Домакини 71/ Шантаво лято 2020

• 58 521
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Кой каза наздравици?
След час наливам, че да ни е успешна учебната година.

# 661
  • при късмета
Аз съм на наздравици от следобяд. На РД бяхме до сега. Толкова години им повтарям, че не е подходящ ден за празнуване, те днес се родили тези деца, значи.
Шефа е готов за утре, а на мен ми се вие свят с това ранно ставане

# 662
Ох, Ма ко, колко добре те разбирам за ранното ставане. Всъщност, аз и сега ставам рано, но да се будя с аларма е ужасно преживяване.

# 663
  • при късмета
Мъжа ми ме буди, не се будя с аларма. Ама ще ставам цял час, че и половина по-рано от обичайното. Въпреки, че решихме мъжа ми тази година да го кара на у-ще, да не ходим с рейса, пак няма ада ми се размине, че пък по същото време трябва да излязат.

# 664
Хаха Ма ко аз ще доспивам заради теб и Мария.
Идвам да пожелая успех на учениците,нека са здрави и доволни от тая година,да си стоят в класните стаи,а не в къщи пред лаптопи и компютри.
Днес беше ад по града ни,явно колите, които отиваха и се връщаха от Кръстова гора ,та беше задръстване по града.Хубаво, че имаме алтернативен път,ама до като слезем до него...
Дано снощи сте си пожелали нещо,защото се сбъдва.

# 665
Писе, що не припомни по- рано това за желанията?
Забравих да споделя, че на тази дата сключихме църковен брак преди 17 години. Наздраве!

# 666
Наздраве! Преди много години митрополит Калиник беше казал на ММ да си празнува днес имен ден! Simple Smile
    Все хубави поводи за празнуване да има!

# 667
  • при късмета
Честита годишнина, Мария!
Да е успешна, лека и възможно най-нормално учебната година на децата!
Аз си продължавам на мента

# 668
Добро утро!
Да е честита "прясната" баба!!! Kissing Heart Внучето да расте здраво, с късмет и много любов!
"Поливам" виртуална вода на учениците за една успешна учебна година!

Зимнина не правя, че тук зеленчуците са целогодишно гумени LaughingLaughingLaughing Обаче стъкнах на Валето салатата - хареса се и ще се прави! Като правя лютеница, ще правя и такава салата/правя по 3 бурканчета до изяждане Laughing/
Сока от бъз се получи - пускам го в употреба.
Сега да видя с виното от къпини до къде ще го докарам Laughing
Усмихнат ден ви желая!

# 669
Честит нова учебна година! Да са здрави децата и много ученолюбиви!

Аз печа чушки, вече втори ден. Вчерашните ги сложих в пликчета, а днешните смятам да ги направя на лютеница. Една част от вчерашните чушки ги почистих и по 10-на ги запечатах в пликове за камерата, ще стават на пълнени чушки през зимата. Направих и 5 пакета за постен гювеч. Остават доматите... Но категорично не си падам по тези дейности. Wink
Тук всичко си има целогодишно, ама летният зарзават е много по-вкусен. Като свършат нещата от фризера, минавам на купешки.

# 670
  • София/Севлиево
Хайде да ни е честита новата учебна година!Успех на всички деца и на хората,свързани с тяхното обучение.

# 671
Честита учебна година и от мен! Да има здраве и отлични оценки!

# 672
Продължавате да ме дразните с тази зимнина и провизии във фризера! Wink Heart
В чуденка съм как да прекроя кухненския бокс отново. Сместих миялна. До тук добре. Хладилната част на хладилника ми е супер удобна. Камерата не е достатъчна за зимнина, която и аз обичам да си правя. Върху него ми е микровълновата. Адекватен фризер с три чекмеджета е около 400-500 лв. С още малко ще взема нов хладилник с фризер, но с по-малка хладилна част, пък ще е и по-висок, пък къде да завра микровълновата тогава... Усещам, че изпускам сезона...
А по-хубаво от домашно приготвеното няма. Без консерванти, Е-та - мета!

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 14:13 от tetka_the_best

# 673
Моята микровълнова е позиционирана в долен шкаф.

# 674
  • при късмета
Привет!
Излязохме към 9ч. сутринта и преди половин час се прибрахме. Не са се виждали децата цяло лято и до сега мериха улиците. Още от първия ден ги емнаха, пропуснатите в края на годината матури ще са другата седмица. Като и входните нива няма да им се разминат.
Шефа нареди раницата за утре и пак хукна навън, със съседче.
Тетка, нямаш никаква гаранция и за домашното. Ти хубаво си го правиш домашно, но като са ти купешки всички продукти, много знаеш с какво са гледани. Единственото предимство остава само, че е по-вкусно, защото си го правиш по собствен вкус и комбинации на зеленчуци. Само Валето и Джейми си правят истинска зимнина.

Общи условия

Активация на акаунт