за което се сетиш.

Момичета няма никакви вести от Пресила. Какво ли се случва с нея?

Мила 84 днес още ли сте 2 в 1 ? Има ли някакво развитие при теб след падането на тапата? Имаш ли контракции?

Алина ами то сигурно стана повече от седмица от както ти е паднала тапата. Сигурно си непрекъснато в напрежение.

Аз обратно на Ста нимира искам да ви кажа за какво се претеснявам.
Миналата седмица ми взеха вагинален и анален секрет. Вчера говорих с доки и той каза че всичко е нарид - пробата е чиста и няма нужда да пия нищо. Направо не мога да повярвам че тези изследвания са верни /правени са в реномирана лаборатория/ . Не вярвам защото всичките ми приятелки пиха антибиотици заради разни гадинки и аз се бях настроила че и при мен ще е така.  А сега изведнъж чисто. Възможно ли е това? По време на бременността не съм пила никви антибиотици че да си помисля че от тях съм се изчистила.
Дали да повторя изследванията и другаде?
Доктора ми ще ме изражда в частна клиника и не би си позволил да допусне мама с бактерии вътре - това е нещото заради което пък се опитвам да повярвам че пробата е чиста.
Ох, много съм объркана - кажете вие какво мислите?

Последна редакция: вт, 29 авг 2006, 10:37 от avana

# 229
avana   не е задължително да имаш *разни гадинки* , мойте изследвания също са чисти Peace

# 230
Привет на всички мами,
Аз съм от октомврииките/1.10-термин/но честичко влизам да Ви чета.
Желая Ви леко и безпроблемно раждане и всички да гушкате здрави бебоци.Успех Peace

# 231

Авана честити ти изследвания!а защо и анален секрет? Това през цялата бременност съм пропуснала.
Ирини рзбрах че стомашното разстройство предшества рагдането - един вид естественна клизма се получавало, както и отслабване и обезводняване, така че очаквай скоро добри новини Heart Eyes
За одеалцата при мен има памучно и полар, а също и куп олекотени с къдрици.За сега детсо от вълна не мисля да взема , но от тези на бебекомфирт които са като спални чувалчета с качулка ще взема нантатък като се извеждаме на разходка.
А от колани не разбирам но си взех модел Сабина от данет.Дано "работи"
Като тежест не ми тежи толкова коремката, но ноща определено ми изглежда  дъъъъълга Sad
Мария, голяма късметлийка си Hug Как го изкъпа за първи път? Напоследък мисля за това? И с какво сапунче или без???
Стискам палци на Лесси и Присила за добри новини!
Афродита, има ли значение за обличането температурата в стаята по ниска ли да е или както в банята?
Днес поръчвам от данет скрина и комплекта за повиване и къпане.
Успех мамчета и днес Heart Eyes

Роси 78 благодаря ти че ни мислиш, не след дълго и вие ще ни радвате.Поздрави на групата Peace

# 232
Как сте днес мамчета
При нас нищо ново освен че вчера ни докараха и креватчето и вече сме готови ако бебчо реши да ни изненада въпреки че имаме още 30 дни пазаруването за бебчо е голямо удоволствие и затова се радвам че няма кой да ми налага старите вярвания относно това че не е хубаво да се пазарува предварително.
Коритце взехме обикновенно с тапа за оттичане на водата и отделно шезонг от плат
Ивелина аз съм си взела 1 олекотено юрганче и 1 одеалце пише че е 100% акрил испанско а в комплекта за изписване ще има памучно по-тъничко
Vessselka би ли ми казала къде си прави теста за алергии към упойки и сама ли реши или лекар ти ги предписа а каква е цената им. Аз бях на консултация с анестезиолога който ще ми прави епидуралната но като му казах че по принцип нямама никакви алергии и заболявания той не ми каза нищо за такъв тест.
Леко раждане   bouquet

# 233
Вики,то и аз нямам уж алергии,ама то никога не се знае към какво може да се развие..Д-ра ми написа на 1 лист 13 медикамента,а тест направих в Кожния диспансер.Цената е 1 лв на медикамент.Ти къде ще раждаш?

# 234
здравейте отново момичета!
AFRODDITA , благодаря за отговора, но какъв размер си взела от сега, нали трябва да те стегне като родиш. Бях чула, че трябва да си взема размера на корема след раждането, ще бъде ли късно , ако си купя след като ме изпишат... наистина съм в чуденка newsm78, та и аз като теб с второ раждане си мисля, че коремните ми мускули са много по-разстегнати и отпуснати от първия път.
Мария Х. да ти е жива и здрава Анна, много да й се радвате и обичате
Не че е важно, но на мен също не са ми вземали или поне за сега (като изключим началото на бременността ) вагинален секрет за изследвания. Вероятно заради секциото, не знам...  Но пък от дрега страна наил докторите си знаят работата, особено ако му имаш доверие.. поне аз така си мисля
Стискам палци на всички, на които им предстои скорошно раждане... аз дано да остискам до определената ми дата, че напоследк имам често силни контракции... както и да е... чао за сега  bouquet

# 235
Здравейте и то мен!
Преди да излезна реших да драсна 2 реда,аз съм добре и физически и психически,малко по-спокойна се чувствам и съм се оставила на времето,каквото покаже.Отивам с една от августинките(Лорекса) на кафенце и после на разходка,заедно с нейната сладка бебка(направо съм влюбена в нея),между временно може и да направим шопинг терапия(доста неща накупих още за бебка),при първа възможност ще кача и снимки.Това е от мен засега,ако има нещо ново ще ви уведомя.
Афродита благодаря за съвета,ние го прилагаме този вариант luvbed,но нещо няма ефект,тази вечер пак ще натисна татито Joy,пък да видим.
Пресила дано всичко да е наред и се включиш скоро с хубави вести Praynig Praynig Praynig.
Lessy,mari_anka стискам ви палци и ще чакаме с нетърпение хубавите вести.

# 236
Avana, здравей

Да ти кажа какво ми се случи преди 3 седмици, в един и същ ден дадох стерилна урина на две различни места / просто така се наложи - един път с направление, а другия - направо в лабораторията/. Оказа се, че единия резултат показва наличие на висок коефиент бактерии мисля че беше CYE - а другата - кристално чиста урина! #Crazy
веднага дадох трета - която доказа бактерии в урината!
Така че, по-добре дай още веднъж за твое успокоение. Ще е най-добре да нямаш нищо разбира се!
Пожелавам ти успех!

# 237
Здравейте и от мен!!! Честити бебчета! Да са живи и здрави и много да слушкат!   bouquet

Два дни нямахме интернет и докато наваксам.... направо  ooooh!

Хиляди благодарности на майките, които споделиха пълни подробности около раждането и първите дни на бебчовците.  Hug

Ние с бъдещия татко практикуваме разходки, разходки и пак разходки, защото нещо секса започна да ми е малко неприятен. Някак си се чувствам некомфортно отдолу. Притеснила съм се малко, че то ако от една ..... ми е неудобно, то как ще се ражда. Ако имате някакви съвети или опит, моля да ги споделите.

Авана и Плами и аз се присъединявам към вас - и аз съм за 30.09 и може би като вас ще съм изчела и съпреживяла ражданията на всички ви! Но никога не се знае кой ще е първи и кой последен !?  Stop

Марианка - успех утре и да донесеш само хубави вести утре!!!

# 238
мария х., добре дошла! Браво на теб, направо си за завиждане (най-искрено). Дано да повлечеш крак и ние след теб, които сме още 2 в 1, да родим бързо и лесно!
rosi_78, ти си почти септемврийка с този термин, сигурно ще родиш септемврийско бебче. Успех и на теб!
Аз току що си взех резултатите от последните изследвания. Хемоглобина ми обаче е много нисък- 96 и имам някаква утайка в кръвта, което не ми стана ясно до колко е обезпокоително. Следобяд съм на ЖК и ще разбера. Дано да има време да си оправя хемоглобина преди да родя.
От ден на ден гръбнакът ми става все по-зле, много ме боли, една постоянна лека болка. В някои случаи – да измия плод, да се изкъпя и каквото и правя с ръце напред и права, болката става непоносима. Чинии въобще вече не мога да мия. Дори вечер ми е трудно да заспя и карам мъжът ми да ми прави масаж, който ме облекчава за 10-15 мин., в които разчитам да заспя. Добре, че поне сутрин и като се разхождам не ме боли много.  
За колана – бях решила да си купувам, даже ми препоръчаха магазин, но една приятелка започна да ме разубеждава, че мускулите като ги придържало нещо нямало да се възстановят, а да свикнат и да останат отпуснати. И сега не знам какво да правя.

# 239
Здравейте мили момичета,
Първо искам да ви благодаря с цялото си сърце за подкрепата, която получих от вас, не само тези дни, а през изтеклите 9 ужасно важни месеци за мен.

Както й очаквате, днес аз хвърча да свърша хиляди неща и съм в нещо като паническа еуфория. Решила съм, че днес трябва да свърше всичко, сякаш утре умирам и добре да си предам нещата докъто още дишам.  Laughing
Ще ви споделя нещо ужасно. Аз направих какви ли не чудеса и жертви да дойде малкия мъник, който чакам, а сега единственото което си мисля е, че ще ми открадне живота. Направо се мразя за тия мисли и им се чудя от къде са се пръкнали. Представям си как няма да спя, как няма да имам време за любимите си занимания... как  сега пиша на спокойствие книгите си, а като дойде той ще е невъзможно... Дано е нещо временно.

Иринии, прочетох за стомашните ти проблеми отново. и аз мисля, че е вече твърде дълго. Може би ядеш нещо, което те дразни, може да е упорит грип, може да е на нервна почва, но аз мисля че на всяка цена трябва да го споделиш с лекар.
Би било страхотно ако ти донеса щастие с моята дата, за по-бърза среща с твоя беб. Така един ден ще срещаме астрономическите ни близнаци на ул. 60та  Wink

Стискам палци и на Мари-анка за утре!

Момичета стискам палци всичко да е наред при всички вас, чакащите. Нямам търпение пак да ви "видя"

Пресила, втрещена съм от това което ти се е случило. И аз питам що за лекари са тия във Варна. Моля те ако още не си отишла, ВЕДНАГА на друг лекар!

До скоро!

Горещо ви целувам и прегръщам  Hug  Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт