Домакини 71/ Шантаво лято 2020

• 58 686
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
  • при късмета
Ели, честит рожден ден, още много да посрещнеш с усмивка!
Ще го измислите, не го мисли днес
Това за кафето и аз не го знаех. Аз пия водна чаша сутрин, макар да ми е единственото за деня. Слагам двойна доза кафе в цедката, като за 2 кафета и пълня чаша с дръжка догоре.
Слагам 7 лъжички захар, ама не го бъркам, че го пия горчиво JoyJoyJoy
Сготвих и телефона оборудвах с гръб и стъклен протектор, качих му разни работи, ходих до докторката за направление за хоспитализация, че се сетих, че ако в петък се разберем за другата седмица изобщо няма да има време и деня минал. Прахосмукачка щях да пускам и не стигнах до там. Най-много да питам шефа дали му се занимава

# 256
Ма ко, нали може да се пошегувам? Simple Smile 7 лъжички захар? Вместо чаша, ползвай захарничката Simple Smile
И днес ми се провалиха "творческите" планове за домакинстване (никак не се оплаквам) - в момента съм дежурна баба и мед ми капе на сърцето Heart

# 257
  • при късмета
Може да се пошегуваш разбира се, и аз на шега го казах. Не си ми свикнала. Иначе, пия водната чаша кафе с 2 лъжички и половина

# 258
Божееее, с новата заповед на министъра укаинците може да пътуват в БГ и няма да има карантина. Не мога да повярвам... Май ще успеем да се приберем. Само още няма полети, хаха, но сигурно бързо ще пуснат я чартъри, я някой друг полет, като миналото лято!

Дано само не си смени заповедта министърът, че той ги сменя по-често от гащите си, като го гледам.JoyJoyJoy

# 259
Смърфи, дано ви огрее.
Аз пия нескафе с вода до горе на голяма чаша + бучка масло или кокосово масло. Захарта е мираж.

# 260
  • при късмета
Смърфи, мятайте се на първия възможен полет

# 261
  • София
Нямах време да чета, довечера ще се поправя, но бързам да ви сложа салатка

# 262
Ау, Вале, да ви е сладка таз салатка. Аз съм пас. Сурови домати- само ги мириша.

# 263
Щом Мария не ги иска доматите,веднага ги крада ,за другите няма.
Ма ко честит телефон,а за кафето и аз си пия голяма чаша  кафе,но или с мляко, или суха сметана.
Ели честит празник да си жива и здрава,от утре ще мислиш  какво и как,ще се нареди всичко.Здраве да е .
Смърфи хайде бързо към Бг,до като има заповед.
А аз май пропуснах новата домакиня,ама моля да бъда извинена,добре дошла в нашата приятна групичка
Славе дано минават проблемите и тези страхове покрай тоя вирус,повече болести на далече от вас.
Взех си мм,тичах по личен и каса,за да заверя книжката .Утре пак ще ходя за рецепти,днес не можело.... а от касата казаха, че не е проблем да се изпишат днес.Отвисяхме си два часа до като го изпишат,а там жега и няма къде да се поседне.
Сега съм като пребита или защото се отпуснах и от сега дремя.
Хайде по една студена бира .

# 264
Наздраве, Писе, ама аз с розе ще се чукна.

# 265
  • при късмета
Добро утро!

Писе, радвам се, че мъжа ти е вкъщи.
Стиснете по едни палци, днес сме при доктора

# 266
Добро утро!
Мако какво стана при доктора?
Ели да си здрава, усмихната, обичана! Много хубава възраст!
Вале ммммммммммм с тези домати...........за теб поздрав с песента "ти нямаш сърце" LaughingKissing Heart
Мария много се радвам за бебчо! Хубаво име сте дали на красавеца!
Писе надявам се да нямате повече такива изживявания.
Тетка ама наистина е по-добре да си играеш с внуче, отколкото да домакинстваш!
Смърфи стискам палци да стане това, което искаш!
Славе напечи дупе и вместо мен. Пък довечера ще пийнем бира - купих си ейл - за първи път ще го пробвам.
Фло как е голямата компания?
Маминка - всичко с мярка/ и кафето/ е полезно! Предполагам и в Германия е долу-горе както в Англия - ако има съмнения за проблем реагират супер бързо, иначе можеш да си чакаш с месеци.
При нас нищо интересно, Кратун е на финалната права за края на учебната година - започнахме да получаваме резултатите от тестовете, но евентуално до седмица ще дойде рапорта за края на годината. Иначе дойде съобщение, че следващата година започва на 8.09. присъствено. Ще продължат да дават седмични задачи по всички предмети и ваканцията, като те няма да са със задължителен характер/това съобщение е скрито от Кратун - за него са задължителни Laughing/
Аз съм доволна от работата му - нивата му са в рамките на желанията ми.
Да ви разходя малко из наше село/това е един от толкова известните йоркширски канали, който води до Ливърпул/ - Кратун ходи да бяга, а пък аз се разхождам - натоварване според възраста Laughing

това е "асансьора" за лодки, но сега лодките не се движат /в тях си живеят хората/

Последна редакция: пт, 17 юли 2020, 11:47 от Ladybird_

# 267
Нашата учебна година приключва на 24ти. Честно ще си отдъхна, много ми дойде. Едното първи, другото втори клас. Могат да ми дадат диплома за два класа за една година... На дребната са дали няква платформа за четене на книги. Кат ос епрочете книга, вътре има въпроси и събираш точки. Много се е зарибила, снощи четохме пепеляшка. Наесен почват присъствено, дано не измислят някоя нова глупост. Щот омоите си мислят, като са вкъщи ние см еваканция, защо имаме домашни. Просто вече съм на изпарения. Иначе учудващо лека бременност

# 268
Стискам палци, Ма ко.
Лейди, благодаря за снимките. Хич не го жалиш Кратун, карам ти се.

# 269
Как да го жаля? Тъкмо е набрал инерция, има си режим /9:00 - 13. 30/ това му е времето за учене без почивен ден - хич и нямам намерение да го прекъсвам Laughing Следващата година му е последна - завършва с "матури" от които зависи дали ще продължи образованието си и къде ще го приемат. Хубавото е, че на практика няма нов материал, а  трябва да "задълбочи" знанията си. За да продължиш след 16г да учиш ти трябва мин. ниво 5, а той от миналата година е на 6-то. Обаче ако искаш в добър колеж, или 6-та форма трябва ниво 7-8-9.....

Общи условия

Активация на акаунт