Домакини 71/ Шантаво лято 2020

• 58 688
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
Милото момче.  С таз майка очаквам в доста пресижен колеж да бъде приет.

# 271
  • София
Ах, какви снимки, Лейди! Толкова е зелено. Сега аз съм наред да завиждам. 😋

Маминка, добре дошла при нас!

Ма ко, стискам силко палци!

Славе, четох те за вашите премеждия и ти желая вече всичко да е спокойно!

Смърфи, хайде, Бг те зове... ремонтите също. 😄😄

Писето е щастлива, дано мъжът да няма повече проблеми!

Аз днес си изроних чубрицата, доволна съм, но догодина повече ще садя.
За ДО не знам какво да ви кажа. Бубка може би няма да я водя, страхувам се. Евентуално в началото. Ще видим.

Хайде, поздрави на всички!

# 272
  • при късмета
Върнахме се. Чакахме повече от предвиденото, но там няма начин, случва се. Влизаме в сряда. Такава навалица имаше, че чак не вярвах. Този път няма да ни пращат за PSR тестове, в болницата има бързи и правят на място.
Калинче, много е хубаво при вас. Само вие ли се разхождате кучето водите ли?
Счупих си много дълбоко нокът. Маникюристката, която ми слага гел лака я няма тази седмица да го свали, че да мога да ги изрежа. Отивам да търся свободна. Все за нещо трябва да тичам. А вечеря още не сме измислили с шефа, май ще сме на омлети

# 273
У дома ще има спагети болонезе и руло от тиквички.

# 274
Ма ко ще стискаме палци,да минава и да се забравя. Късмет с нокътя.
Калинче снимките са страхотни ,ама за мен едно столче и с плетката ще си стоя сред тая красота и ще плета,а другите да обикалят. Я отпусни малко Кратун де.
Мария остави по една порция от двете хаха.Аз няма да готвя,ще обираме и една голяма салата ще има.
Вале ще те задължа да ми посадиш  чубрица догодина хаха.
Маминка герой си ти ,с две деца и трето на път.
А съм радостна и още как,притеснено ми е и свито още,ама си е до мен.Е днес пазарихме и доста се ядосва, че не може той да носи,ама делихме на 2-3 пъти багажа и готово.

# 275
  • при късмета
Намерих свободна маникюристка.
Рулото шефа не го яде, а ние до вчера ядохме. Спагетите може за утре да ми останат, че и утре не знам дали ще имам време. За днес омлети и салата и толкоз. А нещо и главата се опитва да ме боли, та току що се надрусах и няма да си давам зор
Писе, хич да не се напъва мъжа ти, сам ще си усети кога може.
Вале, това ми е любимата подправка, в почти всичко я слагам. Много харесвам аромата ѝ
Шефа е доста по-спокоен от миналия път, само пита след колко дни е сряда. Притеснява се разбира се, но се надявам този път да е по-леко. Лежа на кълката, че през колкото и неприятно нещо трябва да премине човек, ако му е познато е по-лесно и най-големия страх е от неизвестното

# 276
Познайте кой от днес е отпуска ?
Още не съм разбрала.
Обещах на учениците да им направя албум все пак се разделям с голяма част от тях, и предвид обстановката не ми се рискуваше да ги събирам.Всеки изпрати своя снимка на която се харесва, и събрахме общи от трите години, освен това и техни общи правени до ИП в училище. Добре се получи и те го харесаха.
ма ко   всичко ще е наред.
Славче голямо преживяване сте имали, хайде сега да не вземете всичкото  ⛅ оставете и за нас, не знам кога ще стигнем до плажа ама все някой ден ще е.
Калинче и аз искам да правя компания на Писето сега съм си обещала да си ушия блуза и риза, ризата е започната преди няколко години, но сега вече ще я довърша.
От телефона ми е трудно да качвам почерпка.
Аз съм на 🍺.

# 277
  • при късмета
Добро утро!
Днес подминаваме кафето и почерпката е друга

12 години от сватбата

# 278

Добро утро!
Мако да сте здрави и дълги години да живеете в сговор и любов Kissing Heart
Ваканция! ама на платформата качени задачки Laughing
Джейми заслужена почивка! Дано до есен създадат платформа, която не изисква постоянно присъствие на учителите при ДО.
Писе много се радвам за вас!
Вале нищо за завиждане при мен, ама ти с тая чубрица.... тук има всевъзможни подправки, но чубрица няма Laughing
Тези канали са "древни" - по тях са прекарвали стоката към пристанищата. Алеята по която се върви е оформена от конете, които са теглели лодките. Още си стоят местата за товаро-разтоварване. Сега каналите се използват за разходка с лодка, гребане с каяци, а и има хора, които си живеят в лодките/плащат малки данъци/.
По време на техническата революция в това графство са били най-богатите хора. Има израз "вълнен милионер", защото богатството им се е мерело във вълна. Тук още има много богати хора. По-надолу по канала от едната му страна /където е реката/ е доста голям частен район - можеш да се разходиш като пешеходец/но са големи разстояния/. На единствения път през който се влиза има огромни табели, че е частна зона, забранено е снимането/на всякъде е осеяно с камери/, а превозни средства не могат да влизат - по средата на пътя/той е тесен/ има стълб, който при въвеждане на код се "скрива" в земята и тогава можеш да минеш. Там се пренасяш в паралелна вселена - огромни имения със стари къщи и много дървета - на практика оградите са от редица огромни дървета и типичните ниски каменни огради. Там не влиза дори общественото сметоизвозване - обслужват ги частни фирми.
Тук е целогодишно зелено, но много по-различно от зеленото в Северна Ирландия - там направо ми падна шапката от хилядите нюанси на зелено - не съм мислила, че съществуват толкова.
За огромно наше съжаление вече не мога да разхождам кучето край канала, защото той е на 15мин от вкъщи, а кучо издържа не повече от 30 мин... Проблема със задните крака вече дава отражение. Кучо вече го разхождам на късо разстояние. Иначе по цял ден е с нас в градината, тича след катериците, но в по-голямата част лежи и си почива.
Сега на канала разхождаме майка ми LaughingLaughingLaughing Тръгваме тримата с Кратун, там той бяга, аз вървя, а майка е "монтирана" на походен стол с термос кафе да храни лебедите и патките Laughing
За нас е идеално място - града ме натоварва и изморява. Отвикнала съм от забързания начин на живот и тумбите хора, а пък ако искате вярвайте в градски транспорт не съм се качвала от 10г.....

# 279
Ма ко, честити да сте! Влюбени, загубени, както ви дойде!
Благодаря за почерпката- едните хапки ми се видяха като баклавички....Мъко, мъко моя.
Лейди, мерси за кафето и за разказите ти. Когато имаш време- разказвай ни. Много обичам така аз.
Мъча са с едно изсъхнало дърво- копам около него, аз да се изкорени с повечко корени, все едно никога не е имало там дърво, кученцето ме саботира, но ми е забавно и работата спори.

# 280
Ма ко честито ви,бъдете здрава,щастливи и се обичайте в добро и лошо!
Калинче  и снимките хубави ,и разказа  прекрасен,ще завиждам хихи.имам нужда от нещо такова,със столчето де само и тишина.Снощи нещо подобно беше в градинката ни ,нооо комарите ме наядоха .
Мария готово ли е дървото.
Днес   съм на зашиване на играчки ,довечера пъстървичка ще пекна и вечерята е готова.
Успешна седмица ви желая!

# 281
  • София
Привет, момичета от близо и далеч!
Прибрахме се от дълбоката провинция вчера. Можеше да постоим още няколко дни, но на грациите им доскуча. Изкарахме добре. Времето не беше като по юлски горещници, но и такива порои като в София не сме имали. Погърми, потрещи, тихо превали и отминава. Имахме битови проблеми. 40 годишният хладилник ЗИЛ отказа да работи. Сменихме го с нов. Подменихме и бойлера, че и той беше връстник на хладилника. Да ги видим сега колко ще изкарат. Ако ги чакаме да работят колкото старите, ще стана на 109 години. А вие чакайте да ви кажа.
ЛЕЙДИ, голямата компания се събра за моя празник - част от семейството. Ние с гаджето, трите внучки, синът ми с приятелката си, племеникът с жена си и детенцето. Беше много весело. Докато съм спала ентусиастите украсили терасата с пъстроцветни знаменца, балони и цветя. Имаше подаръци, барбекю, тостове, само торта нямаше. По желание на децата направих кокосов сладкиш. И една голяма червена свещ имаше, а то иначе къде да побера 69 малки свещички. Simple Smile
Приятно ме изненадахте и вие. Благодаря ви на всички от сърце. Hug
Имали сме още рачета в темата. На всички желая здраве и късмет!
СМЪРФЧЕ, на теб да ти се отдаде да "скиташ" по света и у нас. Simple Smile
ПИСЕНЦЕ, на твойто мъж желая да хваща инструментите и да довършва ремонтите.
МАРИЯТ, нека твоята тинейджърка има много успехи и врени приятели.
ЕЛИСЛАВА, нека да се сбъднат мечтите ти! Hug
Имаме и ново попълнение. Постилам червения килим, издигам плаката ДОБРЕ ДОШЛИ!, следват прегръдки HugHug за ТЕТКА и МАМИНКА, и по един хибискус. Simple Smile
Гледам, нищите темата за мъжовите гащи. Ей, капризни мъже, бе! Та такива, та онакива, та с крачоли или без, сякаш прадедите им все с гащи да ходили. Маали са на голо по потури. Потури, потури, ама в тях ... ( довършете изречението, щото мене мъ е срам. Въх, изчервих съ). А сега дънки, дънки, ама вътре трънки. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Леле, олях се. Още малко и слагам точка. Simple Smile
МА КО, честита ти придобивка. Дано да ти е добър телефона. Честита ви годишнина от бракуването! Да сте винаги влюбени, както в онзи пръв ден от съвместния ви живот. Не знам какво сте включили в програмата по отбелязването на празника, но аз да подсетя ГОР - ЧИ - ВОооооооо! Simple Smile
СЛАВЕ, много емоции сте имали покрай тая корона, но добре, че се е разминало. В този случай е добре да сме отрицателни. Wink Топни се в морето и заради мен.
ВАЛЕНЦЕ, страхотен производител се оказа ти. Европа трябва да ти отпусне средства!
ПЛАМИ, къде е сега твоето момиче? Историята с мъдреците предполагам отдавна е забравена. Simple Smile
ДЖЕЙМИ, наслаждавай се на отпуската си. Да покажеш после какво си си ушила.
Е, май си поговорих с всички. Прегръщам ви. Виждате ли, колко много сте ми липсвали? Гушкам ви! Hug

# 282
  • гр.Варна
Честита годишнина на Ма ко. Мноооого дълги години заедно в мир и разбирателство.
Фло дъщерята си е в Берлин все още. Не е свършила учебната година още. До края на юли е в Германия. Малко остава и после ще трябва да се върне в Австрия за да си защити бакалавърската степен. После е решила магистратура в държава в която не се говори немски. Joy
Ама аз не съм ви казала голяма новина всъщност за нея - на 19.06 се сгоди за чудесен момък от далечни земи. Колумбийска снаха ще става:grinning: От една година са заедно, но явно това е мъжът с главно М.
Днес синчето на мама става на 17 години. така че да ви е сладко. Малко но от сърце

# 283
Плами да са ти живи и здрави отрочетата и много да те радват! Много хубава новина за щерката! Както Фло напомни ГОР-ЧИ-ВО! Тя сляпата неделя като дойде не пита кой от къде е! Да са много щастливи!
Фло браво на вас!
Писе ако мислиш, че при нас с река, канал, наводнения и 26гр няма комари - жестоко се лъжеш LaughingLaughingLaughing

# 284
Фло, завърна се с голям ферман изпълнен с хубави емоции.
Плами, да ти е честито голямото момче. Да те радва както сестра си.
Честит зет! Да е единствен и уникален, да обича жена си и на ръце да я носи.
Писе, оправих черешата. Няма и следа от нея. Доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт