Домакини 71/ Шантаво лято 2020

• 58 718
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
  • гр.Варна
Ма ко радвам се ,че вече всичко е минало.Бързо възстановяване на шефа.

# 301
  • София
МА КО, всичко мина. Пускам палчетата. Шефа е геройче!

# 302
Добро утро!
Мако много се радвам за вас! Как е Шефа? Надявам се това да е последно!
Вчера мм почива и слязохме с колата до канала на разходка

Много му се ходи на милия, обаче снощи беше на обезболяващи... Спи и плаче... май това ще му е последната дълга разходка.

Иначе беше моето любимо време - 20гр, лек вятър, интересни облаци, от време на време леко оросяване без да те мокри Satisfied

# 303
  • при късмета
По-добре е от миналия път. Раздвижва днес, да видим до къде ще я докараме

# 304
Браво, Ма ко. Сигурно утре ще ви пуснат да си ходите.
Лейди, благодаря за снимките.

# 305
Мако предполагам сега го няма страха да стъпва.  Бързо възстановяване ви желая!
Мария те снимките са все от канала Laughing ама за сега там ми е зоната за разходка...

# 306
Канал, ама английски.

# 307
Канал, ама английски.
LaughingLaughingLaughingLaughingLaughing
Така написано е смешно, защото тук под "канал" се разбира "воден път", а в България място за отпадни води....

# 308
Точно. При свкърва ми е за отпадни води и колко циганета голи съм виждала да се къпят.....

# 309
  • при късмета
Страх да стъпва няма,  но болката я има. Сега просто е подготвен за нея. Още не е стъпил съвсем,  но няма да му давам зор. Сам иска да става и стъпва,  въпреки болката,  за сега ми е достатъчно

# 310
Ма ко бързо да се раздвижи и приберете в къщи.А за спиналната, явно така е по-безопасно.
Калинче  жалко за кучо,но пък е на добро място при вас.А снимките са страхотни.Показвай и ни разказвай.
Днес бяхме решили да ходим на разходка,но е облачно времето и го отложихме.Въпреки че на мен не ми се искаше много,защото три дни не се спряхме от задачи и пътуване,искаше ми се днес мм да си почине  и времето ми беше помощник.Сготвих си,заших си играчката,взех си гоблена подарък от рамкиране,леко разместих ,за да му намеря място.Мм твърди, че няма място,нооо имам още два гоблена за редене и мисля да си поръчам  пак хаха.
Скрит текст:

# 311
Имам билет за БГ за другия петък. Полетът е директен за Бургас, урааа! Ама дали ще се лети е съвсем друга тема... Като чета новините, ситуацията се променя от ден за ден, затова и не се настройвам. Ще метна два парцала в куфара в последния момент и това ще е. Купила съм си обаче два пакета маски, а за полета имам и шлем. Тук нещата в това отношение са доста по-дисциплинирани и смятам да си карам по този начин и в БГ, нищо че сигурно ще ме гледат като паднала от някоя планета. ММ уж ще лети още една седмица по-късно. Спрели сме всякакви контакти и дано се опазим, че ще се виждаме с възрастни хора в БГ и се притеснявам. Ако не бяха тези ремонти, хич нямаше и да се натискаме да пътуваме.

Ма ко, сега ще е по-лесно и бързо! Голям герой е Шефът! Две операции за толкова кратко време, браво!:clap:

Калинка, много ви е хубав регионът и каналът! Hug

Писе, направо ти се възхищавам с тези гоблени. Иска се голямо търпение, нещо което аз нямам.

Вече изобщо не знам какво да готвя... Голям мързел ме гони нещо.

# 312
Писе, златни ръце имаш, Писе.
Сърфи, днес правих супа топчета (не ти я препоръчва в жегата, но много и се хапваше).За вечеря традиционните пържени картофи и пилшки хапки с корнфлейкс. Иначе съм отворила една рецепта за питки за бургери и съм набавила продукти за патладжани по малко по- екзотичен начин.

# 313
Mako търпение му е майката.
Писе голяма красота! Аз ших черен кон за Кратун, че нали е Тодор Laughing
Смърфи вие сте отговорни хора и ще се справите. Инструкциите за всички страни са еднакви - дистанция, дезинфектант, маски...
Вчера, тъй като мм почиваше и правихме дълги разходки за закуска им направих едни бухти, а вечерята я минах на аламинути - Капрезе, Карпачо и паста Frutti di Mare LaughingLaughingLaughing за мен имаше и розе Laughing ама ние сме любители на суровото месо.
Днес съм мариновала цяло пиле peri peri - ще го метна 1.30ч преди вечеря във фурната. Топло ми е и не ми се готви....

# 314
Смърфи стискам палци да си дойдете и оправите нещата с майсторите и да се видите с близките.
Калинче и на мен ми се бродира,нооо вече не мога.Първо очите,второ врата и така ми е по-лесно и бързо с тия гоблени.
Мария идвам за вечеря.
Аз готвих прясно зеле с пилешко месо.Утре ще сме на скара ,ако не вали.

Общи условия

Активация на акаунт