Домакини 71/ Шантаво лято 2020

• 58 696
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
  • при късмета
Плами, да ти е жив и здрав сина! Честит годеж на дъщеря ти, да са много щастливи!
Фло, и ние днес бяхме натам. Отатък сигурно сте видели в какво време се прибирахме.
Сестра ми са тук за малко, но заточиха децата на вилата на свекърите с тях и майка. Тя е в Трънско и днес бяхме там, да се видят децата. На връщане след Брезник ни валя градушка. Не беше голяма поне, че там и жътва не е почнала, тъкмо е готово житото, щеше да го съсипе узряло.
И пак съм с изкълчен глезен, то в ортопедията имат повече работа с мен, отколкото с шефа Joy

# 286
  • гр.Варна
Мерси много момичета. Още свикваме с мисълта за зетя с ММ. Но пък е свестен наистина и си личи колко се обичат. Това е най важното - уважение и разбирателство.

# 287
Плами честито ти зет,да се обичат и уважават!Да ви е жив и здрав рожденика след някой и друга година и той ще поеме по стъпките на кака,в чужбина.
Ма ко май в болницата ще лекуват и теб с Шефа.Видях дъжда,при нас също се изсипа порой,съжали на поливаме .
Фло мм ще почива поне 3 месеца и ремонта ще чака,с помощта на приятели ще се довърши.То не остана много де ,ама ще стане.Все пак не сме на улицата.
Калинче мислех че пръскат при вас и няма комари,няма да идвам тогава и тук си имам дето ме хапят хаха.
Заших си играчките и почнах нова.

# 288
  • София
Каква чудесна новина!!!
ПЛАМИ, честито! Да са влюбени младите, да се обичат, а вас, родителите да уважават. Вие пък да им помагате с каквото можете и много да им се радвате. Браво на момчето! Знае то къде са най-красивите жени на света. Има вкус. Simple Smile Честит ти рожденик. Да е здрав, да преследва мечтите си. Желая му много късмет и успехи!
МА КО, ще ти правим прощъпулник. Simple Smile Купи си SERAZA гел. Ако са минали 24 часа от инцидента, топи крачето в топла вода с морска сол, за 20 - 30 мин., поне два пъти на ден. После подсуши и намажи с гела. Много е ефикасно.
ПИСЕНЦЕ, знам, че момчето ти трябва да се пази. Да спазва лекарските препоръки, а ремонтът няма да избяга. Пошегувах се, за повдигане на тонуса. Simple Smile
МАРИЯТ, тази година нашата череша не се представи добре. Набрахме малко, колкото да похапнат децата. И ябълки няма да имаме, и крушите не изглеждат добре. За сега поне има дюли. С няколко думи - шантаво лято, шантава година. И за капак - коронавирус, каски, маски... Каквото такова.
ЛЕЙДИ, интересно ми беше да чета твоя разказ. Не знаех какво е това вълнен милионер. Е, научих от теб. Денят ми не е минал напразно. Simple Smile
Пожелавам ви лека нощ и приятни сънчета. Hug

# 289
Добро ви утро,хайде на кафе.

Фло има кой да майстори.Stuck Out Tongue Winking Eye
При нас кайсията беше с доста цвят,а само една остана,черешите мм ги зави ,та ги опитахме за първа година.
Нашата стана череша миналата година я отразяхме,че бяха почнали клон по клон да съхне и се чупиха зимата от снега.Сега имаме две нови.

# 290
  • при късмета
Добро утро! Мерси за кафето!
Фло, не работи това с прощъпулника, изпробвано е. Многократно Joy
А иначе от Поморие си донесох и луга и крем-гел за такива работи и вчера отворих крема. Пише, че освен, че действа добре на кожата е за проблемни места. Като се върнем от болницата подхващам течния концентрат, че той се прави на компреси и пише продължителност 12-14 дни. Като си знам проблемните области, се чудя взех ли достатъчно. И сапун на калъп си взех, даже започнах да го ползвам и е много хубав. Пастата за зъби само не сме отворили и водата за уста.
Този път не е зле положението с крака, по-леко минах
Пак ще ходим до майка с шефа, да поливаме цветята. Добре, че се оправи времето.
Хубав ден на всички Hug

# 291
Мерси за кафето, Писе. Ще ми дойде екстра с печеното пиле за обяд.
Фло, забравих да коментирам хладилника. И ние имаме такъв, който още работи. Е, сега е изключен, че в къщата никой не живее. Здрава машинка е.
Тази година нашата кайсия даде точно 3 кайсийки. Ама на високо бяха- не успях да ги опитам. Другата се надявам да даде повече. Тя ражда през година, странно, но факт. Е, до сега не била с три бройки, но се надявам да се реваншира. Имаме и 2 ябълки- горките много пострадаха от една буря (май беше миналата година). Трябва да ги подменим.
Ма ко, като те четях за козметиката и си викам....трябва е чувал да си купи. Я дай марката, че да я разгледам в нета и да прочета ползите!
Шефчето подготвя ли се? А ти?

# 292
  • при късмета
Като се прибера ще видя каква марка беше. Продават си я на езерото с калта и солниците и в музея. Имаше някаква информация за дистрибутор
Ето листовката. Има фирмата и продуктите. Всичко е на нея,  само на сапуна има посочен друг производител
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 14:09 от ма ко

# 293
  • София
Кафе не мога да ви предложа. Свършило ми е кафето. Wink
Пожелавам ви добро утро и спорен ден. Hug
Кога трябва да стискаме палчета за Шефа?

# 294
Фло, аз разбрах, че в сряда влизат, но кога ще е операцията не съм запомнила. Правя постен гювеч и мирише страхотно.

# 295
  • при късмета
Днес го оперираха,  ще пиша после

# 296
  • София/Севлиево
Нека всичко е наред Heart

# 297
  • София
Пиши после как сте.

# 298
  • при късмета
Вече горе долу е добре. Този път беше със спинална упойка,  не ми казаха защо. Приема обаче беше с много обикаляне на кабинети,  миналия път го нямаше. Все едно сме били тук преди 2 години, а не преди 2 месеца. По-бързо сеосвести този път. Чакам спиналната дат го пусне,  да видя дали го боли

# 299
Супер, Ма ко, вече всичко е минало. А спиналната упойка сигурно е, защото предната не му понесе добре и са решили да му го спестят този път.

Общи условия

Активация на акаунт